Мина ли ни "еуфорията"?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
loko29
Контакти:

Re: Мина ли ни "еуфорията"?

Мнениеот loko29 » 25 апр 2019 18:49

Ние бяхме жертвани тия да не са сами.Но после заради тях направиха висша лига,а за нас никой не си мръдна пръста.Гигов щеше да го избие този милион от участието в УЕФА.Просто не взеха парите..Ако ние имахме фенска маса като така наречените грандове нямаше да сме в"Б"група.Затова съм много щастлив когато някои ги бие като Ботев вчера особено отбора на тиретата да са вечно с калъфките.
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 25 апр 2019 20:14

Не ти е виновен ЦСКА, а гнидата Гигов, не пожела да извади 200 000 лв. за разсрочка и искаше да продаде лиценза на Ганчев, напук на Локомотивците, които вече му взимаха отбора.
Последна промяна от Pride на 25 апр 2019 20:17, променено общо 1 път.
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 25 апр 2019 20:15

Още в контролите се видя ,че отбора ни е слаб и не трябва да се очаква нищо повече от оставане в групата или най-много златната среда.В началото си помислих,че все пак нещата не са толкова зле има,но уви.С последните мачове вярата в мен ,че това ръководство ще съумее да направи някакъв стойностен отбор способен да се включи в борбата за призови места умря.Не виждам как този треньор ще наложи някакъв стил или ще сглоби силен колектив,като дори и непретенциозните отбори на собствения стадион са сериозно препятствие.Ясно е че пари много трябват,но и с тези вложени досега си мисля,че трябваше да имаме далеч по-можещ отбор.Такъв който да биеше у дома на ред и ако не сме в тройката,то поне да затруднявахме сериозно тези които са там.Да сме фактор с който се съобразява всеки,а не абонат на Радомир.Не съм оптимист за бъдещето на отбора.

Потребителски аватар
loko29
Контакти:

Мнениеот loko29 » 25 апр 2019 21:23

Pride написа:Не ти е виновен ЦСКА, а гнидата Гигов, не пожела да извади 200 000 лв. за разсрочка и искаше да продаде лиценза на Ганчев, напук на Локомотивците, които вече му взимаха отбора.
Тая "гнида"Гигов даде милиони за Локомотив които никой друг не е дал и няма да даде.Така че,заслужава малко уважение.Както виждате в момента положението е трагично.А ,че ни изхвърлиха заради ония с червените фланелки е вън от съмнение .А защо не изхвърлят Левски?

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 25 апр 2019 21:42

loko29 написа:
Pride написа:Не ти е виновен ЦСКА, а гнидата Гигов, не пожела да извади 200 000 лв. за разсрочка и искаше да продаде лиценза на Ганчев, напук на Локомотивците, които вече му взимаха отбора.
Тая "гнида"Гигов даде милиони за Локомотив които никой друг не е дал и няма да даде.Така че,заслужава малко уважение.Както виждате в момента положението е трагично.А ,че ни изхвърлиха заради ония с червените фланелки е вън от съмнение .А защо не изхвърлят Левски?

Дал ли, раздаде мръсни кървави пари на всякакви псевдо футболистчета и взе милиони от Пеев, Генков и Гъргоров. Кажи какво е оставил за Локомотив - тиня и блато? Или си болен или не си локомотивец уважение за гнидата пратила Локомотив при аматьорите? За синьо-червената мъгла няма какво да говорим имат си теми не ме интересуват и в двора да ми играят.
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Потребителски аватар
loko29
Контакти:

Мнениеот loko29 » 25 апр 2019 21:52

Виж сега ти си много малък да ме оценяваш дали съм локомотивец или не!Когато фактите говорят и боговете мълчат.А за съжаление фактите никак не са в полза на сегашното ръководство.Ако се не лъжа точно ти пишеше преди време ,че отбора може и да се само издържа.Да ама не.Защо Гъргоров и Пеев не са в Локомотив сега?И затова ли е Гигов виновен?

Потребителски аватар
парци
Контакти:

Мнениеот парци » 26 апр 2019 09:49

loko29 написа:... Когато фактите говорят и боговете мълчат...

А фактите говорят, че след Гигов остана един полуразрушен стадион със съсипана база, без нито един читав терен - всичко изпечено на пясък и сгурия.

Бозз колкото и да не става за ръководител, поне направи терени, които ще останат след него.
Изображение

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 26 апр 2019 20:27

loko29 написа:Виж сега ти си много малък да ме оценяваш дали съм локомотивец или не!Когато фактите говорят и боговете мълчат.А за съжаление фактите никак не са в полза на сегашното ръководство.Ако се не лъжа точно ти пишеше преди време ,че отбора може и да се само издържа.Да ама не.Защо Гъргоров и Пеев не са в Локомотив сега?И затова ли е Гигов виновен?

Хич не съм малък, да с директор като Тонев (не че го искам в отбора) Локомотив се самоиздържаше и то няколко години. Гъргоров и Пеев не са в Локомотив вероятно заради Василев, но така и не каза какво остави гнидата Гигов.

Изображение Изображение

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 27 апр 2019 00:46

В този ред на мисли искам да задам един въпрос.
Когато Гигов беше на власт и въпросните хора които сега ни плюят тука и "наши" и чужди" , ние да сме имали тогава алтернатива на Гигов като протестирахме срещу него? Нямахме, ама го махнахме.
Когато Каско и Льоско бяха на власт,пак простестирахме и пак ги изгонихме ! Имахме ли алтернатива тогава ? Пак нямахме !
И сега към въпроса.
Сега като го изгоним Василев имаме ли алтернатива ? Пак нямаме .Но никой не може да се гаври с Локомотив.С феновете му, с легендите.Баста !Към нашите критици.Вие ще целувате ли задника на Василев ?За да остане и да Ви е по-сигурно?
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 27 апр 2019 09:20

favaca8888 написа:В този ред на мисли искам да задам един въпрос.
Когато Гигов беше на власт и въпросните хора които сега ни плюят тука и "наши" и чужди" , ние да сме имали тогава алтернатива на Гигов като протестирахме срещу него? Нямахме, ама го махнахме.
Когато Каско и Льоско бяха на власт,пак простестирахме и пак ги изгонихме ! Имахме ли алтернатива тогава ? Пак нямахме !
И сега към въпроса.
Сега като го изгоним Василев имаме ли алтернатива ? Пак нямаме .Но никой не може да се гаври с Локомотив.С феновете му, с легендите.Баста !Към нашите критици.Вие ще целувате ли задника на Василев ?За да остане и да Ви е по-сигурно?

В този ред на мисли да ти кажа че хората с пари, желаещи да ги дават за Локомотив са крайно число. И, боя се, много малко крайно число... И е наивно да смяташ че феновете сме в състояние да издържаме клуба. Имаше такива опити, ако не се лъжа в пловдивските отбори, при които интересът е доста по-висок отколкото при нас и завършиха с провал. Не знам защо мислиш че ако се случи при нас, резултатът ще е различен...

Върни се в “Локо София”