Гигов отсече: Закривам Локомотив до Нова година

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Puldin
Контакти:

Re: Гигов отсече: Закривам Локомотив до Нова година

Мнениеот Puldin » 30 окт 2011 07:23

гражданин от село написа:
Viktor4o_Rs написа:Не може някоя самозабравила се мутра като Гигов да закрива клуб като Локомотив (София), който е дал толкова много за българския футбол :evil: :evil: :evil: Като не може да го издържа да го продава на безценица на някого и толкова ;) Сигурен съм, че Локо (Сф) ще го има и след Гигов :!:

Ако се абстрахираме от емоциите,един губещ бизнес е съвсем нормално или да се продаде(ако има на кого)или да се закрие.За съжаление това е пазарната логика.

А кой го направи губещ, кой наговареше мачове през всичките тези години. Един лев не е вложил. Гигов държи акциите на едно АД, не на марката Локомотив Сф. Пълен цървул, като не искаш повече този клуб напусни, а не разрушавай след теб. Сега условия поставя....пълен смешник

jelew73
Контакти:

Мнениеот jelew73 » 30 окт 2011 09:23

Рано или късно проклятието застигна всички , които тогава издевателстваха над клуба , достигнал първи до състояние на фалит - Берое. Доведен до това състояние от един брадат п...с , няма да му споменавам името. Заверата тогава - Марек , Беласица , Ботев и Локо Сф. Вижте ги къде са те сега - първите два на гъза на футболната география , папагалите минават все още през чистилището , време и Локото да го направи. Господ забавя , но не забравя !!!

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 30 окт 2011 10:35

jelew73 написа:Рано или късно проклятието застигна всички , които тогава издевателстваха над клуба , достигнал първи до състояние на фалит - Берое. Доведен до това състояние от един брадат п...с , няма да му споменавам името. Заверата тогава - Марек , Беласица , Ботев и Локо Сф. Вижте ги къде са те сега - първите два на гъза на футболната география , папагалите минават все още през чистилището , време и Локото да го направи. Господ забавя , но не забравя !!!

Всички клетви се връщат тройно,така че бъди здрав!Едва ли ви е съсипал някой от Пловдив София Дупница или Петрич.Не знам кой ви е проклел вас но публика която не различава мач на Берое от концерт на Слави или Пайнер си е чисто проклятие за клуба.

Потребителски аватар
greenlandia

Мнениеот greenlandia » 30 окт 2011 12:45

Случвало се е на много по-големи клубове и ще се случва, въпроса е начина по който се случва и последствията след това.Повечето са оцелявали след фалит благодарение на Феновете и гражданското общество,в този случай обаче някои неща липсват.
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ

Потребителски аватар
Уейн Рууни
Контакти:

Мнениеот Уейн Рууни » 30 окт 2011 21:52

Гигов, глупак, махай се, никой не иска да те вижда в България! Един от най-успешните българиски клубове да се закрие? Това е излагация! А това за стадиона е оправдание! Много го интересува Локо, камо ли пък стадиона! Глупак!
[center]Левски, Милан

[center]Кой ли отбор е с 26 титли, 25 купи, 13 златни дубъла, и 3 требъла?[/center]

Потребителски аватар
PIMP
Контакти:

Мнениеот PIMP » 31 окт 2011 23:16

james написа:
jelew73 написа:Рано или късно проклятието застигна всички , които тогава издевателстваха над клуба , достигнал първи до състояние на фалит - Берое. Доведен до това състояние от един брадат п...с , няма да му споменавам името. Заверата тогава - Марек , Беласица , Ботев и Локо Сф. Вижте ги къде са те сега - първите два на гъза на футболната география , папагалите минават все още през чистилището , време и Локото да го направи. Господ забавя , но не забравя !!!

Всички клетви се връщат тройно,така че бъди здрав!Едва ли ви е съсипал някой от Пловдив София Дупница или Петрич.Не знам кой ви е проклел вас но публика която не различава мач на Берое от концерт на Слави или Пайнер си е чисто проклятие за клуба.

Доживях фен на Локо Сф да ми говори за нашата публика ! И то да я нарича "проклятие" за клуба :lol:
Изображение
Sisi 1914 написа:1/8 Финалите, в един мач се излъчваше победител или в два?

Потребителски аватар
loko 1979
Контакти:

Мнениеот loko 1979 » 01 ное 2011 21:25

Да ни закрият или да ни върнат стадиона, побелях с тоя отбор с тия проблеми, за мен г-н Гигов не е виновен за каквото и дае било виновни са футболистите за слабите резултати но толкова си могат само срамят червено-черната фланелка.Правилно постъпва г-н Гигов или ни връщат стадиона или закриваме. Не съм се гордял с Локомотив от времето на Ради Здравков. Аз ако съм на г-н Гигов няма да дам и стотинка на тия алчни к.....та, футболисти били, ако мачкахме наред и бяхме на първо място нямаше да минават такива мисли през главата на г-н Гигов за закриване, щеше да мисли за ремонт и осветление на стадиона, не може само да даваш и после нищо да не взимаш
САМО САМО ЛОКО

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 01 ное 2011 22:29

Ами не ги разбирам феновете на Локомотив Сф. Едните плюват Гигов, другите му се слагат. :?
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Мнениеот haiobaio » 02 ное 2011 10:10

slavia_forever написа:Ами не ги разбирам феновете на Локомотив Сф. Едните плюват Гигов, другите му се слагат. :?

Ами и аз не ги разбирам феновете на Славия. Едните плюват Венци, другите му се слагат. :?

Върни се в “Локо София”