Локомотив Сф-Миньор Пк

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Re: Локомотив Сф-Миньор Пк

Мнениеот Pride » 13 апр 2010 19:35

paceto написа:Е не може всеки мач да биете от дузпи ;)
Това беше 4-ят пореден мач със 4-та поредна дузпа.

Вземете най накрая да си биете както трябва, че вече ви лепнаха и прякор, който беше до сега собственост на Левски :lol:

Става вече много очевидно, че ви бутат съдиите.

ходи се прегледай, явно си зле с очите, само за днес трябва да гледам дали нямаше засада преди прегръдката към Камбуров. То по-добре да я нямаше тази дузпа. Камбуров с пропуска направо закла останалите. Липсва Кайо на отбора няма човек, който ако трябва да откъсне главата на някой за победата. След пропуска наще не знаеха де са по-слаба игра от бая време не съм виждал :evil: Тоя Шписич за къв чеп го пускат, то все едно бяхме с човек по-малко :evil:

и споко в неделя победа ще е за нас
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Мнениеот haiobaio » 13 апр 2010 19:40

Pride написа:Тоя Шписич за къв чеп го пускат, то все едно бяхме с човек по-малко :evil:

Съгласен, съм Списич е вреден за Локомотив.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 13 апр 2010 19:41

Значи при всяко падане на играч на Локо трябва задълже да се свири дузпа?
Толкова ли е трудно да си признаете, че ви бутат, а да ми казваш, че за 4 мача е имало 4 100%-ви дузпи няма как да ме убедиш, че не ви подпират.

Този сезон се съсипаха да ви дават дузпи и то все във важни мачове за отбора ви и все когато резултата е негативен за вас.
Разбирам да ви дадат при 1:0 за вас Ок няма да е толкова очевидно, но в 4 мача да ви дава при равен резултат, че даже в един в 90-та минута когато падахте какво мога да кажа.

Значи такова подценяване правите в момента на Литекс за мача в неделя, че не си е истина и ще ви заболи много след мача.
Говорите така все едно ще играете срещу Своге или Сливен.
Ако мача беше в София на стадиона ви и аз бих се съгласил, че имате големи шансове да вземете мача, ама в Ловеч е почти невъзможно още повече ако утре Литекс изгубят точки.

Вземат ли го утре мача Литекс с победа се имзъкват на 6 точки пред вас и в неделя ще играят доста по спокойно и освободено, докато вие ще сте с притесненията, че ако го загубите ще загубите и напълно шансовете за първо място.

Погледни малко реално на нещата и не гледай толкова фенски ;)

Потребителски аватар
IBUU_FOREVER
Контакти:

Мнениеот IBUU_FOREVER » 13 апр 2010 19:56

paceto написа:Значи при всяко падане на играч на Локо трябва задълже да се свири дузпа?
Толкова ли е трудно да си признаете, че ви бутат, а да ми казваш, че за 4 мача е имало 5 100%-ви дузпи няма как да ме убедиш, че не ви подпират.

Този сезон се съсипаха да ви дават дузпи и то все във важни мачове за отбора ви и все когато резултата е негативен за вас.
Разбирам да ви дадат при 1:0 за вас Ок няма да е толкова очевидно, но в 4 мача да ви дава при равен резултат, че даже в един в 90-та минъта когато падахте какво мога да кажа.

Значи такова подценяване правите в момента на Литекс за мача в неделя, че не си е истина и ще ви заболи много след мача.
Ако мача беше в София на стадиона ви и аз бих се съгласил, че имате големи шансове да вземете мача, ама в Ловеч е почти невъзможно още повече ако утре Литекс изгубят точки.

Вземат ли го утре мача Литекс с победа се имзъкват на 6 точки пред вас и в неделя ще играят доста по спокойно и освободено, докато вие ще сте с притесненията, че ако го загубите ще загубите и напълно шансовете за първо място.

