100 години 100 написа:Turo написа:botevforever написа:Колкото дойдете-толкова.Колкото повече-толкова по-добре.Ние обичаме мачове с присъствие на чужди агитки.Ние ще си пеем песните,вие-Вашите.Бъдете сигурни,че няма да Ви обидим,ако и Вие покажете уважение към нас.
П.П.Препратка към подписа ти-дано не го приемете мача като мач от евротурнирите!
Надали всики мислят така!Сигурен съм,че след Локомотив(ако ни чуете,защото мисля,че няма да сме над 100 човека) ще има отбор еди какво си!Дано стане хубав мач и празник за футбола,както е било винаги когато се срещат нашите отбори!
Още ли си толкова сигурен? Ще ти кажа, че ние сме една от най-толерантните публики, когато не ни закачат![]()
Поздравления за вас и отборът ви, който игра футбол. Респект!
Поздравления за играта!Бяхте по-добрия отбор и заслужено спеелихте!Респект и за публиката ви!Макар,че в А до нас имаше дежурните комплексари дошли да се заяждат!Навремето не ви обичах много защото винаги отборите са ни били конкуренция,но сега съм на мнение,че сте много по-истински отбор от Локо-Пловдив!Желая ви успех и класиране в Европа!Заслужавате го заради феновете които имате!

[/offtopic]