Позиция на феновете на Локо Сф относно случващото се в клуба

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Позиция на феновете на Локо Сф относно случващото се в к

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 14 авг 2015 14:01

LokoMontana написа:Позицията на феновете е следната: Ако някой няма пари за баничка, не ходи в ресторанта да поръчва сьомга. Ако не знаеш какво си купил и как се управлява си биеш камшика и ИЛИ ПРЕХВЪРЛЯШ АКЦИИТЕ НА ДРУГ или ОБЯВЯВАШ НЕСЪСТОЯТЕЛНОСТ И ФАЛИТ. Ние не искаме да играем в т.н професионален футбол докато не си оправим къщата, ама с някой нормален собственик а не с такива бушони. Нещо неясно.

Май само на теб не ти е ясно, че новите собственици ги натиснаха от най-високо място, за да вземат "Локомотив". Хората изобщо не се интересуват от футбол, да не говорим за интерес към вас. Клубът има задължения, стадионът е държавен (на София област), част от земята под него е реституирана, необходими са ремонти, броят на привържениците не е голям (меко казано), отборът играе във "В" група (малко приходи, "А" група е въпрос на евентуално бъдеще, ЕКТ са мираж)... Колко още причини да изтъкна за това, че никой не иска да си слага в гащите горещия картоф "Локомотив" - София!?... :roll: 8-)
П.П. Да не говорим, че след такива обиди, които някои ваши "фенове" си позволяват към бившия и сегашните собственици (вместо да им целувате ръцете, че и други места), човек трябва да бъде мазохист, за да се захване с вас!... :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Mirosvel
Контакти:

Мнениеот Mirosvel » 14 авг 2015 14:05

[quote="IBUU"][b]Гигов, Касев и Сие...

През изминалите години ние, фанатично преданите привърженици на Локомотив, многократно сме изразявали своята позиция за лицето Николайчо Гигов, който, ако не беше Локомотив, щеше да бъде известен на семейството си и на най-близкото си обкръжение от лакеи. За да бъдем максимално коректни, лицето Николайчо Гигов може би все пак щеше да набере популярност сред читателите на криминалните сводки в пресата, както и на жителите на китното селце Опицвет например, но дотам! На гърба на Локомотив София обаче въпросното лице имаше възможност да задоволява своето его, да стане член на т.нар. изпълком, както и да получи редица облаги от корумпиранта шайка политици, които управляват клетата ни Татковина. Между няколко игри на тенис с премиера и няколко участия в заседания на т.нар. изпълком г-н Николайчо Гигов най-накрая беше разкрит. Цялата му несъстоятелност лъсна пред обществеността! Цената за съжаление беше платена от Димитър Васев и всички мъжкари, защитили името на Локомотив, през изминалия сезон. Техният труд беше ограбен от Николайчо и мафиотската клика в БФС!
Дългите години управление на тумора Николайчо Гигов нямаше как да не доведат и до метастази. На небосклона се появиха нови клоуни в лицето на Касев и Льосков. Считаме, че ако бяхме нормална държава, разследването на причината за тяхната поява, целите, които преследват, както и от кого точно са изпратени (за да осигуряват резервни варианти за една или друга схема), би следвало да са приоритет! Очевидно въпросните господа не са наясно къде точно са попаднали и е необходимо да им бъде обяснено по трудния начин какво представлява Локомотив за българския футбол! Касев и Льосков са достойно продължение на управлението на палячото Николайчо Гигов, това може би е цената, която трябва да платим, за да се пречистим и да излезем по-силни! Няма проблем... готови сме - ще я платим!

От преданите до край привърженици на Локомотив София

И колко сте тези предани до край привърженици на Локомотив София?? 3? 30? 300 поне имате ли?? Какво? ....нямате толкова!! Еми, тогава айде чао там където ви е мястото от години! И се благодаряйте на лицето Николайчо Гигов! Защото иначе още около 2011 щяха да ви закрият !

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 14 авг 2015 14:11

КАто сте толкова верни, навивайте Иван Василев, Бозата ли как му беше прякора и давайте. Ако имате пари изплащайте задълженията, ако нямате създавайте нов клуб и почвайте на чисто.
Чета оня Кристианчо Добрев и той голям "Мен ме боли за Локо, ама съм на заплата и не мога да направя нищо"......еми като те боли търси спонсори, търси други собственици, акакво седиш и даваш само пресконференции и чакаш заплата.
Че даже моли Бойко да помага....абе той Бойко ако вземе да помага на 3-ти, 4-ти отбор, по-добре на всички да помага.....да се прави една държавна помощ и това е. Откъде накъде премиерът да помаха на частни дружества?
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
IBUU
Контакти:

Мнениеот IBUU » 14 авг 2015 14:15

Айде на брояча:

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Локомотив за нас е всичко!!!

