Камбуров, кой те излъга, че си голям футболист?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
sven_goran
Контакти:

Re: Камбуров, кой те излъга, че си голям футболист?

Мнениеот sven_goran » 14 сеп 2009 21:10

По-скоро ми прилича на синя злоба, отколкото на ирония... :shock:

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 14 сеп 2009 21:11

Евала на Веско Вълчев. Най-накрая нещо обективно. Чудно как са го допуснали да пусне подобна статия, в която плюе по Мъри, Наско и Сие. Камбуров, ако беше викан в националния щеше да е по-добър от Бербатов.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

mile_bg7

Мнениеот mile_bg7 » 14 сеп 2009 21:13

Браво бе момче ! Панираните говежди мозъци не могат да те разберат !Всичко е точно така !

Потребителски аватар
itsoVIII
Местоположение: Старите "форумци" ви благодарят за "коректното" ви отношение
Контакти:

Мнениеот itsoVIII » 14 сеп 2009 21:14

Къде четете, че в статията плюе "Правилният Футбол"? Същият оплю Камбуров, когато отказа да премине в Левски и отиде в Локо Сф.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 14 сеп 2009 21:15

Ако го е писал Веско Вълчев от Гонг, не забравяйте,че това е момче от Пловдив, което добре познава Камбуров от времето му в ЛокоПд. Т.е. знае може би някои неща, които вие не знаете.... За мен Камбуров е допингиран футбалер,който враква голове само в уговорени мачове (т.е. знае кога ще вкара от дузпа, пряксвободен, след центриране и т.н.) Не случайно не го викат в никакви национали (не са го викали и в младежите), нито пък го искат някъде в чужбина. Не знам дали са го искали от Левски.... той си е за Локото, достоен заместник на дървото Генков. Той отиде май някъде и го разгадаха, какво представлява. Камбуров е поне по-добре от Генков, може да стреля отдалече... Генков само се блъскаше и вкарваше голове с фаул :mrgreen:

Потребителски аватар
sasho0111
Контакти:

Мнениеот sasho0111 » 14 сеп 2009 21:16

Естествено, че не е буквално написано. Човекът не критикува Мартин Камбуров, а по-скоро Станимир Стоилов.
Наистина интересен коментар. Интересни са и реакциите на хората, защото едни го разбират по единия начин, а други-по другия ;)

Потребителски аватар
CSKARCHETO-BS
Контакти:

Мнениеот CSKARCHETO-BS » 14 сеп 2009 21:16

Не се заяждайте с Мърлио,той е голям трениор.А относно Камбуров и аз си мисля че има място в националния отбор

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 14 сеп 2009 21:20

itsoVIII написа:Къде четете, че в статията плюе "Правилният Футбол"? Същият оплю Камбуров, когато отказа да премине в Левски и отиде в Локо Сф.

Ако наистина не усещаш иронията и нейната посока,изводите са два.Или са ти ампутирали чувството за хумор,или си тъп.../с извинение/.Ясно е като бял ден,че ако треньора на Националния беше чужденец,а не човек,обвързан със сектата "Танев,Сираков и Ко" + Гриша Ганчев,Камбуров отдавна щеше да е титуляр в отбора.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 14 сеп 2009 21:21

Е аз пък мисля,че няма място в национала,тоя си става само за родното първенство и за нищо друго.Навсякаде другаде кадето беше да играе набързо го разкриваха и му биеха шута,а вие тука за национала го цаните.

puffer
Контакти:

Мнениеот puffer » 14 сеп 2009 21:22

unist_gp написа:Ако го е писал Веско Вълчев от Гонг, не забравяйте,че това е момче от Пловдив, което добре познава Камбуров от времето му в ЛокоПд. Т.е. знае може би някои неща, които вие не знаете.... За мен Камбуров е допингиран футбалер,който враква голове само в уговорени мачове (т.е. знае кога ще вкара от дузпа, пряксвободен, след центриране и т.н.) Не случайно не го викат в никакви национали (не са го викали и в младежите), нито пък го искат някъде в чужбина. Не знам дали са го искали от Левски.... той си е за Локото, достоен заместник на дървото Генков. Той отиде май някъде и го разгадаха, какво представлява. Камбуров е поне по-добре от Генков, може да стреля отдалече... Генков само се блъскаше и вкарваше голове с фаул :mrgreen:

И да пребие дузпата беше режисирано ИзображениеИзображениеИзображение
ПО-ДРЕВНИ ОТ РИМ,ПО-ГОЛEМИ ОТ ВСИЧКИ В БЪЛГАРИЯ--ТОВА Е ПЛОВДИВ,ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!!!

Върни се в “Локо София”