Шльонск - Локо София - 0:0 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
Re: Шльонск - Локо София 28.7.2011 ЛЕ 3ти предв.кръг
Абе гледах мача и коментатора им казваше Шльоск а не Шльонск.Та като им чета името то няма буквата Н нещо там и явно са си Шльоск!!!!А за мача Локото според мен от това което гледах имат 5% шанс да ги отстранят!!!твърдо поляците продължават без проблем!!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
Ох милите и помен ще ни направите, що ...
Pride написа:Ох милите и помен ще ни направите, що ...
Щото сте смешни!
допълни към горното не го ...
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
Абе тия верно се казват Шльонск
Śląsk Wrocław се пише ама - Ś се чете за Ш,l-л,ą-тая странна буква се чете за ьон,s-с ,k-к 

[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
-
- Контакти:
Ако Локото играят като днес не ги чака нищо друго освен две срамни загуби от поляците. Според мен и 3те отбора трябва да отстранят противниците си и така да имаме 4 отбора в плей-офите на двата турнира. Съдията днес много помогна на Локото, но не е гаранция, че и след 2 седмици пак ще помага. Радвам се, че Локото продължи, но все пак доста неща трябва да се променят предвид факта, че Металург си правеха каквото поискат с отбраната на Локото. Успех срещу поляците. Ще стискам палци за вас 

- bekono
- Контакти:
Като гледам състоянието на Локо - 2 мача, 2 загуби и до тук. Искам да продължат или поне 1 мач да спечелят за България, но едва ли.
[offtopic]Не ми се мисли какъв бой ще ядете в първия кръг от първенството
[/offtopic]
[offtopic]Не ми се мисли какъв бой ще ядете в първия кръг от първенството

[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg]

bekono написа:Като гледам състоянието на Локо - 2 мача, 2 загуби и до тук. Искам да продължат или поне 1 мач да спечелят за България, но едва ли.
[offtopic]Не ми се мисли какъв бой ще ядете в първия кръг от първенството[/offtopic]
И аз съм ви отписал в третия кръг макар, че искам да продължите или поне 1 мач да спечелите за България
[offtopic]Ми не мисли

С тая игра и на табла не можем да ги бием ,но времето работи за нас, а и поляците едва ли са извънземни.Още повече втория мач е в София пред най-великата публика
А на селяните преброители мога само да кажа, това е футбол при това от много ниско ниво(е малко по високо от това във вашия град) а не Шоуто на Слави за това няма десетки хиляди зрители!

-
bekono написа:Като гледам състоянието на Локо - 2 мача, 2 загуби и до тук. Искам да продължат или поне 1 мач да спечелят за България, но едва ли.
[offtopic]Не ми се мисли какъв бой ще ядете в първия кръг от първенството[/offtopic]
Другарю чорбар, що не си гледаш умрелия отбор?