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 14 авг 2015 14:17

Купувайте си билети !
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 14 авг 2015 14:37

Иван Василев: Локомотив Сф ще го има!
Автор: Васил Гърков
Дата: август 13, 2015

Човекът, с който всички в „Надежда“ свързват надеждата си Локомотив Сф да оцелее напук на селските барони Прасев и Пльосков е Иван Василев. Някогашният халф на „червено-черните“ е известен с пословичната си любов към клуба, точно той трябваше да го получи от безсрамния Николай Гигов, вместо доведените му Лаурел и Харди.

7DniFutbol.bg намери Василев, който караше колата си и бе повече от лаконичен, а накрая се афектира от щуротиите, които се вършат в „Надежда“ и сам прекъсна разговора: „Знам, знам, страшно е. И разберете, няма никакво значение Локомотив във „В“, Ю или Я група ще играе. Важното е, най-важното е да се спаси школата, да останат децата. Без тях какво бъдеще? Те вече са картотекирани, други играят при мъжете, ако Локомотив фалира, те остават на улицата цял сезон! После ще се разбягат и ходи ги връщай. Затова е най-важно школата да бъде спасена. Чудо голямо, че две-три или пет години няма да сме в елита. По-важното е да си положим основите наново, да си посеем жито в школата и когато след време започнем да берем плодове от нея, тогава да се чудим къде да играем. Докато сега са лаладжийски истории. Но аз като локомотивец знам, че Локомотив ще го има. Много по-голям е от онези, които чакат смъртта му. Аз съм убеден, ме един ден пак ще има силен Локомотив“.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 14 авг 2015 14:41

Та какво за публиката?
пп.Локомотив (София),винаги е имал публика.Може да не е така многобройна като на Леввски ,ЦСКА,Ботев(Пд),Локо(Пд),но винаги е имал.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
loko29
Контакти:

Мнениеот loko29 » 14 авг 2015 14:55

Онази вечер когато "Големия"Касев обяви ,че ще унищожава Локо сф един колега също локомотивец казва:Сега какво кого ще подкрепяме?Как кого ние може да подкрепя ме само Локо сф му отговорих.Дали ще има отбор в коя група ще играе кой ще е президент ние сме локомотивци ЗАВИНАГИ и това никой не може да го промени!
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов

Потребителски аватар
loko29
Контакти:

Мнениеот loko29 » 14 авг 2015 15:02

Локомотивци сега се нуждаем от обединение повече от всякога и дано излезне някой да ни поведе към спасението на отбора.Локомотив е бил и трябва да остане локомотивски с Карикатури като Касев няма да стане.Време е И.Василев да се намеси и спаси клуба.Името му ще остане със златни букви в историята!
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 14 авг 2015 15:41

Captain Stottlemeyer написа:
LokoMontana написа:Позицията на феновете е следната: Ако някой няма пари за баничка, не ходи в ресторанта да поръчва сьомга. Ако не знаеш какво си купил и как се управлява си биеш камшика и ИЛИ ПРЕХВЪРЛЯШ АКЦИИТЕ НА ДРУГ или ОБЯВЯВАШ НЕСЪСТОЯТЕЛНОСТ И ФАЛИТ. Ние не искаме да играем в т.н професионален футбол докато не си оправим къщата, ама с някой нормален собственик а не с такива бушони. Нещо неясно.

Май само на теб не ти е ясно, че новите собственици ги натиснаха от най-високо място, за да вземат "Локомотив". Хората изобщо не се интересуват от футбол, да не говорим за интерес към вас. Клубът има задължения, стадионът е държавен (на София област), част от земята под него е реституирана, необходими са ремонти, броят на привържениците не е голям (меко казано), отборът играе във "В" група (малко приходи, "А" група е въпрос на евентуално бъдеще, ЕКТ са мираж)... Колко още причини да изтъкна за това, че никой не иска да си слага в гащите горещия картоф "Локомотив" - София!?... :roll: 8-)
П.П. Да не говорим, че след такива обиди, които някои ваши "фенове" си позволяват към бившия и сегашните собственици (вместо да им целувате ръцете, че и други места), човек трябва да бъде мазохист, за да се захване с вас!... :lol:

Другарю милиционер,
Добре че си ти да ни осветлиш, да ни кажеш какво що и т.н.

Я кажи сега кое е това високо място?
Я кажи ти откъде имаш тази информация че няма интерес към Локомотив.
Я кажи твоя милиционерски катун кой го управлява сега ?

Мерси, няма нужда да ми отговаряш, защото хората се делят на две категории.Едните са мръсни, милиционерски дупедавци като тебе,
които лапат, гълтат и надуват бузи само и само да останат в светлината на прожектора.Аз на Кайчо и на Касев няма да им целувам ръка, а ще я отрежа, сваря и изям.

П.С.

САнде, ще те намеря и ще ме молиш да спра, но няма да ти се размине специално на теб!
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Върни се в “Локо София”