Локомотив - Ботев Ихтиман четвъртък 11.02.2016 14:00

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Re: Локомотив - Ботев Ихтиман сряда 10.02.2016 14:00

Мнениеот bobo_13 » 11 фев 2016 10:38

Pride написа:
bobo_13 написа:
James Beattie написа:[offtopic]
Pride написа:
James Beattie написа:
lifes написа:Мача с Ботев Ихтиман ще се проведе утре 11.02 от 14 часа в комплекса "Царско Село". САМО ЛОКО!

Сезона го играете на село, контролите на село ... Май ще свикнете със селския манталитет и няма да ви се връща в професионалния футбол ;)

Селско мнение ли изказваш ;)

Деба ... Мислех да ви затапя със сравнение между Берое и Локо и участието им в Европа през последните години , ама сега като погледнах в статистиката ... Бая сте ги навъртели в последното деситилетие.
Изображение
Фейенорд , Рен ... :( Сравнение с Рапид Виена, Апоел Тел-Авив и Брьондби , не изглежда толкова акуратно.[/offtopic]

това са резултати на Кьосевият Локомотив, какво общо имат с този за когото е темата?

Гиговия, Касевия, Моя но ти от кой Етър си?

Има само един Етър. Шампионският е заличен от регистрите си навръх 90-тата си годишнина през 2014 г. Етър 1924 се води в ликвидация или някаква друга съдебна процедура, но там си има турски собственик той да се оправя, отбора не е дейсващ дори по дикументи. Затова и с помощта на феновете се създадео нов клуб ...така че аз знам от кой Етър съм, защото има реално само един ФК с това име действащ в момента.
Доколкото знам оригиналния Локомотив е все още действащ и не е фалирал. Няма как отбор създаден преди 6 месеца да е играл 20 мача в Европа.....а темата е за този Локомотив създаден преди 6 месеца. Гледам по медиите собственикът на оригиналния Локомотив дава интервюта и крои планове....
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
парци
Контакти:

Re: Локомотив - Ботев Ихтиман четвъртък 11.02.2016 14:00

Мнениеот парци » 11 фев 2016 14:09

За граждани не ставате, че в град не живеете, за селяни не ставате, че нямате интелекта да добутате до това ниво, а в този ред на мисли, подобни жалки опитчета за тролене предизвикват само усмивки на съжаление от нас.
Изображение

LOKOMAN
Контакти:

Мнениеот LOKOMAN » 11 фев 2016 14:58

bobo_13 написа:
Има само един Етър. Шампионският е заличен от регистрите си навръх 90-тата си годишнина през 2014 г. Етър 1924 се води в ликвидация или някаква друга съдебна процедура, но там си има турски собственик той да се оправя, отбора не е дейсващ дори по дикументи. Затова и с помощта на феновете се създадео нов клуб ...така че аз знам от кой Етър съм, защото има реално само един ФК с това име действащ в момента.
Доколкото знам оригиналния Локомотив е все още действащ и не е фалирал. Няма как отбор създаден преди 6 месеца да е играл 20 мача в Европа.....а темата е за този Локомотив създаден преди 6 месеца. Гледам по медиите собственикът на оригиналния Локомотив дава интервюта и крои планове....

Абе селски, ти и оня олигофрен ицко що не си евете п.ичката лелина както бе казал един класик и да си пишете за пикливите отбори. Друго няма какво да добавя.

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Мнениеот loko1 » 11 фев 2016 16:58

LOKOMAN написа:
bobo_13 написа:

Абе селски, ти и оня олигофрен ицко що не си евете п.ичката лелина както бе казал един класик и да си пишете за пикливите отбори. Друго няма какво да добавя.

50% от тоя форум са партийни тролове дето не са от никой отбор - ицко ....-
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Мнениеот loko1 » 11 фев 2016 17:00

Локомотив - Ботев Ихтиман 0:0
Първата контролна среща на Локомотив за 2016 г. завърши с нулево реми. Футболистите на Локомотив и Ботев Ихтиман изиграха динамичен мач, в който не усяха да си отбележат гол. И двата отбора направиха пропуски и равенството се явява логичен резултат. Старши треньорът на Локомотив Антон Велков даде възможност почти всички от състава да запишат игрови минути в приятелската среща.

Следващата контрола на Локомотив е в събота от 14:00 ч. отново в Царско село, като ще гостува на наскоро закупения от Стойне Манолов ФК София 2010. Следете fclokomotiv1929.com за новини преди двубоя.

http://lokomotivsofia.bg/
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 11 фев 2016 17:33

bobo_13 написа:Доколкото знам оригиналния Локомотив е все още действащ и не е фалирал.

И в какво точно се състои неговото действие :roll: Разберете Локомотив е един и днес игра първия си мач за 2016,всичко друго са просто безсмислени спорове,които няма нужда де се разискват във всяка тема за отбора.

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Мнениеот loko1 » 11 фев 2016 17:50

Нека си разискват, истината е че отбора е там където са феновете, а при нас освен феновете са и базата и школата и легендите. Ако някой може нека ме опровергае.
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ

Потребителски аватар
loko29
Контакти:

Мнениеот loko29 » 11 фев 2016 18:44

Предлагам да направим една тема за Ицко ,Санде , Бобо и още 2-3ма в която да си обясняват един на друг кой е истински кой е фалшив и така на татък.Иначе всички спорове по този въпрос са безсмислени.ЛОКО СФ е един и е по-жив от всякога.Това го е признала държавата,публиката ,историята и всичко живо което може да мисли.А такова животно Локомотив на Касев просто НЕМА!
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 12 фев 2016 08:23

loko1 написа:Нека си разискват, истината е че отбора е там където са феновете, а при нас освен феновете са и базата и школата и легендите. Ако някой може нека ме опровергае.

Локомотив (София) и фенове в едно изречение ... :o :shock: :o :shock: :o

Изображение

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 12 фев 2016 09:45

James Beattie написа:
loko1 написа:Нека си разискват, истината е че отбора е там където са феновете, а при нас освен феновете са и базата и школата и легендите. Ако някой може нека ме опровергае.

Локомотив (София) и фенове в едно изречение ... :o :shock: :o :shock: :o

Изображение

Ходи си в Чалгатаун и си гледай планета пайнер , що се занимаваш с неща дето са ти тоооооооооолкова далече от малкото мозъче.

Върни се в “Локо София”