Локомотив Сф-Миньор Пк

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Днес е финалът за Локо (Сф)

Мнениеот POPCORN » 13 апр 2010 10:05

ЕМИЛ написа:Съмнявам се някой да очаква резултат по-различен от железничарска победа .

Финалът за Локо е следващият кръг в Ловеч.

Aз!не виждам и кое му е страното.Отбора от перник ни би нас, реално погледнато направи равен с вас, щеше да направи равен с Литекс ?Това само говори по себе си че срещу силните играе силно.Така че не очаквам много въобще победа за Локо и ако е победа няма да е лесна!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
plamen etov
Контакти:

Мнениеот plamen etov » 13 апр 2010 10:26

haiobaio написа:Мачът наистина ни е много важен и е прав Табаков, като казва, че това е нашият финал. Всъщност, всеки мач до края ни е финал. Смятам, че днес ше победим. САМО ЛОКО

VesMil написа:Чак ми става смешно ,как Шампиона ще е един от тези 2 отбора!
Отбор без фенове е половин отбор! МАчовете от ШЛ ще се играят пред 1000 човека,смях ,пълен смях!
Който и да е все ми е тая!

Първо, ние колко сме, не е твоя работа. Нека твоите отбори се борят за титла, щом като имат стотици хиляди привърженици.
Ти лично знаеш ли на кой отбор си привърженик?
Забелязал съм, че хората, които се присмиват на някой отбор с по-малко публика, нямат никаква представа от кой отбор са. Ти, и голяма част от феновете на отбора ти, не знаете кой да подкрепяте, затова, за да се правите на интересни, сте от силните на деня. Сигурен съм, също, че се радвате повече на чуждестранните отбори, отколкото на българските ви тимове.
Видяхме как опустяха стадионите на всички отбори(с орди от фенове), които се представят слабо. Видяхме любовта на привържениците им. То не бяха декларации, не бяха бяха бойкоти. Всичко беше, но не и подкрепа.
Знаеш ли, умнико? Отбор без истински и верни фенове, не е отбор.
А шампион ще стане този, който най е заслужил. Не виждам твоите отбори да струват нещо в момента, за да станат първенци.

Неим се връзвай братле ,споко оставиги на злобата им :mrgreen: Само Локоооооооооооо
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.

Потребителски аватар
plamen etov
Контакти:

Мнениеот plamen etov » 13 апр 2010 10:28

POPCORN написа:
ЕМИЛ написа:Съмнявам се някой да очаква резултат по-различен от железничарска победа .

Финалът за Локо е следващият кръг в Ловеч.

Aз!не виждам и кое му е страното.Отбора от перник ни би нас, реално погледнато направи равен с вас, щеше да направи равен с Литекс ?Това само говори по себе си че срещу силните играе силно.Така че не очаквам много въобще победа за Локо и ако е победа няма да е лесна!

Прав си Миньор е корав отбор,но се надявам да бием ;)
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 13 апр 2010 10:41

Надявам се,че от кумова срама Локо София ще бият поне в един мач честно ;) Миньор Перник трябваше да бъде изхвърлен от футбола поне за 5 години след стрелбите с въдушната пушка и са ми адски антипатични.

Потребителски аватар
Blue_AvalanchE
Контакти:

Мнениеот Blue_AvalanchE » 13 апр 2010 11:07

Според мен Локомотив София ще бие. А моят фаворит кой да стане шампион, това е Локото София. Видяло се е, че имат хъса и нужната игра да станат първенци този сезон. ;)
ЗАВИНАГИ СИН !
Изображение
ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !

Потребителски аватар
cocain4
Контакти:

Мнениеот cocain4 » 13 апр 2010 11:29

НЕ ЗАБРАВЯИТЕ КОИ Е ТРЕНИОР НА МИНЬОР
http://www.youtube.com/watch?v=RFWDi4l2Moo вашите три звезди са само статистика,нашето име е ЛЕГЕНДА И СЛАВА

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 13 апр 2010 11:51

Според мене не е финал, но ако се издънят много ще помогнат на Литекс предвид и тежкото им гостуване в Ловеч след това!

Hugo Boss
Контакти:

Мнениеот Hugo Boss » 13 апр 2010 12:06

Отбор без фенове е половин отбор! МАчовете от ШЛ ще се играят пред 1000 човека,смях ,пълен смях!

Предлагам тогава Шампиона да се решава с избори от привържениците в България, както и квотите за Европа.
като гледам на никой не му пука какъв футбол показват отборите!!

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 13 апр 2010 12:34

Mи то в България всички отбори нямат фенове. Средната посещаемост на А група е не повече от 3,4 хиляди на мач. А за ШЛ всеки може да се фука с много фенове. Те нека дойдат Барселона или Челси на Васил Левски както преди 4 години па ако ще да е срещу Локо Горна стадина пак ще е пълен и то даже на цени от 50 лв за билет, така че бъди спокоен.

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 13 апр 2010 12:44

unist_gp написа:Надявам се,че от кумова срама Локо София ще бият поне в един мач честно ;) Миньор Перник трябваше да бъде изхвърлен от футбола поне за 5 години след стрелбите с въдушната пушка и са ми адски антипатични.

Надявам се, че от кумова срама ще се скриеш някъде, където хора не минават...

Върни се в “Локо София”