КАКВО НАПРАВИ ПУБЛИКАТА НА ЛОКО СФ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
loko-pd-fan
Контакти:

Re: КАКВО НАПРАВИ ПУБЛИКАТА НА ЛОКО СФ?

Мнениеот loko-pd-fan » 16 май 2010 23:07

Като искат да ги уважават ,да се научат да падкрепят отбора в трудни моменти не само когато побеждава.
Затова никога няма да бъдат голям отбор,така не се прави.
Футболистите играят със сърце там където са обичани а не където ги псуват.
Така,че няма защо да се сърдят ,защото сами са си виновни.
А и Камбурчето хубаво им го каза,неможе една маршрутка хора да разиграват цял отбор.
Много бързо забравиха,че тъкмо тези които освиркват ги извадиха от дъното,та чак и претенций имат.

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 16 май 2010 23:08

Boksiorcheto написа:
james написа:Ако при вас се беше случило всичко това щяхте наистина да ги замеряте с ножове. А Мартин извърши най-голямото престъпление още есента просто трябваше да дойде подходящия момент напрежението с него да ескалира. При нас са създадени най-великите футболисти и спортсмени на България и за това сме много чувствителни към долни *******ки номера Мартин да се маха ...А иначе му пожелавам успех в национала дано освен талант там да има и сърце да играе!

Кое? Ние на кое място сме,а на кое сте вие? Да си видял да ги замеряме с нещо? При 0-3 от Литекс,пеем "винаги с вас". Правиш ли разлика? Колкото до Марто - ще го търсите,но няма да се върне ;).

Няма значение мястото и ние сме били по надолу Изгубихме титлата без никой да ни се противопостави А Мартин при гол се поклони на чуждата публика НЕПРОСТИМО!

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 16 май 2010 23:09

james написа:
Boksiorcheto написа:
james написа:Ако при вас се беше случило всичко това щяхте наистина да ги замеряте с ножове. А Мартин извърши най-голямото престъпление още есента просто трябваше да дойде подходящия момент напрежението с него да ескалира. При нас са създадени най-великите футболисти и спортсмени на България и за това сме много чувствителни към долни *******ки номера Мартин да се маха ...А иначе му пожелавам успех в национала дано освен талант там да има и сърце да играе!

Кое? Ние на кое място сме,а на кое сте вие? Да си видял да ги замеряме с нещо? При 0-3 от Литекс,пеем "винаги с вас". Правиш ли разлика? Колкото до Марто - ще го търсите,но няма да се върне ;).

Няма значение мястото и ние сме били по надолу Изгубихме титлата без никой да ни се противопостави А Мартин при гол се поклони на чуждата публика НЕПРОСТИМО!

Да ама вие никога не сте го поготворяли,като нас. А и при нас стана шампион ;). Трябва да му простите ако остане при вас.
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 16 май 2010 23:10

loko-pd-fan написа:Като искат да ги уважават ,да се научат да падкрепят отбора в трудни моменти не само когато побеждава.
А и Камбурчето хубаво им го каза,неможе една маршрутка хора да разиграват цял отбор.
Много бързо забравиха,че тъкмо тези които освиркват ги извадиха от дъното,та чак и претенций имат.

Без Камбурчето 3 пъти поред се класирахме в Европа а Окука направи левскарски резултат с борац та за кал не ми говори

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 16 май 2010 23:21

Заслужава ли си да коментираме рейс и половина агитка? Според мен не...
Ми то на Локо Мз на мачовете агитката е по-голяма...
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 16 май 2010 23:34

Boksiorcheto написа:Аз съм от Локомотив Пловдив и естествено бях на мача срещу вас. Принципно ви уважавам,но днес много паднахте в очите на футболната общественост. Това просто не трябва да е държание на една нормална публика(за каквато смятах вашата). Това,че губите не означава,че трябва да обиждате и хокате играчите си. Да ги наричате "мърши" и да им издигате надгробни камъни. Просто много селска и нискоинтелектуална постъпка! Да им викате "играчи втора употреба". Стига глупости! И за всичко ви е виновен Марто Камбуров! Какво ви е направил? За 40 мача при вас има 35 гола. Ако ми кажете,че това е лош показател - ок,но ще ви се смея. Мисля,че просто не трябва да драматизирате толкова. Представям си ако бяхте на наше място какво щяхте да правите. Сигурно играчите вместо с вафли - с ножове щяхте да ги целите. Вместо да се занимавате с простотии,мотивирайте си футболистите,защото имате много добър отбор. И се събирайте повече публика. Успех за догодина и дано да не се излагате пак така ;). Поздрави от Пловдив и само Локо ;).

