U21: БФС все пак набута Левски в първата шестица, Локомотив

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
Brannik82

Re: U21: БФС все пак набута Левски в първата шестица, Локомотив

Мнениеот Brannik82 » 02 апр 2015 09:07

meteorit написа:Реалността в БГ-футбола е, че Локо Сф остана в А група след поредица уговорени мачове срещу Литекс и ЦСКА през 2013г. и никой даже не ги разследва.

Еееееее сега какъв си гаден.... Как им разваляте хранилката на хората.... тамън се бяха наточили за псувни и храчки..... :(

Потребителски аватар
Андре-Пиер Жиняк 96

Мнениеот Андре-Пиер Жиняк 96 » 02 апр 2015 09:09

Аз проблем за себе си не виждам. Ако бяха разменени местата и дублиращия отбор на Локо Сф се беше класирал в първата шестица, а нашия не, нямаше да рева като вдовица за ... че този, който е заслужил мястото си ще играе където трябва. 8-)
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/xlhDt0Y.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 02 апр 2015 09:12

terata написа:Хм, БФС ли ги е набутал или Левски са си го заслужили с класирането? Че като гледам май е второто. Ама вий си ревете де, не пречете на никой. :mrgreen:

По правилникът на БФС дублиращата група е огледална на А група....т.е. без значени какво е класирането в U21, когато тръгнат да се разделят отборите на 6-ци се гледа класирането на мъжките отбори в А група. Следователно ако БФС си спазваха правилниците, Левски трябва да е във втората 6-ца. То като гледам и при дубълите намт шанс за нещо повече от 3-то място.
Но...уви, щом са Левски и ЦСКА не се спазват тия неща. Сега и лицензи ще получат, държавата(в лицето на НАП) пак няма да си поиска парите и ще са на държавна помощ.
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 02 апр 2015 09:26

Нищо ново под слънцето... Всички сме равни, ама някои са по-равни...

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 02 апр 2015 09:32

meteorit написа:Реалността в БГ-футбола е, че Локо Сф остана в А група след поредица уговорени мачове срещу Литекс и ЦСКА през 2013г. и никой даже не ги разследва.

Фактите са си факти!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 02 апр 2015 09:45

W84me написа:

Фактите са си факти!
Ми хайде запознай нисфактите бе, тарикат. Ама с факти-тоя уговори мачовете с оня и срещу това и това...
П.С. Има един виц-"...а вие защо си биете негрите...". Ако ме разбираш какво имам предвид...

bodil
Контакти:

Мнениеот bodil » 02 апр 2015 10:32

Lyubaka01 написа:
W84me написа:

Фактите са си факти!
Ми хайде запознай нисфактите бе, тарикат. Ама с факти-тоя уговори мачовете с оня и срещу това и това...
П.С. Има един виц-"...а вие защо си биете негрите...". Ако ме разбираш какво имам предвид...

С твоята логика и вица за негрите: запознай ни с фактите, че "БФС все пак набута Левски в първата шестица". какви са фактите? Кой от БФС настояваше Левски да е там и срещу какво? Ама с факти! Май и ти си тарикат?!

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 02 апр 2015 10:41

bodil написа:
Lyubaka01 написа:
W84me написа:

Фактите са си факти!

С твоята логика и вица за негрите: запознай ни с фактите, че "БФС все пак набута Левски в първата шестица". какви са фактите? Кой от БФС настояваше Левски да е там и срещу какво? Ама с факти! Май и ти си тарикат?!

Бе остави ги да плачат. Кой им обръща внимание на тия - отбор с едно такси фенове. Кой ги бръсне тях за квото и да било. Ще поплачат, поплачат, ще забършат сополите и ще се примирят със съдбата си. Сами твърдят, че правилото е малоумно ама не, БФС-то виновно, че се усетили и поправили грешката си. :mrgreen: Отбора се е класирал в първата шестица и следователно ще играе там. Ама тия само заговори и конспирации са им главата. И кво като те или Левски е в първата шестица? Титли ли, купи ли ще печелят, в евротурнири ли ще играят кво ще стане? Айде ревете си спокойно. :)

Потребителски аватар
lifes
Контакти:

Мнениеот lifes » 02 апр 2015 11:10

Бе остави ги да плачат. Кой им обръща внимание на тия - отбор с едно такси фенове. Кой ги бръсне тях за квото и да било. Ще поплачат, поплачат, ще забършат сополите и ще се примирят със съдбата си. Сами твърдят, че правилото е малоумно ама не, БФС-то виновно, че се усетили и поправили грешката си. :mrgreen: Отбора се е класирал в първата шестица и следователно ще играе там. Ама тия само заговори и конспирации са им главата. И кво като те или Левски е в първата шестица? Титли ли, купи ли ще печелят, в евротурнири ли ще играят кво ще стане? Айде ревете си спокойно. :)

Направо се скъсах да рева, от това че U21 е във втората шестица.
Виж, това че ония от Подуяне са във втората шестица при мъжете ме срина емоционално и не съм на себе си просто от мъка. :) :mrgreen: ;)
Стига злоба бе ...

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 02 апр 2015 11:52

Lyubaka01 написа:
W84me написа:

Фактите са си факти!

Тарикат съм,да ! Такова дупене падаше в мачовете ви срещу Литекс и ония, че се наложи да слагат червена точка...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Локо София”