Бутат стадиона на Локомотив (София)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Re: Бутат стадиона на Локомотив (София)

Мнениеот crap » 28 мар 2011 14:06

jorovg написа:
crap написа:
jorovg написа:А относно Локо СФ, нищо не пречи Гигов да инвестира да направи трибуни за около 5-6000 души на едно от помощните игрища, които ще има около новия национален стадион.
Две тренировъчни игрища - едно с изкуствена, едно с естествена трева, малко футболно стадионче, без писта за Локо СФ и голям национален. Мисля, че ще се получи идеална картина в този район.

А ти чак си повярва :lol:

Човек е жив, докато има мечти!

Абе и аз съм лудо влюбен в Кети Пери, ама... 8-)
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
pumpo
Контакти:

Мнениеот pumpo » 28 мар 2011 14:06

Не трябва да се прави национален стадион, доколкото знам проекта ще е без лекоатлетическаписта.Нужен е новият стадион да бъде Олимпийски и така след години като кандидатстваме за Зимни ОИ, ще имаме готов Олимпийски стадион, няма тепърва да търси решене за Олимпийски стадион.

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Мнениеот haiobaio » 28 мар 2011 14:10

Супер. Нас направо да ни закрият. То футболът и без това остана последен спорт в някога славното дружество Локомотив. За какво да ни има?

jorovg
Контакти:

Мнениеот jorovg » 28 мар 2011 14:11

Човек е жив, докато има мечти![/quote]
Абе и аз съм лудо влюбен в Кети Пери, ама... 8-)[/quote]

На теб какво не ти харесва в идеята? :)

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 28 мар 2011 14:15

Не, че не ми харесва идеята. Просто знам, че нищо няма да се свърши. Плюс това, немога да разбера, защо трябва да се бута готов и хубав стадион. Като искат да направят нещо-да го правят. Стягат си стадиона в Надежда, турват козирка на Васил ЛеСКи(както го бяха написали на билетите) и готово. Вместо да се прави един нов, със същите пари ще направят 2. Мисля, че Боко пак "не прави евтин ПР". :)
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
rbs

Мнениеот rbs » 28 мар 2011 14:16

Армията щом не я бутат този изобщо не требва да го пипат.. :mrgreen:
подуене е тумура на футбола ни и ражда само писатели и д'журналисти

Потребителски аватар
BoB0
Контакти:

Мнениеот BoB0 » 28 мар 2011 14:17

Перфектно, след мач хората могат да си по напазаруват в Мол Илиянци :D А тва за олимпийския стадион, не е нужно да се коментира. Да ги разкарват тия писти, без тва леката ни атлетика е на нивото на Бангладеш и Китайско Тайпе.

TopCat
Контакти:

Мнениеот TopCat » 28 мар 2011 14:26

Уникална глупост...вече си го представям - Евро 2020, приемаме финала на новия национален стадион, гостите на столицата по път за мача правят няколко бързи покупки на Илиенци...абослютно там трябва да е стадионът!

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 28 мар 2011 14:31

TopCat написа:Уникална глупост...вече си го представям - Евро 2020, приемаме финала на новия национален стадион, гостите на столицата по път за мача правят няколко бързи покупки на Илиенци...абослютно там трябва да е стадионът!

Абе за удобни връзки може да се поспори щото единственото удобство е бъдещото метро! Ама и не съм запознат как са нещата с ГТ но все пак околовръстното остава далече!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
емо73канар
Контакти:

Мнениеот емо73канар » 28 мар 2011 14:36

Представям си новият нац.стадион и мач на нац.отбор и коментатора съобщава:на стадиона пресъстват почти 10 000 хил.човека,чудесно е колко много хора са дошли да подкрепят националите. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Борисов, стига с тези глупости за нац.стадион в столицата ,нима ти хареса да гледаш онази вечер национолите пред празен стадион???Направи стадион Пловдив национален и тогава ела да гледаш пълен стадион и пълна подкрепа за отбора.Престанете с това всяко по значимо съоражение да е в столицата,как пък неви увряха главите,че България не е само в София. :evil: :evil: :evil:

Върни се в “Локо София”