Пирин -Локо Сф.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
- LOKO_SF_FOREVER33
- Контакти:
Re: Пирин -Локо Сф.
а бе мача си е 2 отвсякъде и говедата да не се обаждат а да си гледат в тяхната паница че като гледам са трагични и утре пак ще берат срам а като се замисля на 24 март какво ги чака абонатите....САМО ЛОКО!
IRON FOREVER!!!
sslevski написа:Пичове не се напъвайте.Мисля че уцелихте на камък твърда 1.Просто откриват стадиона в Благоевград и тъй като не са играли там близо 1 година мисля че сте обречени от сега даже и срещу резервния състав на Пирин.Дерзайте.

Заради многото сняг паднал през последната седмица ще отложат откриването на отремонтирания терен, табло, осветление и съблекални в Благоевград.
Мачът ще е в Кюстендил, което ме кара да мисля, че "Локомотив" ще продължат победния си ход ...
Трудно един отбор като "Пирин" може да направи серия от 4 силни мача и затова си мисля, че "Локо" няма да имат проблеми в Кюстендил ....
Македонският дух е страхотен обаче и ако орлетата го демонстрират ще ви затруднят максимално ....
Все пак аз съм за двойка.

[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]

много интересен мач се очертава-определено двата отбора ще се надлъгват в този мач но дано локомотив да победи че да има итрига в първенството а и мисля че са доста по добрия отбор за момента
- slavia_forever
- Контакти:
Мачът е доста труден за прогнозиране. Клони към равен, но може и победа за Пирин. Грозданов знае как може да пробие отбора на Локото, където беше треньор, а и Пирин са домакини.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
кой ще е домакин в Кюстендил е под въпрос
Ми Пирин играят доста силно в Кюстендил и хората ги харесват и ги подкрепят.Освен това Локо Сф винаги са падали тук, още като Велбъжд бяха в А група.Малко е тъжно, че това е последния мач на Пирин тук.Тъпото е, че имаме стадион 10 пъти по хубав от стадионите на половината отбори в А група, но нямаме отбор ...;/Pride написа:кой ще е домакин в Кюстендил е под въпрос
Успех на Пирин, аз лично ще ги гледам и подкрепям.
ПП. Мачът на коя дата е

Е, чак никога да не сме били в Кюстендил...
Мисля, че мача си е тегав.НО, победата за нас не е изключена.
Само някой лаик би подценил Локомотив.И Пирин в тази връзка.

Мисля, че мача си е тегав.НО, победата за нас не е изключена.
Само някой лаик би подценил Локомотив.И Пирин в тази връзка.

Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???
една атмосфера се създава от 100-150 човека агитка и съвсем друга от 500 семкари. Срещата е в неделя, терена добър ли е и има ли сектор за гости?
Х е много вероятен...Или 1-1 или 1-2,но залагам на равенство 

Pride написа:една атмосфера се създава от 100-150 човека агитка и съвсем друга от 500 семкари. Срещата е в неделя, терена добър ли е и има ли сектор за гости?

Има сектор за гостите. Стадионът в Кюстендил е хубав за нашите стандарти. Намира се в центъра на града - точно срещу Полицията

Вероятно вече се е разтопил и ако тази седмица времето е добро - теренът ще бъде отличен ...
Местната публика е интелигентна и разбира от футбол !
В първите "домакински" мачове на "Пирин" се отнасяше хладно към орлетата, но ми прави впечатление, че с всеки изминал мач ги подкрепя все повече ....
Един от водещите нападатели на "Пирин" - Даниел Младенов си е кюстендилче и може би това допълнително стимулира местната публика да е за "Пирин" ....
В града има много привърженици на "Левски" и немалко на ЦСКА, които познайте за кого ще викат идната неделя ...

[center]
[/center]