bodil написа:Lyubaka01 написа:W84me написа:meteorit написа:Реалността в БГ-футбола е, че Локо Сф остана в А група след поредица уговорени мачове срещу Литекс и ЦСКА през 2013г. и никой даже не ги разследва.
Фактите са си факти!
Ми хайде запознай нисфактите бе, тарикат. Ама с факти-тоя уговори мачовете с оня и срещу това и това...
П.С. Има един виц-"...а вие защо си биете негрите...". Ако ме разбираш какво имам предвид...
С твоята логика и вица за негрите: запознай ни с фактите, че "БФС все пак набута Левски в първата шестица". какви са фактите? Кой от БФС настояваше Левски да е там и срещу какво? Ама с факти! Май и ти си тарикат?!
Бе остави ги да плачат. Кой им обръща внимание на тия - отбор с едно такси фенове. Кой ги бръсне тях за квото и да било. Ще поплачат, поплачат, ще забършат сополите и ще се примирят със съдбата си. Сами твърдят, че правилото е малоумно ама не, БФС-то виновно, че се усетили и поправили грешката си.

Отбора се е класирал в първата шестица и следователно ще играе там. Ама тия само заговори и конспирации са им главата. И кво като те или Левски е в първата шестица? Титли ли, купи ли ще печелят, в евротурнири ли ще играят кво ще стане? Айде ревете си спокойно.