Pride написа:bobo_13 написа:James Beattie написа:[offtopic]Pride написа:James Beattie написа:lifes написа:Мача с Ботев Ихтиман ще се проведе утре 11.02 от 14 часа в комплекса "Царско Село". САМО ЛОКО!
Сезона го играете на село, контролите на село ... Май ще свикнете със селския манталитет и няма да ви се връща в професионалния футбол
Селско мнение ли изказваш
Деба ... Мислех да ви затапя със сравнение между Берое и Локо и участието им в Европа през последните години , ама сега като погледнах в статистиката ... Бая сте ги навъртели в последното деситилетие.
Фейенорд , Рен ...Сравнение с Рапид Виена, Апоел Тел-Авив и Брьондби , не изглежда толкова акуратно.[/offtopic]
това са резултати на Кьосевият Локомотив, какво общо имат с този за когото е темата?
Гиговия, Касевия, Моя но ти от кой Етър си?
Има само един Етър. Шампионският е заличен от регистрите си навръх 90-тата си годишнина през 2014 г. Етър 1924 се води в ликвидация или някаква друга съдебна процедура, но там си има турски собственик той да се оправя, отбора не е дейсващ дори по дикументи. Затова и с помощта на феновете се създадео нов клуб ...така че аз знам от кой Етър съм, защото има реално само един ФК с това име действащ в момента.
Доколкото знам оригиналния Локомотив е все още действащ и не е фалирал. Няма как отбор създаден преди 6 месеца да е играл 20 мача в Европа.....а темата е за този Локомотив създаден преди 6 месеца. Гледам по медиите собственикът на оригиналния Локомотив дава интервюта и крои планове....