Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Vura написа:Аз съм СОФИЯНЕЦ(n-то поколение, колко пъти да го казвам), селяк може да си ти, не и аз.
Лудогорец е класа над останалите, но имаме страшно некадърен резервен вратар. Доказал през годините бездарието си. Това е обяснението.
Vura написа:Аз съм СОФИЯНЕЦ(n-то поколение, колко пъти да го казвам), селяк може да си ти, не и аз.
Лудогорец е класа над останалите, но имаме страшно некадърен резервен вратар. Доказал през годините бездарието си. Това е обяснението.
james написа:По-скоро приказка с предизвестен край. Дали щяха да ни наритат 10тината играчи (за което естествено да си получат и необходимия брой картони , че не са се предпазили) или щеше да стане със заповед отгоре , за нас е без значение . В най-новата ни история помним отнетите титли от преди 5 години от преди 7 години и тази ще преживеем , но те най-вероятно не ! Ще продължават да се чудят как са паднали от Мура как са паднали от Тампере, а отговора е един - Не им е било там мястото . Тази година видяхме и "шампиона„ как участва в уредени мачове ( Лесно доказуеми са тези с Левски и Литекс) мислите ли ,че след тях ще излезнат в Европа както преди 1 и преди 2 години ?
phd написа:Какво нареждане отгоре, каква директива. Просто няма евролиценз и няма мотивация, настроение или както там искаш го наречи. Което е тъпо, някога среброто и бронза в първенството се ценяха. Да не говорим, че Локото само благодарение на Васев са в първите шест, така че не е толкова лесно да играеш на 110 процента във всеки мач. И накрая, след ОНАЗИ декларация Киро едва ли би пуснал на Ловеч, според мен.
Мистри написа:james написа:По-скоро приказка с предизвестен край. Дали щяха да ни наритат 10тината играчи (за което естествено да си получат и необходимия брой картони , че не са се предпазили) или щеше да стане със заповед отгоре , за нас е без значение . В най-новата ни история помним отнетите титли от преди 5 години от преди 7 години и тази ще преживеем , но те най-вероятно не ! Ще продължават да се чудят как са паднали от Мура как са паднали от Тампере, а отговора е един - Не им е било там мястото . Тази година видяхме и "шампиона„ как участва в уредени мачове ( Лесно доказуеми са тези с Левски и Литекс) мислите ли ,че след тях ще излезнат в Европа както преди 1 и преди 2 години ?
Колкото
вашите с Литекс и ЦСКА ли миналата година?
james написа:Мистри написа:james написа:По-скоро приказка с предизвестен край. Дали щяха да ни наритат 10тината играчи (за което естествено да си получат и необходимия брой картони , че не са се предпазили) или щеше да стане със заповед отгоре , за нас е без значение . В най-новата ни история помним отнетите титли от преди 5 години от преди 7 години и тази ще преживеем , но те най-вероятно не ! Ще продължават да се чудят как са паднали от Мура как са паднали от Тампере, а отговора е един - Не им е било там мястото . Тази година видяхме и "шампиона„ как участва в уредени мачове ( Лесно доказуеми са тези с Левски и Литекс) мислите ли ,че след тях ще излезнат в Европа както преди 1 и преди 2 години ?
Колкото
вашите с Литекс и ЦСКА ли миналата година?
Каквото повикало ,такова се обадило. Всичко в тази страна е измислено преди вас и комунистическото ви братче.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта