Мина ли ни "еуфорията"?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Re: Мина ли ни "еуфорията"?
Е почва се отново.Василев каза ,че сме 5ти по бюджет и иска отбора да завърши на 5-6 място тази година,а от догодина ще гоним големите цели.Петото място не е невъзможно макар и да не е някакъв успех по важно е какъв отбор ще се изгради и дали ще се запази после.Чух че Васев са го изгонили от Арда и искал да се върне при нас.Колкото и да уважавам наще играчи мисля,че той няма място в отбора повече.
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов
loko29 написа:Е почва се отново.Василев каза ,че сме 5ти по бюджет и иска отбора да завърши на 5-6 място тази година,а от догодина ще гоним големите цели.Петото място не е невъзможно макар и да не е някакъв успех по важно е какъв отбор ще се изгради и дали ще се запази после.Чух че Васев са го изгонили от Арда и искал да се върне при нас.Колкото и да уважавам наще играчи мисля,че той няма място в отбора повече.
Пети,шести,десети е абсолютно без значение.Не съм убеден ,че сме пети по бюджет ,но все едно.Това "иде ми дойде ми" обаче трябва да се спре,прав си.
Тоя не е Локомотивец, има 200 мнения за Локомотив са 7, какво повече да говорим.
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА
Днес зачертвам един от любимците си окончателно.Гъргоров във футбола все пак не всичко е пари!
loko29 написа:Днес зачертвам един от любимците си окончателно.Гъргоров във футбола все пак не всичко е пари!
Факт е че за пореден път се дъни. Вместо да завърши като капитана извел Локомотив в А група ще завърши като леке приключило в Бистрица. Явно така е по-добре, Локомотив няма нужда от подобни.
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
loko1 написа:loko29 написа:Днес зачертвам един от любимците си окончателно.Гъргоров във футбола все пак не всичко е пари!
Факт е че за пореден път се дъни. Вместо да завърши като капитана извел Локомотив в А група ще завърши като леке приключило в Бистрица. Явно така е по-добре, Локомотив няма нужда от подобни.
Някой учуден? Бадема е добър футболист, но малък човек...
Ако някой знае нека напише за колко сребърника се продаде този нов ЮДА!
Още една победа.Почват да ми минават някакви еретични мисли.Шанс да се завърнем там където трябва да сме е почти нулев ама мечтите са безплатни.
-
- Контакти:
Арда се издъни с равен,разликата е 10т.
Те има къде да загубят точки,но ние трябва да бием всеки мач,което не ми се вярва.
Имаме директен сблъсък в Кърджали и може би там нещата ще станат ясни.
Каквото и да си говорим нашата програма е по-тежка и шансовете за бараж са нулеви...
Те има къде да загубят точки,но ние трябва да бием всеки мач,което не ми се вярва.
Имаме директен сблъсък в Кърджали и може би там нещата ще станат ясни.
Каквото и да си говорим нашата програма е по-тежка и шансовете за бараж са нулеви...
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!