Без Локомотив София в А група

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Re: Без Локомотив София в А група

Мнениеот niki87 » 17 юни 2015 17:05

Ха, Локото се чудят как да си платят и да си спасят отбора, обаче явно няма да стане, което е ѝ правилното в случая, след като има окончателно решение на ЛК. Жалко, че правилата не важат за всички, и един клуб, благодарение на който в България няма нормален футбол от 67г., прави каквото си иска.

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Мнениеот haiobaio » 17 юни 2015 17:07

niki87 написа:Ха, Локото се чудят как да си платят и да си спасят отбора, обаче явно няма да стане, което е ѝ правилното в случая, след като има окончателно решение на ЛК. Жалко, че правилата не важат за всички, и един клуб, благодарение на който в България няма нормален футбол от 67г., прави каквото си иска.

Стига сте месили ЦСКА в тази тема. Има си тема за тях.
Ние, като фенове, си знаем отбора и ще го подкрепяме където и да е.

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 17 юни 2015 17:08

haiobaio написа:Защо пък да ни няма? Ще ни има, просто в друга група, което не е болка за умиране. Не сме първите, няма и да сме последните. Гледаме напред, подкрепяме си отбора и с гордо вдигната глава, след време, отново ще сме в А група, на място, което ни подхожда.
Най-важното е Гигов и кликата му да се махне, за да може определени хора, които носят Локомотив в сърцето си, да започнат да градят основите на клуб, който цялата държава уважава, на клуб, който да се превърне в онзи социален фактор, който е бил през годините.
Това е!
СВОБОДЕН ЛОКОМОТИВ

+1929
[offtopic]Вчера бях на 1/4 финал в Плевен , юношите ни спечелиха с 1-0 и с общ резултат 2-1 сме на 1/2 финал за републиканско ;)
Има кой да дойде отдолу :) С двама / трима по-опитни играчи ще вървим по "стълбата".[/offtopic]
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

samo_levski
Контакти:

Мнениеот samo_levski » 17 юни 2015 17:10

цска софия и локо софия аут от а група - аз съм изключително доволен.

не съм доволен, че се готви нов тумор в българския футбол - литекс софия.

извинявай, но за какъв социален фактор говориш, след като сте по 10-15 човека на мач, на дербито със славия по 30. един автобус хора.

за мен от славия и локо сф няма абсолютно никакъв смисъл, българския футбол не печели по никакъв начин от тия 2 отбора с по 30 човека публика.
Последна промяна от samo_levski на 17 юни 2015 17:11, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 17 юни 2015 17:10

Megatron_69 написа:
Tommi написа:А Литекс там ли ще е? :)

Със сигурност един от ЦСКА или Литекс,няма да е в А-група.От това само печелите,няма кой да ви тряска под път и над път... :)

ЦСКА няма да е никъде. Сорка, ама припознай Литекс както 98% от цскарите.

LOKOMAN
Контакти:

Мнениеот LOKOMAN » 17 юни 2015 17:11

Да отиваме във В група и Иван Василев - Бозата и други читави Локомотивци ако искат да се захващат, че от пет години само срам с тия олигофрени сегашните ни ръководители.

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Мнениеот haiobaio » 17 юни 2015 17:12

samo_levski написа:цска софия и локо софия аут от а група - аз съм изключително доволен.

не съм доволен, че се готви нов тумор в българския футбол - литекс софия.

извинявай, но за какъв социален фактор говориш, след като сте по 10-15 човека на мач, на дербито със славия по 30. един автобус хора.

Достатъчно е, че не разбираш за какво говоря. А колко сме на мач си е наша работа. Определено нямаме нужда някой да ни брои колко сме, особено човек, който никога не е свалял сините си очила.

Потребителски аватар
Megatron_69
Контакти:

Мнениеот Megatron_69 » 17 юни 2015 17:16

Eminem написа:
Megatron_69 написа:
Tommi написа:А Литекс там ли ще е? :)

Със сигурност един от ЦСКА или Литекс,няма да е в А-група.От това само печелите,няма кой да ви тряска под път и над път... :)

ЦСКА няма да е никъде. Сорка, ама припознай Литекс както 98% от цскарите.

Toва е личен въпрос,никой не може да ме накара да припозная, ако не искам или да не припознавам, ако искам.То така ако ставаше и вас щях да припозная/а не мога да ви дишам всъщност/....Някога, ако имате "късмет" да ви управляват някой като Минджови ще разбереш.... :!:
Когато си мъртъв,не усещаш нищо-страдат тези около теб...
Когато си тъп е същото....
ЧОВЕК СЕ УЧИ ОТ ПРОВАЛА СИ,ОТ УСПЕХА НЯМА КАКВО ДА НАУЧИ....

samo_levski
Контакти:

Мнениеот samo_levski » 17 юни 2015 17:17

LOKOMAN написа:Да отиваме във В група и Иван Василев - Бозата и други читави Локомотивци ако искат да се захващат, че от пет години само срам с тия олигофрени сегашните ни ръководители.

не може да ти викат бозата и да си читав човек.

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 17 юни 2015 17:18

haiobaio написа:Защо пък да ни няма? Ще ни има, просто в друга група, което не е болка за умиране. Не сме първите, няма и да сме последните. Гледаме напред, подкрепяме си отбора и с гордо вдигната глава, след време, отново ще сме в А група, на място, което ни подхожда.
Най-важното е Гигов и кликата му да се махне, за да може определени хора, които носят Локомотив в сърцето си, да започнат да градят основите на клуб, който цялата държава уважава, на клуб, който да се превърне в онзи социален фактор, който е бил през годините.
Това е!
СВОБОДЕН ЛОКОМОТИВ

Хубави думи, ама защо ги пишете все след дъжд качулка? ;)

Върни се в “Локо София”