ЛОКО СФ-ЛЕВСКИ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
-
- Контакти:
Re: ЛОКО СФ-ЛЕВСКИ
Гонзо ако има чест и достойнство да си хваща шапката и да се маха по безидеен и безхаберен отбор не съм гледал и Главен виновник за това е именно Гонзо,грешен състав никаква тактика никаква подготовка

Последна промяна от santi_santi на 24 мар 2010 17:49, променено общо 1 път.
Като чета кво пишете май играем доста сабичко.
ОК спирам да се интересувам от този отбор докато не се промени нещо. Няма да се ядосвам за глупостите на някои друг. В събота ще изведа децата на вън, дано е хубаво времето и никакъв мач няма да ме интересува. Вечерта само резултата ще чуя.
Има и такива моменти. Жалко, че няма дори далечни индикации нещата да почнат да се променят към добро. Доброто в случая е че и чорбата е супер зле. Но всъщност какво значение има. След някоя и друга година пак ще сме на върха. Сега ще почиваме.
ОК спирам да се интересувам от този отбор докато не се промени нещо. Няма да се ядосвам за глупостите на някои друг. В събота ще изведа децата на вън, дано е хубаво времето и никакъв мач няма да ме интересува. Вечерта само резултата ще чуя.
Има и такива моменти. Жалко, че няма дори далечни индикации нещата да почнат да се променят към добро. Доброто в случая е че и чорбата е супер зле. Но всъщност какво значение има. След някоя и друга година пак ще сме на върха. Сега ще почиваме.
Dobri написа:МЕЦИ написа:danchovalev написа:Какъвто и отрицателен епитет да се използва з аиграта ни ЩЕ Е МАЛКО... Толкова ЖАЛКИ И СМЕШНИ НИКОГА НЕ СМЕ БИЛИ... Тодор "Африкански" Баткофф, този гнусен миризлив помак, трябва да го изгориме жив, на клада.... БАТКОФФ ВЪН!!!
не забравя и Гонзо,моля
МЕЦИ, сега и тебе ще обяват за провокатор.![]()
За някои от младите привърженици Г. Иванов е като полубог.
Направо си е бог, но за треньор не става.
„Но, така е в Англия. Там ако по време на мач някой футболист не прокърви, не си размаже главата след сблъсък с противников играч, или не загуби крак, феновете се чувстват измамени, а двубоят е провал”, сподели още Воронин.
JoRoo написа:Хайде честита титла на Литекс !
Защо за Литекс?Ако Локото спечели дербитата с тях и ЦСКА е шампион!
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
JoRoo написа:Хайде честита титла на Литекс !
Толкова мачове има до края, че въобще не може да се каже кой ще е шампион.

Dobri написа:МЕЦИ написа:danchovalev написа:Какъвто и отрицателен епитет да се използва з аиграта ни ЩЕ Е МАЛКО... Толкова ЖАЛКИ И СМЕШНИ НИКОГА НЕ СМЕ БИЛИ... Тодор "Африкански" Баткофф, този гнусен миризлив помак, трябва да го изгориме жив, на клада.... БАТКОФФ ВЪН!!!
не забравя и Гонзо,моля
МЕЦИ, сега и тебе ще обяват за провокатор.![]()
За някои от младите привърженици Г. Иванов е като полубог.
Нека ме обявят!Аз съм на 50 и когато съм бил по стадионите и съм подкрепял отбора те не са били и родени!А щом го имат за полу...Стига с това полу-полуфутбол,полуотбор....
РОДЕНИТЕ ДА ПЪЛЗЯТ НЕ МОГАТ ДА ЛЕТЯТ
- comandosa1
- Контакти:
Ххаха, сега в неделя Левски и ЦСКа ще играят за 3-тото място, баси падението.
Айде честито на Локо, дано станат шампиони, все пак надиграха настоящият Шампион категорично в 2 мача, заслужават.
Айде честито на Локо, дано станат шампиони, все пак надиграха настоящият Шампион категорично в 2 мача, заслужават.
- plamen etov
- Контакти:
PFC Litex написа:JoRoo написа:Хайде честита титла на Литекс !
Толкова мачове има до края, че въобще не може да се каже кой ще е шампион.
Така е

ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.
модератор Локо Сф.