Боксьорчето,това не е наша работа.Феновете на Локо Сф /които уважавам/,така ги виждат нещата - така са решили да го направят.Дали е правилно ,или не,тия неща те си ги решават.Ние ги изпратихме с аплодисменти,когато си тръгнаха от Лаута/което не се случва често/,което означава,че уважаваме тяхното решение."Налей да пием бирата..." и не се занимавай с другите отбори :idea:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 16 май 2010 23:59

loko-pd-fan написа:Като искат да ги уважават ,да се научат да падкрепят отбора в трудни моменти не само когато побеждава.

По-добре не коментирай неща дето не са ти ясни!

Първо ние подкрепяме до край, единственото условие е да виждаме, че играчите се раздават до край на терена. За нас това първенство бе продадено и това не можем да го приемем. Кой и как сътвори сценката надали ще го разберем, но изпълнителите бяха на терена. За нас Левашки, Камбуров, Златински, Савич, Атанасов, Списич не са живи. Те погребват Локомотив ние тях. Нито едно от тези лекета не е било част от лудата банда дето сътвори Бай Гроздан преди 5-6 години. Няма какво да се от говори който и да е български отбор за публика вече за съжаление :evil:

честито ви оставане в групата, уважавам ви и си мисля, че повечето от вас биха постъпили по подобен начин като нас
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 17 май 2010 00:44

Къв е проблема не мога да разбера ? Феновете не са доволни от отбора и протестират по начин който намират за правилен ! Никоя друга агитка няма право да ги съди ! Така се чустват,така са го направили ! Това,което Pride каза за първенството,че е продадено си е така ! В крайна сметка,още септември се знаеше,че Литекс ще е шампион,а се предполагаше,че Левски и ЦСКА ще хванат Европа,защото в противен случай PRO-BG и RING губят огромна част от аудиторията си без сини и червени в ЕКТ ! Що се отнася до бройката,да при Локо Сф е проблем,но за сметка на това,може да се каже,че Железни Бригади са едни от най-добрите Ultras-и (откъм идеи за хореота) по родните терени,за което лично аз ги уважавам ! Друг е въпроса,че масово по нашите стадиони хората са семкари,а думата "Ultras" се асоцира с "престъпник","лумпен","изнасилвач","терорист" и нз си кво а всъщност нЕкак си хората не разбират за кво става въпрос,ма после коментират...как да е,живи и здрави ;)

Браво фенове на Локо !

Снимки,видео ?
Изображение

BBB73
Контакти:

Мнениеот BBB73 » 17 май 2010 09:07

Гигов още мълчи но според мен той е в основата на това театро. Очаквам той да отиде в Левски, защото не виждам друга логика освен тази. Половин пролетен полусезон не играхме или по скоро играхме симулативно и най вече лидерите в отбора. Резултата го видяхме всички. И аз съм безкрайно разочарован но човека си преследва бизнес интересите. Сега момента е много удобен защото Батков няма пари а и според мен Гигата винаги е имал интерес да ръководи един от двата гранда. Камбуров вече отиде в Левски, очаквам и други играчи да го последват. Спомнете си как Гигата дойде при нас с половината отбор на Локо ПД.

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Мнениеот haiobaio » 17 май 2010 09:50

До боксьорчето, фенът на Локо Пд или Байерн, само той си знае.
Кой си ти, че ще съдиш, това, което направиха нашите момчета в Пловдив? Много лесно е да се говори, без да се знае за какво става дума. Предлагам ти следващия път, когато пишеш нещо за феновете на Локомотив София, първо да се усведомиш за какво става дума и тогава да изказваш мнение.
Не е нормално това, което се случи през този сезон, даже граничи с фантастиката. Тия бездушници да си ходят. Догодина може отборът да не се бори за нищо, да губи, но да се вижда, че искат да играят, да има желание за победа. Тогава те ще бъдат подкрепени подобаващо.
Същото е при вас, смърфчо, дали губите или побеждавате, подкрепяте отбора си, защото се борят, футболистите търсят победата. Затова и сте зад футболистите.
Кажи ми, аз, кой да подрепя, след като си личи, винаги си личи, че нашите футболисти не играят със сърце? Какво да подкрепям Камбуров, който средни пръсти ми показва? Ти би ли го подкрепял? Ние винаги сме искали срещи с играчите, но те избягват тези срещи. Така че, не съди без да си запознат.

Върни се в “Локо София”