Левски - Локомотив, София, ст. Георги Аспарухов 13.04 15:00

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
Keine Lust
Контакти:

Re: Съдиите си свирят, а последиците са за други

Мнениеот Keine Lust » 14 апр 2013 12:19

Не! Картона си беше заслужен. Едно от малкото точни решения, който взе Пастата на мача Ботев Вр - Локомотив Сф. Разликата е, че мачът не се предава по ТВ, за да се види колко е зле тоя ( не че не се знае, но явно до сега е бил удобен), а Ботев Вр нито имат парите нито връзките на Гигов иначе още тогава трябваше да бъде изхвърлен от футбола.

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 14 апр 2013 12:21

Всеки си има мнение колега ;)
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 14 апр 2013 12:39

За мен нещата са пределно ясни. Колкото повече хора има които казват на черното- бяло, толкова повече ще има на другия полюс! Сигурен съм, че ако нашият "ШАМПИОН", се срещне с този на юго-източната ни съседка, все повече българи ще подкрепят ЧЕСТНО ИЗЛЪЧЕНИЯТ ШАМПИОН, А НЕ НАШИЯТ!!!:)))))))))))))))))
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 14 апр 2013 12:49

tyranta написа:Е нямам думи вече ... Ахмед отменя абсолютно редовен гол в 93 мин и така ограби Литекс ... Сватбата се подигра с Черно море със гол от 2 метрова засада която пусна за Уефски ... Пастата се подиграва на няколко пъти свири дузпа а се вижда че краката на футболистите са на поне 50 санта разстояние ... после червените картони ... е нямам думи ... за купата се свири дузпа 2 метра пред наказателното поле ... Е ДО КОГА БЕ ?

Имам чувството, че на някои хора нивото им на интелигентност е -1. Главния съдия да не стои на тъчлинията, за да вижда дали играча е метър по напред от другиуя. Има си странични съдии за тази работа. "Сватбата" след това компенсира "Черно море" за грешката на страничния съдия !!!
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Re: Левски - Локомотив, София, ст. Георги Аспарухов 13.04 15:00

Мнениеот FLANKER » 14 апр 2013 12:50

Горд съм с ЛОКОМОТИВ!!!!!!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 14 апр 2013 12:52

Няма нищо страшно да кажеш или да потвърдиш думите на вашия дългогодишен фен "бай Петко"..........." Всички играят за нас........, а ние.......!! Или казано по малко по друг начин: Излагацията е голяма!!! Винаги са ни бутали, НО ТАКОВА ТЛАСКАНЕ, ЩЕ НИ ДОВЕДЕ ДО ПРОПАСТТА!!!
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!

СИН_ИМПЕРАТОР

Мнениеот СИН_ИМПЕРАТОР » 14 апр 2013 13:19

понеже гледам че темата е пусната от фенове на Локо(СФ), да ги питам аз тях- когато Антон Генов им свири свръх-измислена дузпа срещу Черно Море преди две години, и ги класира за Европа, що не реваха тогава аааа?...га ядУА кИфтета нИ рИваха!-ареее у Б-група! МАРШ! МАРШ! :lol: :twisted:

orlando7
Контакти:

Мнениеот orlando7 » 14 апр 2013 13:27

СИН_ИМПЕРАТОР написа:понеже гледам че темата е пусната от фенове на Локо(СФ), да ги питам аз тях- когато Антон Генов им свири свръх-измислена дузпа срещу Черно Море преди две години, и ги класира за Европа, що не реваха тогава аааа?...га ядУА кИфтета нИ рИваха!-ареее у Б-група! МАРШ! МАРШ! :lol: :twisted:

Като чете човек и вижда колко ти е акъла! Императоре на 15 години!

orlando7
Контакти:

Re: Левски - Локомотив, София, ст. Георги Аспарухов 13.04 15:00

Мнениеот orlando7 » 14 апр 2013 13:44

СИН_ИМПЕРАТОР написа:
Avirex написа:треперете мършииии :mrgreen:

Б-група! :mrgreen:

Тоя 15 годишен лайнар ми играе по нервите! ********** император!

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 14 апр 2013 13:48

В интерес на истината съдията Спасов изгоря заради истерията около съдийството, а всъщност той се справи относително добре, като изключим гола от засада на Локомотив. Абсолютна дузпа, еднакъв критерий и към двата отбора по отношение на червените картони - съвсем в реда на нещата.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Върни се в “Локо София”