За публиката,за любовта и за още неща...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

terrorist
Контакти:

Re: За публиката,за любовта и за още неща...

Мнениеот terrorist » 28 сеп 2015 15:25

Колкото до Локото им желая успех, но познавам човек много близък до Бозата и той ми каза че Бозата не е толкова богат и може да издържа Локото само в аматьорските групи, за Б и А няма да може сам, говорихте ли с "Божо манчестъра", ще помога ли

Потребителски аватар
loko29
Контакти:

Мнениеот loko29 » 28 сеп 2015 15:27

ох милия изобщо не искам да се доближавам до Разград.А си отиде Домусчиев ,а изчезнахте там където бяхте преди.Вие сте най-изкуствения отбор в България.Така че не скачай.Темата я пускам за такива като тебе.Иначе стотици пъти съм писал,че ако зависи само от феновете Китай ще е световен шампион ама не е .
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 28 сеп 2015 15:41

Последните 5 г. Славия и Локо Сф са на последните 2 места по зрители
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 28 сеп 2015 15:49

terrorist написа:Колкото до Локото им желая успех, но познавам човек много близък до Бозата и той ми каза че Бозата не е толкова богат и може да издържа Локото само в аматьорските групи, за Б и А няма да може сам, говорихте ли с "Божо манчестъра", ще помога ли

Ми то това не е някаква супер секретна информация-той Бозата сам си беше казал, че сам не е в състояние да издържа отбор в А-група... Живот и здраве, да си заслужим класиране в Б-група, не знам защо си мисля, че все ще се намери кой още да дава пари. Ще поживеем, ще видим...
Иначе за мача вчера - не мисля, че бяхме чак 2000, ама и не мисля че има голямо значение.
Вчера заведох малкия за първи път на мач :)

Потребителски аватар
Yoda_
Контакти:

Мнениеот Yoda_ » 28 сеп 2015 15:54

:lol:

Като чета тая тема, се сещам какво ми казваше баба Ленче в подобни случаи :
Видяла жабата, че подковават коня, та вдигнала и тя крак...

Wikipedia : Българите са малък, но изключително прост народ. Тъпи, неуки, необразовани и озлобени комплексари, мързеливи неработещи пияници, чакащи на заплатите на жените си. Амин !

Изображение

terrorist
Контакти:

Мнениеот terrorist » 28 сеп 2015 16:05

Lyubaka01 написа:
terrorist написа:Колкото до Локото им желая успех, но познавам човек много близък до Бозата и той ми каза че Бозата не е толкова богат и може да издържа Локото само в аматьорските групи, за Б и А няма да може сам, говорихте ли с "Божо манчестъра", ще помога ли

Ми то това не е някаква супер секретна информация-той Бозата сам си беше казал, че сам не е в състояние да издържа отбор в А-група... Живот и здраве, да си заслужим класиране в Б-група, не знам защо си мисля, че все ще се намери кой още да дава пари. Ще поживеем, ще видим...
Иначе за мача вчера - не мисля, че бяхме чак 2000, ама и не мисля че има голямо значение.

За това си прав, че дали сте били 20 или 2000 не е важно, важно е Локото да изгради стил и отбор от млади ЛОКОМОТИВЦИ, но не си прав да чакате да дойде Б група и тогава евантуално някой ще дойде, от сега трябва да се работи, пак ви питам говорихте ли с големият локомотивец Божо манчестъра, доколкото знам и областнят управител на София е локомотивец, ходете говорете с тях и какво става със стадиона реши ли се проблема

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 28 сеп 2015 16:13

terrorist написа:
Lyubaka01 написа:

За това си прав, че дали сте били 20 или 2000 не е важно, важно е Локото да изгради стил и отбор от млади ЛОКОМОТИВЦИ, но не си прав да чакате да дойде Б група и тогава евантуално някой ще дойде, от сега трябва да се работи, пак ви питам говорихте ли с големият локомотивец Божо манчестъра, доколкото знам и областнят управител на София е локомотивец, ходете говорете с тях и какво става със стадиона реши ли се проблема

Не си ме разбрал-естествено, че още отсега трябва да се търси. Просто един отбор от Б-група е доста по-атрактивен от такъв от А-офг... Дотук за мене Бозата много добре подрежда приоритетите и определено смятам, че ще успее да привлече външни средства.

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 28 сеп 2015 22:46

За първи мач,добре!
Продадоха се 100 карти по 35лв. и 10-ина ВИП по 150лв.Имаше поне 1500 човека,като изключим картите останалите платиха билет по 3лв.В урните се събраха около 400лв.
Около 10 000 лв се наляха.
Да не говорим колко се изпи след мача.
Тва да пиеш за всеки гол не си е работа :)
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 29 сеп 2015 05:14

Понякога,качеството е за предпочитане пред количеството.И нека феновете на бутиковите отбори си помислят какво ще стане ,ако местният падишак реши да си премести седалището другаде.Да стадионите и базите ще останат,но местните привърженици отново ще са разделени на сини и червени.

годе

Мнениеот годе » 29 сеп 2015 18:29

Yoda_ написа::lol:

Като чета тая тема, се сещам какво ми казваше баба Ленче в подобни случаи :
Видяла жабата, че подковават коня, та вдигнала и тя крак...

Що, не и ядеш на баба си Ленче,джоджена?

Върни се в “Локо София”