Пътуване на Локомотив Сф до Пловдив за мача с Локомотив Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

favaca8888
Контакти:

Re: Пътуване до Пловдив

Мнениеот favaca8888 » 12 апр 2011 19:00

Локомотив1926 написа:
favaca8 написа:
B__A__N__DA__TA написа:Чисто информационно..ЖЕЛЕЗНИ БРИГАДИ звучи ,като ЧЕРВЕНИТЕ БРИГАДИ.Крайно лява терористична организация..Телефона актуален ли е :lol: :lol: :mrgreen:

Чисто информационно ...щом на теб ти звучи така => задължителен преглед в най-близката поликлиника :lol:

На останалите хейтърчета няма смисъл просто да ги коментираме.

По темата - това ни е последното що-годе гостуване за което си струва да се посъберем.Да ме прощават ама в Севлиево и Сливен не виждам смисъл да се доказваме.
Та така, записвай сееееееееееееееееееее ! :)

Пред кого се доказвате ? От опит казвам че в Севлиево е мн яко . Първия кръг си направихме мн яко шоу там 8-)

Така е ,но в Севлиево няма агитка.Предполагам двете ви гостувания в София с нас не могат да се сравнят с това в Севлиево, например ;)
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
Локомотив1926
Контакти:

Мнениеот Локомотив1926 » 12 апр 2011 19:11

favaca8888 написа:
Локомотив1926 написа:Пред кого се доказвате ? От опит казвам че в Севлиево е мн яко . Първия кръг си направихме мн яко шоу там 8-)

Така е ,но в Севлиево няма агитка.Предполагам двете ви гостувания в София с нас не могат да се сравнят с това в Севлиево, например ;)

Ами не искам да ви обидя ама псувните на селяните ги чувах по-добре от колкото вас когато ни бихте с 3:0 . Севлиевци бяха в пъти повече в от вас , но не отричам че си остават поредната еднодневка . Та пред кого се доказваш не разбрах ? Няма нужда от такива доказваници ! Всеки мач е важен и всеки мач дава 3 точки . Отбора трябва да се подкрепя безрезрвно и навсякаде . Това което направихте последния кръг миналата година на мен лично ми направи много лошо впечатление . Футболистите трябва да се уважават , те са си ваши ! Трябва да ги мотивирате да дават всичко от себе си , а не да ги обиждате . Работа на треньора и ръководството е да ги смъмря и наказва . Това е личното ми мнение и не ангажирам никой с мойте възгледи .
[rimg]http://awa.hit.bg/4.png[/rimg] [rimg]http://awa.hit.bg/2.jpg[/rimg][rimg]http://awa.hit.bg/c.png[/rimg][rimg]http://awa.hit.bg/5.png[/rimg][rimg]http://awa.hit.bg/e.png[/rimg]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8TG2aw32e8k[/youtube][/offtopic]
[center]Изображение
Изображение[/center]

Потребителски аватар
Pride_of_London
Контакти:

Мнениеот Pride_of_London » 12 апр 2011 20:30

track.and.field написа:Все ще се намери 1 купе за вас :lol:

:lol: :lol: :lol:

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 13 апр 2011 12:07

Локомотив1926 написа:
favaca8888 написа:
Локомотив1926 написа:Пред кого се доказвате ? От опит казвам че в Севлиево е мн яко . Първия кръг си направихме мн яко шоу там 8-)

Ами не искам да ви обидя ама псувните на селяните ги чувах по-добре от колкото вас когато ни бихте с 3:0 . Севлиевци бяха в пъти повече в от вас , но не отричам че си остават поредната еднодневка . Та пред кого се доказваш не разбрах ? Няма нужда от такива доказваници ! Всеки мач е важен и всеки мач дава 3 точки . Отбора трябва да се подкрепя безрезрвно и навсякаде . Това което направихте последния кръг миналата година на мен лично ми направи много лошо впечатление . Футболистите трябва да се уважават , те са си ваши ! Трябва да ги мотивирате да дават всичко от себе си , а не да ги обиждате . Работа на треньора и ръководството е да ги смъмря и наказва . Това е личното ми мнение и не ангажирам никой с мойте възгледи .

