Титлата е поискана?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Титлата е поискана?

Мнениеот POPCORN » 10 мар 2010 11:15

JohnnieWalker написа:Не мисля, че ЦСКА има шанс за титлата...

аз пък не мисля, че Левски има каквито и да е шансове!мине се не мине и почвате да говорите за ЦСКА.Тя темата е за Локо Сф, ама няма начин вие да не споменете някаква глупост за ЦСКА!Абе гледайте си отборите и не се занимвайте с ЦСКА бе!
Последна промяна от POPCORN на 10 мар 2010 11:18, променено общо 1 път.
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
black&white
Контакти:

Мнениеот black&white » 10 мар 2010 11:15

Айде, успех на "братовчедите" :) Ние - в А група, а Локо Сф - шампион!
Сега сериозно - Локо Сф имат всички предпоставки за шампионската титла с изключение на една - достатъчно публика. Но пък са достатъчно добре финансово обезпечени, имат отлични футболисти, нелош треньор. Ситуацията в челото на класирането след последния кръг се промени доста благоприятно за червено-черните. Предвид и резултатите в директните двубои, определено нещата са в ръцете на Локо Сф и за мен те са скритият фаворит за титлата. И не на последно място - да не забравяме, че от така наречените футболни олигарси единствено Гигов все още не е печелил шампионската титла.

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Мнениеот haiobaio » 10 мар 2010 11:22

Братчед ;) , ако отборът покаже, че иска да постигне целите си, вярвай публика ще дойде, и то много.

Потребителски аватар
shumnaliq
Контакти:

Мнениеот shumnaliq » 10 мар 2010 11:24

haiobaio написа:Братчед ;) , ако отборът покаже, че иска да постигне целите си, вярвай публика ще дойде, и то много.

Според мен психиката на Локото е слаба. След 2 кръга ще видите как ще паднат от левски. Локото има по-добър треньор , по-добри футболисти ,но пак казвам левски ще победи
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!

Хан Крум написа:Хомо Гереникус ... 8-)

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 10 мар 2010 11:26

Трудно,но не и невъзможно...Ако Левски не успее,стискам палци на Локо-то да я вземат...Стига едни и същи,нека има и разнообразие :) :) :geek:

Потребителски аватар
howmen
Контакти:

Мнениеот howmen » 10 мар 2010 11:28

Сега сериозно - Локо Сф имат всички предпоставки за шампионската титла с изключение на една - достатъчно публика.

Преди когато Локо беше в челото и се бореше за титлата на мачовете ходеха средно по 9 000 ;)
След като Гигов реши да си възвърне инвестицийте нормално намаля,но на всякъде е така- като ти пробутват ментета да нямаш и клиенти :P
Тази година знам само едно!!!- много слаби отбори,но най интересното първенство от както аз го следя(над 20 години) :)
Кризата напарави нещо нечувано до сега което никой не успя,честен шампионат.Тъй че който и да е Шампион ще може да го приемем всички безрезервно,а още два три сезона като този и надали ще сме безъби в Европа :)
You`re My Wicked Live

Потребителски аватар
redex
Контакти:

Мнениеот redex » 10 мар 2010 11:28

shumnaliq написа:
haiobaio написа:Братчед ;) , ако отборът покаже, че иска да постигне целите си, вярвай публика ще дойде, и то много.

Според мен психиката на Локото е слаба. След 2 кръга ще видите как ще паднат от левски. Локото има по-добър треньор , по-добри футболисти ,но пак казвам левски ще победи

мен ти да не си врачка бре.още в неделя ще видите какво представлява Левски с този треньор директор

Потребителски аватар
howmen
Контакти:

Мнениеот howmen » 10 мар 2010 11:39

redex написа:
shumnaliq написа:

мен ти да не си врачка бре.още в неделя ще видите какво представлява Левски с този треньор директор

Ние знаем :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ще искате да спира шампионата и оставка на цялото БФС :mrgreen:
You`re My Wicked Live

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 10 мар 2010 11:44

:mrgreen:

Ами, аз точно това се очудих онзи ден, че всеки говори за борбата между "Литекс", "Левски" и ЦСКА и никой не слага в сметките "Ликомотив" Сф. ....
"Локо" имат достатъчно точки, за да се преборят за първото място ! Много добри футболисти са, а и Гигов има доста пари ....
Защо да не станат те шампион ?! Поне към дадения момент имат пълните шансове !
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
Nenkolpfc
Контакти:

Мнениеот Nenkolpfc » 10 мар 2010 11:46

Желая успех на адашите,ще направим всичко което е по силите ни да помогнем!
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА

Върни се в “Локо София”