sandi74 написа:Да не съм чул лоша дума за Заличителите-Гигов,Касев,Чаво и Ренде.Евала на тези велики българи.Хвала.
Пак ли ще почиваш девойко?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
sandi74 написа:Да не съм чул лоша дума за Заличителите-Гигов,Касев,Чаво и Ренде.Евала на тези велики българи.Хвала.
Klaus_GT написа:Източник вестник "ШОУ"...я го е имало това интервю, я не![]()
Караджинов съм го гледал на времето в Костинброд и си беше пичага
парци написа:krasimilkov написа:Тоя пич,не е много умен...
И как го установи това? Нещо в това, което е казал ли ти се струва глупаво?
loko1 написа:Klaus_GT написа:Източник вестник "ШОУ"...я го е имало това интервю, я не![]()
Караджинов съм го гледал на времето в Костинброд и си беше пичага
Шоу не ли равно на блиц, един от най-популярните сайтове в България?
velito написа:Не съм съгласен ,че Гигов е закрил отбора ви , да кажем ,че х
Христолов е закрил Ботев да така е ,но локомотив при Гигов беше постоянно в топ 6 и евротурнирите без него щяхте да сте ,като други Бг отбори 20 години без А Група това ,че накрая му писна и последните 6 месеца спря да плаща и натрупахте по-малко от 1 милион дългове и нямаше кой да ви спаси нито друг бизнесмен нито фенска маса която да се обедини и издържа отбора както направихме ние 2 години без собственик и пак отбора оцеля в елита няма друг такъв отбор в България все пак накрая добре ,че дойде г-н Крушарски защото свършиха финансите за което сме му безкрайно благодарни.
velito написа:Не съм съгласен ,че Гигов е закрил отбора ви , да кажем ,че х
Христолов е закрил Ботев да така е ,но локомотив при Гигов беше постоянно в топ 6 и евротурнирите без него щяхте да сте ,като други Бг отбори 20 години без А Група това ,че накрая му писна и последните 6 месеца спря да плаща и натрупахте по-малко от 1 милион дългове и нямаше кой да ви спаси нито друг бизнесмен нито фенска маса която да се обедини и издържа отбора както направихме ние 2 години без собственик и пак отбора оцеля в елита няма друг такъв отбор в България все пак накрая добре ,че дойде г-н Крушарски защото свършиха финансите за което сме му безкрайно благодарни.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост