Lyubaka01 написа:Мислех, че изразът "от години" не означава само последната една година...
Да, вероятно не съм се изразил правилно. Аз визирам всички отбори, именно защото не става дума конкретно за "Локомотив". В А група постоянно има отбори, които се чудят за какво са там. Точно това трябва да бъде спряно, а като гледам има сериозна опасност Локомотив да се превърне в точно такъв отбор (дано не съм прав). Тази година "Локомотив" игра каквото игра и системата е такава, че не изпадна. ОК! Супер! Обаче има изисквания за лицензите, които трябва да се спазват. Аз не знам точните и пълни такива (малко ме съмнява повечето от нас тук да ги знаят), нито знам кой ги покрива и кой не. Просто съм на мнение, че вече трябва да се реже яко. Достатъчно време (години) имаха футболните деятели да се подготвят. Ако пак започнат да се правят компромиси за очевадни разминавания, само защото "ама то играем от години тука, ни можити на мръдна заради едни дългове", по-добре изобщо да не говорим за това мероприятие, наречено лицензиране. Така че, ако Локомотив покрива всички изисквания, ще се гледаме по дербитата. Ако не, значи ще има цял сезон за размисъл.