Всекидневна
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Re: Един въпрос.
А в неделя може да строшим главата на динамовеца Бойчо - само да има наглостта да се появи на стадиона - щото ми е писнало от ДС ченегета още от Тошово време!!!
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?
- Заклет Левскар
kiril.a.d написа:А в неделя може да строшим главата на динамовеца Бойчо - само да има наглостта да се появи на стадиона - щото ми е писнало от ДС ченегета още от Тошово време!!!
Кажи честно. Наистина ли не си 8-9 клас, щото по писането това е максимума, който мога да ти дам?
Ще падна от смях, ако се окаже, че си на години.
Неее, неее - със сигурност си пубер.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
Заклет Левскар написа:kiril.a.d написа:А в неделя може да строшим главата на динамовеца Бойчо - само да има наглостта да се появи на стадиона - щото ми е писнало от ДС ченегета още от Тошово време!!!
Кажи честно. Наистина ли не си 8-9 клас, щото по писането това е максимума, който мога да ти дам?![]()
![]()
![]()
Ще падна от смях, ако се окаже, че си на години.
Неее, неее - със сигурност си пубер.
Благодаря за сведението, че си 8-9-ти клас - според грамотността на разбирането ти, сам се определяш къде си и на колко си!!!
А аз, за теб, явно съм "друга епоха" както казваше малкото балдъзе - изтърсаче - на сестра си, жена ми.
Дечко....апропо - дори на 30-40 години да си, пак си дечко за мен! А дори....е не - на 80 няма как да си....Няма 80 годишни ултраси!!! - това ви е нова мода, ако че и преди си бяхте "хуни-маймуни"! Знаеш ли че едно време ви посрещаха на стадиона с такъв вик, като влезеше агитката на "Левски"?....Съмнявам се - ти си от новото поколение заблудени левскари, на които им се казва, че не са ченгесари, понеже управляват ченгесарите
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?
А ти да ми даваш години...ти, съсловния "заклет левскар"....
бога ми, нима не знаеш съсловията от които се пръкваха левскари?....
Съжалявам те, момче - слава богу не съм от нисшите съсловия на България! - и се радвам, че твоите разбирания са до тук, до съсловието на Бойчо и не по-нагоре!!!
Съжалявам те, момче - слава богу не съм от нисшите съсловия на България! - и се радвам, че твоите разбирания са до тук, до съсловието на Бойчо и не по-нагоре!!!
Локомотивци не се подлъгвайте по шашмите и далаверките на червените .Спазвайте закона и всичко ще е наред .
ЕМИЛ написа:Локомотивци не се подлъгвайте по шашмите и далаверките на червените .Спазвайте закона и всичко ще е наред .
Подкрепям - не се подлъгвайте по шашмите и далаверките на Бойчовите червенотиквеничета, че да не ви прати и на вас някои Титани! Само напред и бой на всичко което ви се изпречи на пътя!!! - дори Бойчо с неговите тигри и говеда
А-а, таковата - закона няма защо да спазвате, щото такова животно у нас нема!
- всичко е по закона на Капо ди тути капи, Тодор Живков №2, а това е унижение за всеки честен гражданин!
Captain Stottlemeyer написа:kiril.a.d написа::lol:![]()
....ама и тук се начетох на един куп глупости, не само уефскарски, ами и от наши фенове, дето си нямат понятие от юриспруденция....
Хайде стига сте ревали бе хора! - има си правила и...колкото и да равете...най.много да заприичате на Стойчо Младенов, когото обвинявате в реване![]()
Та не се приравнявайте до...себе си!!!
Ех Кирчо, Кирчо-о-о...да беше научил поне значението на думичката "юриспруденция", мамино златно красноармейско червенотиквеничковче, че чак тогава да даваш оценка на другите!...![]()
![]()
Ооооооо, другарю капитан от ДС, ми да ми разсясниш на мен, какво е това юриспруденция? - но внимавай ченгесарино, едно е юриспруденция и съвсем друго е правото на силния!!! - т.е. правото на ДС
Хайде сега опитай, другарю капитан от ДС, пък после ще ти кажа аз, какво е право и какво е пропаганда на ДС.....
Апропо, чувал ли си термина юриспруденция?
А най-лошото е, че с влизането си в тази тази тема, самовлюбените левскари, като "мечно обидени", "вечно онеправдани"...и отбор на всички власти, съсипаха темата на локомотивци....
Ама това е - за тях, дори България не съществува, а само техния отбор!!! - и България била държава, в отбора им
.....е, така са ги учили в..."едни училища"
....
Ама това е - за тях, дори България не съществува, а само техния отбор!!! - и България била държава, в отбора им
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
ъ-ъ-ъ-ъ другарю капитан от ДС, можеш ли да ни кажеш, Гунди, под чия диктовка е отговорил така на Милан?
....
ъ-ъ-ъ-ъ другарю капитан от ДС, можеш ли да ни кажеш, Гунди, под чия диктовка е отговорил така на Милан?