:) Много неща нахвърля и нищо не разбрах.За някои неща съм съгласен.В София имахте два мача и се изсипахте и двата пъти по 400 човека.В Севлиево няма как да сте били повече просто защото клетката е малка ( за шоуто е ясно ;) )
Сега че ни си ни чул при 3-0 е било защото си си своя сектор.Аз от А също не ви чувах. :)
Нормално е севлиевци като са домакини да съберат 1 000 души и да са повече от нас когато сме на гостуване тук не виждам какво имаш предвид.
Та на въпроса, нормално е да се съберем повечко хора с отбори като Вас,Левски, Цска и т.н., това имах предвид доказване.
Колкото до миналата година това беше най-голямата ГАВРА с публиката на Локомотив Сф.Играчите бяха заслужено "погребани" с оглед на това че в тях нямаше капчица уважение нито към нас,нито към клуба.След като примерно един Камбуров беше възхваляван и му беше отдадено заслуженото уважение за хеттрика на Герена ( наградихме го с плакет,фланелки му измислихме, скандирахме му името )този човек след 1 седмица реши че трябва да ни показва средни пръсти и да се бара за макарите.За лицето Златински пък въобще да не го коментираме.ФАКТЪТ е че на всичките тези футболистчета Локомотив им подаде ръка в труден за тях момент и сега играят в чужбина в добри отбори и взимат добри пари. :roll: Което мисля че никой не може да отрече.
Грозната истина е че ние сме може би единствената публика ,която е мразена от футболистите си.Те ни ненавиждат.Не могат да ни гледат.Ако ни видят на тренировка или се засечем някъде по пътя отбягват всякакъв контакт.Това е истината.Но всичко е съвсем в реда на нещата все пак това са наемници ,какво ги боли тях за локомотив.Единия си от Ботев,примерно,друг от Левски,трети от Манчестър Юнайтед и така...
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

favaca8888
Контакти:

Re: Пътуване на Локомотив Сф до Пловдив за мача с Локомотив Пд

Мнениеот favaca8888 » 14 апр 2011 09:59

favaca8 написа:Темата е чисто информационна, ще помоля да се въздържате от прогнози, коментари за левата свръзка и десния инсайд и др. такива.

ЖЕЛЕЗНИ БРИГАДИ организира пътуване до Пловдив за мача Локомотив (пд) - Локомотив (сф).

ПРИЗОВАВАМЕ ВСИЧКИ ПРИВЪРЖЕНИЦИ НА СТОЛИЧНИЯ ЛОКОМОТИВ ДА ПОДКРЕПЯТ ОТБОРА В БИТКАТА ЗА ЕВРОПА.

За повече информация се обадете на телефон 0884 997 828, пишете ни на е-майл ultrasloko@mail.bg или следете за информация сайта ultrasloko.com

САМО ЛОКО ! :)

djorj1
Контакти:

Мнениеот djorj1 » 15 апр 2011 16:03

Надявам се отбора да победи Локо Пловдив.Много слаба игра демонстрираха в последните си мачове,за мен причината не е в играчите ,а в безхаберния и див селянин Диан Петков.Този тренер е за махане .В отбора няма нищо нападателно те от самото начало си пазят нулевото равенство.Къде е Васев сто пъти е по-добър тренер от тази шматка.Къде натика играчи като Горанов,Шведа.Тези момчета не един път са доказали качествата си и не заслужават да топлят скамейката.Аз съм за отстраняването на този Деан Петков .Той има ли си на идея от тактика и добра схема на играчите.Палячо.

Turo
Контакти:

Мнениеот Turo » 15 апр 2011 16:36

цената на пътуването е 15 лева

Върни се в “Локо София”