И Лацио вкараха такъв гол на Милан ама не съм чел, че са селяни!!
Ако има играч който е контузен съдията трябва да прецени дали да се спре играта и после да се поднови със спорна топка. Това са правилата!!
Локо Сф и морал? Забравете!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Re: Локо Сф и морал? Забравете!
"В 92 минута вместо да върнат топката след като се оказваше помощна футболист"
До колкото си спомням топката беше изведена в тъч от Локо СФ след това Академик биха тъча, топката беше отнета и впоследствие беше вкаран гола. Въпреки че бях там не съм 100% сигурен тъй като моментите в които футболист на Академик лежи на тревата бяха доста и може да ги бъркам.
Така и не разбрах каква бе причината в тази ситуация в "92 минута" да лежи футболист на земята.
Забелязах обаче че Академик играха доста грубо а съдията доста често си спестяваше картони и фаулове при нарушения срещу Локомотив, за сравнение Генков получи жълт картон при неволна игра с ръка в полето на Локото, както и бе отсъден пряк свободен удар и жълт картон за Асамоа, след неотсъдена засада.
Това на страна според мен за пореден път играчите на Локото подцениха отбор. Чудя се колко пъти човек трябва да се опари преди да се осъзнае. Наистина инфарктен мач.
До колкото си спомням топката беше изведена в тъч от Локо СФ след това Академик биха тъча, топката беше отнета и впоследствие беше вкаран гола. Въпреки че бях там не съм 100% сигурен тъй като моментите в които футболист на Академик лежи на тревата бяха доста и може да ги бъркам.
Така и не разбрах каква бе причината в тази ситуация в "92 минута" да лежи футболист на земята.
Забелязах обаче че Академик играха доста грубо а съдията доста често си спестяваше картони и фаулове при нарушения срещу Локомотив, за сравнение Генков получи жълт картон при неволна игра с ръка в полето на Локото, както и бе отсъден пряк свободен удар и жълт картон за Асамоа, след неотсъдена засада.
Това на страна според мен за пореден път играчите на Локото подцениха отбор. Чудя се колко пъти човек трябва да се опари преди да се осъзнае. Наистина инфарктен мач.
- thehellriser
- Контакти:
lafsho написа:noi написа:В последните години Локо Сф, Черно море и Ловеч са най-подкрепяните от съдиите отбори. Но това не е чудно след като имат представители в Изпълкома, и съдиите ги е страх. Гигов, Ганчев и Митев си вършат работата перфектно. Сливен и Лечков също не си поплюват.
Да са живи и здрави,затова и толкова ще прокопсат в Европа!АКАДЕМИК-ОТБОР ВЕЛИК!
Ти сериозно не си добре....
Черно Море... Може би си имал предвид Левски...
Академик така ли се създава фейлплей
Старши треньорът на Академик София Семир Селимински удари в корема титулярни вратар Николай Чавдаров след края на мача с Локомотив София (2:3).
Селимински бе бесен от нелепата загуба и допуснатият гол в последните секунди на срещата.
В третата минута на добавеното време на мача след центриране в наказателното поле на Академик, Генков бе оставен непокрит и с глава прехвърли Чавдаров за 2:3.
След това наставникът на Академик София заяви, че е ударил вратаря по ръкавиците.
http://lokosofia.gong.bg/view_article.p ... _id=159405
- IBUU_FOREVER
- Контакти:
lafsho написа:Това е най-курвенския номер в БГ футбола наскоро!!!(без извинения)Бог да го прости Локомотив(София)!!!
И кое,по-точно е неморалното? Че играеш след изпълнен тъч от противника, а в този момент играч на Академик ляга за 107563273543 път в мача да пази резултата?
Пичове-футбола не е "полегнала Тодора"-за това се въведе правилото,че не футболистите а съдията предценява спирането на играта-зарди такова откровенно пазене на резултата от по-слабия отбор!
А за половината плачковци тук- хайде да не плювате, когато сте гледали мача по водостока!Аман от полово-незадоволени тинейджъри , които получават полюции от името на ЛОКОМОТИВ!/Ако ме разбират наркоманските ви мозъчета,какво имам в предвид/

МНОГО ПО-ДОБРИЯ ПОБЕДИ!
Надявам се тук да говорим културно за футбол,но АКО ТРЕБВА МОЕМ И ДА РАНИМ...
Само да те попитам,ти гледа ли мача?защото ако си ,щеше да видиш,че Академик владееше топката и изкараха в тъч,защото Редовски лежеше в центъра на терена доста време,а тъча го бихте Вие!!!Много моля,свалете червено-черните очила!!!thevortex написа:"В 92 минута вместо да върнат топката след като се оказваше помощна футболист"
Академик е единственият БГ отбор побеждавал Милан!!!
IBUU_FOREVER написа:lafsho написа:Това е най-курвенския номер в БГ футбола наскоро!!!(без извинения)Бог да го прости Локомотив(София)!!!
И кое,по-точно е неморалното? Че играеш след изпълнен тъч от противника, а в този момент играч на Академик ляга за 107563273543 път в мача да пази резултата?
Пичове-футбола не е "полегнала Тодора"-за това се въведе правилото,че не футболистите а съдията предценява спирането на играта-зарди такова откровенно пазене на резултата от по-слабия отбор!
А за половината плачковци тук- хайде да не плювате, когато сте гледали мача по водостока!Аман от полово-незадоволени тинейджъри , които получават полюции от името на ЛОКОМОТИВ!/Ако ме разбират наркоманските ви мозъчета,какво имам в предвид/![]()
МНОГО ПО-ДОБРИЯ ПОБЕДИ!
Леле колко сте смешни?Само не разбрах кой е бил по-добрия?И кой бил полягал?Затова ли Академик направиха принудителна смяна?Днес Академик изигра най-добрият си мач,особенно през 1-вото пол.!Академик-Отбор Велик!
Академик е единственият БГ отбор побеждавал Милан!!!
Toз отбор немога да го гледам вече... Локо София ще видите Европа през КРИВ МАКАРОН ! ! !
thehellriser написа:lafsho написа:noi написа:В последните години Локо Сф, Черно море и Ловеч са най-подкрепяните от съдиите отбори. Но това не е чудно след като имат представители в Изпълкома, и съдиите ги е страх. Гигов, Ганчев и Митев си вършат работата перфектно. Сливен и Лечков също не си поплюват.
Да са живи и здрави,затова и толкова ще прокопсат в Европа!АКАДЕМИК-ОТБОР ВЕЛИК!
Ти сериозно не си добре....
Черно Море... Може би си имал предвид Левски...
Точно Ч. море имам в предвид. В мача с Левски, че ви порязаха съм съгласен. Но нищо не казвате в колко мача сте подкрепяни от съдиите, колко картони ви спестяват за "чистата" игра на Т. Дянков и др. такива...Най-добрия играч ви е М. Митев, както и останалите ТИМ-аджии.
Леле колко сте смешни?Само не разбрах кой е бил по-добрия?И кой бил полягал?Затова ли Академик направиха принудителна смяна?Днес Академик изигра най-добрият си мач,особенно през 1-вото пол.!Академик-Отбор Велик!
Леле, колко си жалък... Щом това днес ви е най-добрия мач, просто се плаша какъв ви е бил най-слабия...