Локо Сф ще домакинства.................. в Своге!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Re: Локо Сф ще домакинства.................. в Своге!
Едно мнение на "не софиянец", дано Локо Сф да изпаднат, най-антипатичния за мен отбор от А група! Още ме е яд, как миналия сезон в предпоследния мач срещу Черноморец в Бургас (1:1) локомотивците си счупиха краката да бягат въпреки, че си бяха осигурили оставането в А група, само и само да може Левски да играят в Европа вместо нас. А Владо Манчев бягаше като 18 годишен, голямо раздаване! Явно беше, че играеха за Левски! Дано изпаднат още веднъж да кажа!
Nikona написа:Дам за коледа си го поискахме....и вас можеше да ви подарят ма някой си поръчал "Кокъла" по погрешка.
Още наизустени реплики моля.
Кое е наизустено? Хайде ми обясни как Герена стана ваш? И моля, недей с приказките как сте го строили с по 20стотинки членски внос и с участие в ленински съботници...
Andreyy написа:Едно мнение на "не софиянец", дано Локо Сф да изпаднат, най-антипатичния за мен отбор от А група! Още ме е яд, как миналия сезон в предпоследния мач срещу Черноморец в Бургас (1:1) локомотивците си счупиха краката да бягат въпреки, че си бяха осигурили оставането в А група, само и само да може Левски да играят в Европа вместо нас. А Владо Манчев бягаше като 18 годишен, голямо раздаване! Явно беше, че играеха за Левски! Дано изпаднат още веднъж да кажа!
Въъъй, така ли се е случило? Гадничко ли ти е, а? Нека ти е гадно...
- pesho_1913
- Контакти:
Това се и очакваше, при положение, че една кърфичка продължава да не бъде забита на тази съборетина. Докато не започне нещо да се прави по този стадион, няма как "локомотивци" да се надяват да се върнат у дома.
Не си спомням, но преди време май имаше информация, че са щяли да сменят някои от въжетата на козирката. Така ли си остана, или някой се зае да ги оправя?
Не си спомням, но преди време май имаше информация, че са щяли да сменят някои от въжетата на козирката. Така ли си остана, или някой се зае да ги оправя?
Последна промяна от pesho_1913 на 08 яну 2013 15:29, променено общо 1 път.
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]
Lyubaka01 написа:Кое е наизустено? Хайде ми обясни как Герена стана ваш? И моля, недей с приказките как сте го строили с по 20стотинки членски внос и с участие в ленински съботници...
Ще ти кажа как Герена стана наш като ми кажеш как стадиона който сами сме си построили на мястото на Юнак не е наш!

pesho_1913 написа:Това се и очакваше, при положение, че една кърфичка продължава да не бъде забита на тази съборетина. Докато не започне нещо да се прави по този стадион, няма как "локомотивци" да се надяват да се върнат у дома.
Ти беше там и знаеш дали нещо е правено, или?
-
favaca8888
- Контакти:
Andreyy написа:Едно мнение на "не софиянец", дано Локо Сф да изпаднат, най-антипатичния за мен отбор от А група! Още ме е яд, как миналия сезон в предпоследния мач срещу Черноморец в Бургас (1:1) локомотивците си счупиха краката да бягат въпреки, че си бяха осигурили оставането в А група, само и само да може Левски да играят в Европа вместо нас. А Владо Манчев бягаше като 18 годишен, голямо раздаване! Явно беше, че играеха за Левски! Дано изпаднат още веднъж да кажа!
На някой му държи още влага отпадането за купата , а ?
Боли , ли цацо ! БОЛИИИИИИИ !!!! Хаха и Яник Боли продадохте
Във въпросния двубой нали искахте фейрплей, се правехте на много тежки как ще ни биете с 3-4-5-6-7-8-0 и какво стана,бе цацомирчо ??!
Душихте кръста както го душихте и сега за купата ! Черноморец най-измисления отбор в "А" група за всички времена ! Единствено Олимпик - берое се конкурира с Вас.
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
- modor
- Контакти:
Lyubaka01 написа:pesho_1913 написа:Това се и очакваше, при положение, че една кърфичка продължава да не бъде забита на тази съборетина. Докато не започне нещо да се прави по този стадион, няма как "локомотивци" да се надяват да се върнат у дома.
Ти беше там и знаеш дали нещо е правено, или?
И какво е направено?
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Lyubaka01 написа:Andreyy написа:Едно мнение на "не софиянец", дано Локо Сф да изпаднат, най-антипатичния за мен отбор от А група! Още ме е яд, как миналия сезон в предпоследния мач срещу Черноморец в Бургас (1:1) локомотивците си счупиха краката да бягат въпреки, че си бяха осигурили оставането в А група, само и само да може Левски да играят в Европа вместо нас. А Владо Манчев бягаше като 18 годишен, голямо раздаване! Явно беше, че играеха за Левски! Дано изпаднат още веднъж да кажа!
Въъъй, така ли се е случило? Гадничко ли ти е, а? Нека ти е гадно...
Не бе, не ми е гадно, яд ме е! Не можеш ли да четеш? Яд ме е, че сте продажни, играете за другите а не за вас, това е трагичното!
Nikona написа:Lyubaka01 написа:Кое е наизустено? Хайде ми обясни как Герена стана ваш? И моля, недей с приказките как сте го строили с по 20стотинки членски внос и с участие в ленински съботници...
Ще ти кажа как Герена стана наш като ми кажеш как стадиона който сами сме си построили на мястото на Юнак не е наш!
Интересно, след като наблягате на това компенсиране за Юнак(там не съм наясно как точно стои въпроса със собствеността, но съм сигурен, че същото се отнася и за тебе), защо Локомотив не е компенсиран за същото отнемане на стадион? Или за вас може, за другите не?