Локо Сф иска отмяна на картоните на трима настоява да играят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

4akala
Контакти:

Re: Локо Сф иска отмяна на картоните на трима настоява да играят

Мнениеот 4akala » 15 апр 2013 18:01

child in time написа:
4akala написа:Каква отмяна какви пет лева,бати държавата,бати футбола!?!Какво реват толкова,в нормалните първенства,за влизане като това на Бранеков с бутоните напред в 99% от случайте дават директен червен картон.На Том му спестиха втори жълт картон,още в 15 мин,хайде сваляйте очилата и стига смешен плач!!!Бранеков да не говори за другите,а да види себе си какъв спънат кон е,защото аман от чобани във футбола ни.Локото толкова ли нямат някое младо момче в школата да сложат на негово място,защото тоя винаги е бил най-голямата дупка!

Прав си , още в 10 минута трябваше да изгонят 7 играчи на Локо СФ. Ми да , самия факт че излизат срещу Левски , вече ги прави за гонене! :) :) :) Дано се радвате на такива " победи" , Европа идва!

Сменяй спорта!За засади в мача няма да говорим,защото нещо си объркал темата.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 15 апр 2013 18:01

child in time написа:Прав си , още в 10 минута трябваше да изгонят 7 играчи на Локо СФ. Ми да , самия факт че излизат срещу Левски , вече ги прави за гонене! :) :) :) Дано се радвате на такива " победи" , Европа идва!

Най-обичам подобни екземпляри да ми говорят за мачове в Европа :mrgreen: Ми хубуу, идва, ама както имаме провали така и в последните 20 години най-големите европейски клубни успехи ги донесе именно омразния ти Левски. А вие, "честните и почтени" клубове като излизахте в Европа кво направихте...?! едно голямо аки.

Потребителски аватар
florentin_petre
Контакти:

Мнениеот florentin_petre » 15 апр 2013 18:01

Знаете ли какво стряска на сън Българския горд футбалер и неговия Фен. Отговор: ЕКТ ( или по точно срамът от ЕКТ)
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 15 апр 2013 18:06

Knoppix_ написа:@Child in time хайде да си свалиш малко очилцата, защото четох си четох си дивотии ама лекинко прекаляваш, на Бранеков трябва да му отменят картона че влезе с цел да чупи крака, те по тая логика да отменят и гола на Локото че имаше засада а? Уважавам мненията на другите но ми е интересно от злоба ли плюеш или просто щото трябва да пишеш нещо ... На Том за какво да му отменят картона ?

Айде стига вече разбирачи, оня паляк дето се мъчи да ебе мамата на локото бил на някъв си семинар и решил че трябва да се наказва съдята че видиш ли бил помогнал на Левски ...

Злоба не , разбирач о да както и 7 млн Българи . Кои дивотии СИ си чел ? Второто нарушение на Том , чак пък за картон? Просто като на 70 % от футболните фенове в БГ ми омръзна от това бутане , блъскане , дърпане във всеки един мач , всеки един сезон! Локо СФ няма да могат да отменят картоните поради простата причина че не се казват Левски СФ! Нищо Европа идва! ;)
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 15 апр 2013 18:10

terata написа:
child in time написа:Прав си , още в 10 минута трябваше да изгонят 7 играчи на Локо СФ. Ми да , самия факт че излизат срещу Левски , вече ги прави за гонене! :) :) :) Дано се радвате на такива " победи" , Европа идва!

Най-обичам подобни екземпляри да ми говорят за мачове в Европа :mrgreen: Ми хубуу, идва, ама както имаме провали така и в последните 20 години най-големите европейски клубни успехи ги донесе именно омразния ти Левски. А вие, "честните и почтени" клубове като излизахте в Европа кво направихте...?! едно голямо аки.

В Европа имате 2ва успеха и 200 неуспеха , като в последните години от още по - посредствени отбори. Играем рядко но чак такова падение нямаме! ;) Нямаме и кой знае какви амбиции в Европа!

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 15 апр 2013 18:13

child in time написа:
terata написа:

В Европа имате 2ва успеха и 200 неуспеха , като в последните години от още по - посредствени отбори. Играем рядко но чак такова падение нямаме! ;) Нямаме и кой знае какви амбиции в Европа!

левски последните 10-15 години е постигнал повече от всички други отбори взети заедно и като точки и всичко в ЕКТ, а па вас как ви отърва съдията с някакви македонски ли какви бяха дърводелци наскоро просто не ми говори

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 15 апр 2013 18:13

child in time написа:
terata написа:

Не те питам за падение, питам те за успехи в Европа? Нали играете честно и почтено, в Европа би трябвало да лъсне истината според теб? Кво стана? Кво направихте?

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 15 апр 2013 18:17

Дори с разбития ни отбор ( по обясними причини) направихме два не лоши мача и липса на малко късмет. Нещо злобичка усещам а ? :) :) :)

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 15 апр 2013 18:21

child in time написа:Дори с разбития ни отбор ( по обясними причини) направихме два не лоши мача и липса на малко късмет. Нещо злобичка усещам а ? :) :) :)

Злоба :shock: Ти си болен човек. От какво злоба? Нещо не се сещам? Злобата е при вас. И браво за двата "нелоши" мача... напраууу КЕШ да ви дават за тоя чутовен успех! Очаквах повече от вас, след като сте такъв "честен" отбор, па в Европа всичко лъсвало. Ама викаш късмет...тцтц цели два мача, брао брао :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “Локо София”