W84me написа:Teo написа:W84me написа:Как да се самосезира, като цялото БФС работи за тях?
Имаш предвид Синьото БФС ли?
Да, същото, лилавее ми даже...
Розовее
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
W84me написа:Teo написа:W84me написа:Как да се самосезира, като цялото БФС работи за тях?
bobo_13 написа:peliforewer написа:blanco написа:inivanov написа:За какво по-точно да се самосезира след като има наказание за хвърлените предмети?За хвърлени множество предмети на основание чл.37, ал.1, т. 4, б. А –предложение 2- ДК наказва ПФК"ЦСКА"София с имуществена санкция в размер на 2000 лева.
Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=535535
Доколкото знам, съдията е длъжностно лице и удар по - него с какъвто и да е предмет, подлежи на допълнително наказание. Това няма нищо общо с хвърлените предмети по - пистата и на терена.
Стойчо Младенов също е длъжностно лице и бе ударен по главата,какво беше наказанието за Левски.
Няма ка да се докаже, че е фен на Левски, а доколкото знам охраната на мача е поверена на полицията и тя трябва да съблюдава, а делегата и главния съдия преценяват дали да играят или в такива условия. Все си мисля, че тогава съдията искаше да отложи мача за следващия ден, но ЦСКА натискаха да се играе. А и всички сме си играли на снежни топки и сме се целили с все сила от 2-3 метра и никой не е лежал 5 миниту уцелен с топка от 20-ина метра
korteneca написа:W84me написа:Teo написа:W84me написа:Как да се самосезира, като цялото БФС работи за тях?
Розовее
peliforewer написа:
Сигурно си младо момче но много рано те е хванала амнезията,да ти напомня,на този мач домакин бяха Левски,терена на националния стадион има отопление,но поради неясни причини то не бе включено,два-три часа преди мача нямаше още никаква организация за почистване на терена,в интервюто си след мача Стойчо Младенов заяви че от ЦСКА са искали отлагане на мача поради лошия терен,но от Левски не са се съгласили,явно са се надявали че трудния терен ще изравни отборите и техничните футболисти на ЦСКА ще имат затруднения,освен това отбора домакин до последно не е предоставил червените топки с които трябвало да се играе мача на загрявката на армейците,това са фактите,има го и интервюто на Младенов,така че не си измисляй фантасмагории ,защото доста подобни лъжи които повтаряте в медииното пространство,вече ги цитирате като истини.
russia написа:Der Schmarotzer написа: Явно в БФС-то знаят за този обичай и затова.....
БФС-то явно знаят и че боят и наказанията възпитават, затова честичко наказват синкавите с надеждата да ги превъзпитат, но при тях случаят е безнадежден!
Те си знаят, че са "сами срещу всички", "те са Левски", "те са Гонзо", "отбора на част от народа", те са всьо и вся, така че от време на време е добре да ядат сопите, та току виж са се светнали кои са всъщност!![]()
![]()
stefani написа:За да не накажат ЦСКА с лишаване от домакинство смекчиха другите наказания . Това е истината !
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
peliforewer написа:blanco написа:inivanov написа:За какво по-точно да се самосезира след като има наказание за хвърлените предмети?За хвърлени множество предмети на основание чл.37, ал.1, т. 4, б. А –предложение 2- ДК наказва ПФК"ЦСКА"София с имуществена санкция в размер на 2000 лева.
Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=535535
Доколкото знам, съдията е длъжностно лице и удар по - него с какъвто и да е предмет, подлежи на допълнително наказание. Това няма нищо общо с хвърлените предмети по - пистата и на терена.
Стойчо Младенов също е длъжностно лице и бе ударен по главата,какво беше наказанието за Левски.
Стойчо Младенов не е длъжностно лице...Той дори не е лице...Той е просто задник.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост