Празни стадиони - мъртъв футбол

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

kiril.a.d
Контакти:

Re: Празни стадиони - мъртъв футбол

Мнениеот kiril.a.d » 22 юли 2016 13:09

парци написа:
kiril.a.d написа::) парци, гледам по някое време нещо си...из витомоколствал...

Шизофрения мъч? :|

Шизофрения? - ми лекувай се бе човек!!! - иди при Касев...построй нов стадион...нов отбор...каквото искаш ново, само и само да не те мъчи :lol: :lol: :lol:
..и повече глупости, да не си ми писал на мен!!! - а най-добре на всички, след като те мъчи шизофренията ;)....
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 22 юли 2016 13:13

парци написа:Поредна гаргара - отлагат началото на сезона за "Б" група със седем дни, за "В" не се чува нищо.

Да живей, живей труда.

:lol: :lol: :lol: :lol: ...гаргарата сте вие, драгинко драги! - заради вас, цяла Втора лига не могат да съставят и програмата и ;)
....бегай маани - само майтапи у нас, ама...някои като ги мъчи шизофренията ;) и не могат да мирясат :)
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
парци
Контакти:

Мнениеот парци » 23 юли 2016 09:29

Кирчо, вър'и намери специалист. Имаш остра нужда.
Изображение

orlando7
Контакти:

Мнениеот orlando7 » 24 юли 2016 17:20

kiril.a.d написа:
парци написа:Поредна гаргара - отлагат началото на сезона за "Б" група със седем дни, за "В" не се чува нищо.

Да живей, живей труда.

:lol: :lol: :lol: :lol: ...гаргарата сте вие, драгинко драги! - заради вас, цяла Втора лига не могат да съставят и програмата и ;)
....бегай маани - само майтапи у нас, ама...някои като ги мъчи шизофренията ;) и не могат да мирясат :)

Кире, голем си лайнар,брато!

Върни се в “Локо София”