"За" и "против" Николай Гигов!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

"За" и "против" Николай Гигов!

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
james
Контакти:

Re: Николай Гигов махна главата на Драгомир Окука

Мнениеот james » 25 апр 2010 20:28

POPCORN написа:а най са ми смешни феновете на Локо.Сега не играли пък локото за да може Левски да играе в Европа.Ми що ги бихте тая година два пъти като ще ги пускате са бе?лелелел какъвто и клуба такива и феновете-смешни!

ето това е обида а за другото има статистика и нали знаеш с какво сте в книгата на гинес

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 25 апр 2010 20:29

Васев,Окука,Укака-Чука....все тая!! На "Армията" громим Локото и помагаме на Левски за бронза :lol: Красота,Класика,Романтика в стил 70-те години.Сори ама не сте отбор за Европа. А колегите от Герена ще черпят.....Изображение

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 25 апр 2010 20:30

james написа:
POPCORN написа:а най са ми смешни феновете на Локо.Сега не играли пък локото за да може Левски да играе в Европа.Ми що ги бихте тая година два пъти като ще ги пускате са бе?лелелел какъвто и клуба такива и феновете-смешни!

ето това е обида а за другото има статистика и нали знаеш с какво сте в книгата на гинес

и къде е обидата?да не би да е лъжа?С тоя трансперант днеска бяхте много смешни.Вие вярвате ли си,че локото играе за Левски само да ви питам?И ако играе , защо ги бихте така и им се метахте.да за най-много шампионски титли до преди няколко години затова сме в гинес!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
addison
Контакти:

Мнениеот addison » 25 апр 2010 20:38

Харесвах го Окука, но направи фатални грешки.. А титлата можеше да е наша.. тцц , сега както изглежда ще се сбогуваме и с Европа :x . С такъв отбор, ако не можеш да ги направиш шампиони , то тогава какъв треньор си?! В този случай съм абсолютно съгласна с Гигов, но явно отдавна трябваше да му 'махне главата' на Окука :roll: .
Локо София до гроб.
Изображение

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 25 апр 2010 20:43

addison написа:Харесвах го Окука, но направи фатални грешки.. А титлата можеше да е наша.. тцц , сега както изглежда ще се сбогуваме и с Европа :x . С такъв отбор, ако не можеш да ги направиш шампиони , то тогава какъв треньор си?! В този случай съм абсолютно съгласна с Гигов, но явно отдавна трябваше да му 'махне главата' на Окука :roll: .

Чакай сега. Какви грешки е направил Окука? Нали са продали мястото в евротурнирите на Левски? Доколкото стана ясно след мача имало договорка между Батков и Гигов :) :) :)
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 25 апр 2010 20:46

dodo7271 написа:
addison написа:Харесвах го Окука, но направи фатални грешки.. А титлата можеше да е наша.. тцц , сега както изглежда ще се сбогуваме и с Европа :x . С такъв отбор, ако не можеш да ги направиш шампиони , то тогава какъв треньор си?! В този случай съм абсолютно съгласна с Гигов, но явно отдавна трябваше да му 'махне главата' на Окука :roll: .

Чакай сега. Какви грешки е направил Окука? Нали са продали мястото в евротурнирите на Левски? Доколкото стана ясно след мача имало договорка между Батков и Гигов :) :) :)

Гигов какво получава?Заюото Батков пари няма :lol: :lol: :lol:
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
thevortex
Контакти:

Мнениеот thevortex » 25 апр 2010 20:48

Прибързано решение според мен. Но да се надяваме, че ще намали напрежението в отбора и ще се мобилизираме за следващите мачове.

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 25 апр 2010 21:01

POPCORN написа:
james написа:

и къде е обидата?да не би да е лъжа?С тоя трансперант днеска бяхте много смешни.Вие вярвате ли си,че локото играе за Левски само да ви питам?И ако играе , защо ги бихте така и им се метахте.да за най-много шампионски титли до преди няколко години затова сме в гинес!

Грешка -играч на цска спъва зверски играч на цска в противниковото наказателно поле следва дузпа за цска всичко се развива на 2 метра пред съдията велизар д тодоров и ан генов ВЕЛИКИ

Потребителски аватар
addison
Контакти:

Мнениеот addison » 25 апр 2010 21:09

dodo7271 написа:

Гледал ли си последните мачове на Локото? Той тотално разбърка отбора и правеше смешни смени :roll: .. И продължава да пуска Спишич, който наистина не може да играе .. А вместо него може да пусне някой друг, който поне става за нещо. Е кой ти е казал, че е продал мястото ни в евротурнирите? Щом Гигов не го е казал, от къде можеш да си сигурен? Пък и от ЕКТ би взел доста повече пари от колкото от батков. ;)
Локо София до гроб.
Изображение

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 25 апр 2010 21:37

Чакай сега. Какви грешки е направил Окука? Нали са продали мястото в евротурнирите на Левски? Доколкото стана ясно след мача имало договорка между Батков и Гигов :) :) :)[/quote]

Гледал ли си последните мачове на Локото? Той тотално разбърка отбора и правеше смешни смени :roll: .. И продължава да пуска Спишич, който наистина не може да играе .. А вместо него може да пусне някой друг, който поне става за нещо. Е кой ти е казал, че е продал мястото ни в евротурнирите? Щом Гигов не го е казал, от къде можеш да си сигурен? Пък и от ЕКТ би взел доста повече пари от колкото от батков. ;)
[/quote]

Виж сладурче, всичко опира до г-н Гигов, досега никога не е имало конфликти помежду им, обаче сега няма как същият този господин да излезе и да каже: продадох евротурнирите на този и онзи, дадох на тоя и оня ... и му е удобно да махне Окука. По този начин, треньорът обира негативите, а господинът парите, който господин, освен това може да се оправдае с треньора, че едва ли не заради него Европа избяга.... тоест Окука в този момент е необходимият грешник :evil:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Локо София”