Покажи ми едно мнение, където съм подценил Литекс?Просто казах,че играем по-лесно срещу отбори, коит ни атакуват а не се затварят! За сметка на това виждам бая фенове на Ловеч, които казват"Кви са тея Локото,бе!"Кой кого подценява според теб? Или целта ти е да се заяждаш с Локомотив на принципа:А вие що биете негрите? ;)
А иначе за дузпите - не ви ли излезнаха пришки на езика?Що нищо не казваш по въпроса, че при 1:0 днес ни спряха 2 излизания на Камбуров сам срещу вратаря с измислени засади? Или като свирят в ущърб на Локомотив няма да го правим на въпрос? А като има дузпи няма да се свирят , щото много им са на Локото тия дузпи?
Надявам се тук да говорим културно за футбол,но АКО ТРЕБВА МОЕМ И ДА РАНИМ...

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 13 апр 2010 19:57

Аз си мисля,че при положението за дузпата на Локо имаше наистина засада :roll:

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 13 апр 2010 19:59

paceto написа:Значи при всяко падане на играч на Локо трябва задълже да се свири дузпа?
Толкова ли е трудно да си признаете, че ви бутат, а да ми казваш, че за 4 мача е имало 4 100%-ви дузпи няма как да ме убедиш, че не ви подпират.

Разбирам да ви дадат при 1:0 за вас Ок няма да е толкова очевидно, но в 4 мача да ви дава при равен резултат, че даже в един в 90-та минута когато падахте какво мога да кажа.

личи си че нищо не си гледал от ситуациите:
с Пирин не се опита пиринеца да яхне Преслав
с Монтана не се ли хвърли онзи да я хваща топката
със Сливен класическо задържане още повече, че кипъреца беше предупредил още преди мача да няма подобни изяви
днес прегръдката от В се виждаше идеално, за засада не видях читаво повторение така че не мога да твърдя нищо за нея

гледам си съвсем реално, просто с отборите, които се опитват да играят футбол бием с далеч по-стойностна игра. Само Генов ме притеснява щото е кафяво петно дето и в Кипър се излага
Последна промяна от Pride на 13 апр 2010 20:10, променено общо 1 път.
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Потребителски аватар
loko29
Контакти:

Мнениеот loko29 » 13 апр 2010 20:05

Много ме е яд.Страшно много.
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 13 апр 2010 20:12

loko29 написа:Много ме е яд.Страшно много.

то си е за яд ама е минало вече, в неделя бием задължително

Изображение Изображение

Потребителски аватар
IBUU_FOREVER
Контакти:

Мнениеот IBUU_FOREVER » 13 апр 2010 20:20

Pride написа:
личи си че нищо не си гледал от ситуациите:
с Пирин не се опита пиринеца да яхне Преслав
с Монтана не се ли хвърли онзи да я хваща топката
със Сливен класическо задържане още повече, че кипъреца беше предупредил още преди мача да няма подобни изяви
днес прегръдката от В се виждаше идеално, за засада не видях читаво повторение така че не мога да твърдя нищо за нея

гледам си съвсем реално, просто с отборите, които се опитват да играят футбол бием с далеч по-стойностна игра. Само Генов ме притеснява щото е кафяво петно дето и в Кипър се излага

Като пропусна да кажеш за дузпата срещу Своге,че защитник изби топката с ръце от голлинията,ама понеже е за Локомотив дузпата-Гигов е купил съдията :mrgreen:
Нека си лалят, аз вече няма да им се връзвам.
Надявам се тук да говорим културно за футбол,но АКО ТРЕБВА МОЕМ И ДА РАНИМ...

Потребителски аватар
addison
Контакти:

Мнениеот addison » 13 апр 2010 20:26

Ужасно много съм разочарована! Този мач трябваше да е поредната ни победа и трябваше да ги смажем, ако ще и със съдийска помощ.. :| Все още не мога да повярвам моя перфектен, страхотен, уникален Камбуров как можа да изпусне тъпата дузпа :x , това щеше да е победата ни и евентуално тласъкът ни за 1вото място. И на всичкото отгоре нашите с човек повече пак не можаха да ги бият :| .. Просто нямам думи и как ще сме шампиони като играем така, то и миньор играят супер гаден футбол, и е трудно да им се вкара гол, но ние също не играхме силно. Все пак браво на Цецо Генков - много хубав гол :) Сега стискам палци славия да бият литекс и в неделята да ги размажем! :mrgreen:

А хейтърите с дузпите да млъкнат. Не им ли писна да коментират 10000 %-тови дузпи?!
Локо София до гроб.
Изображение

Върни се в “Локо София”