Една красива приказка с лош край!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
Vura

Re: Една красива приказка с лош край!

Мнениеот Vura » 24 май 2015 18:08

Аз съм СОФИЯНЕЦ(n-то поколение, колко пъти да го казвам :lol: ), селяк може да си ти, не и аз. :lol: Лудогорец е класа над останалите, но имаме страшно некадърен резервен вратар. Доказал през годините бездарието си. Това е обяснението. ;)

миле гърбавия

Мнениеот миле гърбавия » 24 май 2015 18:49

Vura написа:Аз съм СОФИЯНЕЦ(n-то поколение, колко пъти да го казвам :lol: ), селяк може да си ти, не и аз. :lol: Лудогорец е класа над останалите, но имаме страшно некадърен резервен вратар. Доказал през годините бездарието си. Това е обяснението. ;)

Другарю софиянец, н-то поколение,на руския паметник пише "не нам",ако не знаеш! Така че не ми пробутвай парчето, че гротесктния обрат беше случаен!

dreamcradle
Контакти:

Мнениеот dreamcradle » 24 май 2015 18:58

Vura написа:Аз съм СОФИЯНЕЦ(n-то поколение, колко пъти да го казвам :lol: ), селяк може да си ти, не и аз. :lol: Лудогорец е класа над останалите, но имаме страшно некадърен резервен вратар. Доказал през годините бездарието си. Това е обяснението. ;)

[offtopic]Това, че си Софиянец n-то поколение не те прави по-малко селяк независимо, че не си от село. Нали знаеш какво се казва, не ти живееш в селото, то живее в теб![/offtopic]

phd
Контакти:

Мнениеот phd » 24 май 2015 19:13

Какво нареждане отгоре, каква директива. Просто няма евролиценз и няма мотивация, настроение или както там искаш го наречи. Което е тъпо, някога среброто и бронза в първенството се ценяха. Да не говорим, че Локото само благодарение на Васев са в първите шест, така че не е толкова лесно да играеш на 110 процента във всеки мач. И накрая, след ОНАЗИ декларация Киро едва ли би пуснал на Ловеч, според мен.

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 24 май 2015 19:36

хахахахахахаххаха...Софиянец -то поколение бил.Ти наистина ме развесели.Хайде да се видим на Монто-то тези дни?Или на Бамбука?

По темата.За Локото не ми е жал. Днешните им "фенове" нямат нищо общо със старите локомотивци.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 24 май 2015 19:50

По-скоро приказка с предизвестен край. Дали щяха да ни наритат 10тината играчи (за което естествено да си получат и необходимия брой картони , че не са се предпазили) или щеше да стане със заповед отгоре , за нас е без значение . В най-новата ни история помним отнетите титли от преди 5 години от преди 7 години и тази ще преживеем , но те най-вероятно не ! Ще продължават да се чудят как са паднали от Мура как са паднали от Тампере, а отговора е един - Не им е било там мястото . Тази година видяхме и "шампиона„ как участва в уредени мачове ( Лесно доказуеми са тези с Левски и Литекс) мислите ли ,че след тях ще излезнат в Европа както преди 1 и преди 2 години ?

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 24 май 2015 19:54

james написа:По-скоро приказка с предизвестен край. Дали щяха да ни наритат 10тината играчи (за което естествено да си получат и необходимия брой картони , че не са се предпазили) или щеше да стане със заповед отгоре , за нас е без значение . В най-новата ни история помним отнетите титли от преди 5 години от преди 7 години и тази ще преживеем , но те най-вероятно не ! Ще продължават да се чудят как са паднали от Мура как са паднали от Тампере, а отговора е един - Не им е било там мястото . Тази година видяхме и "шампиона„ как участва в уредени мачове ( Лесно доказуеми са тези с Левски и Литекс) мислите ли ,че след тях ще излезнат в Европа както преди 1 и преди 2 години ?

Колкото
вашите с Литекс и ЦСКА ли миналата година? :lol:
Изображение

Изображение

rebel
Контакти:

Мнениеот rebel » 24 май 2015 20:48

phd написа:Какво нареждане отгоре, каква директива. Просто няма евролиценз и няма мотивация, настроение или както там искаш го наречи. Което е тъпо, някога среброто и бронза в първенството се ценяха. Да не говорим, че Локото само благодарение на Васев са в първите шест, така че не е толкова лесно да играеш на 110 процента във всеки мач. И накрая, след ОНАЗИ декларация Киро едва ли би пуснал на Ловеч, според мен.

Ти сериозно ли вярваш на декларации. Всичко е парлама...

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 24 май 2015 20:49

Мистри написа:
james написа:По-скоро приказка с предизвестен край. Дали щяха да ни наритат 10тината играчи (за което естествено да си получат и необходимия брой картони , че не са се предпазили) или щеше да стане със заповед отгоре , за нас е без значение . В най-новата ни история помним отнетите титли от преди 5 години от преди 7 години и тази ще преживеем , но те най-вероятно не ! Ще продължават да се чудят как са паднали от Мура как са паднали от Тампере, а отговора е един - Не им е било там мястото . Тази година видяхме и "шампиона„ как участва в уредени мачове ( Лесно доказуеми са тези с Левски и Литекс) мислите ли ,че след тях ще излезнат в Европа както преди 1 и преди 2 години ?

Колкото

Каквото повикало ,такова се обадило. Всичко в тази страна е измислено преди вас и комунистическото ви братче.

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 24 май 2015 20:52

james написа:
Мистри написа:

Колкото

Каквото повикало ,такова се обадило. Всичко в тази страна е измислено преди вас и комунистическото ви братче.

Да ти обяснявам ли колко си умен, или сам ще се сетиш, питайки Гугъл? :lol:
Изображение

Изображение

Върни се в “Локо София”