До кога с мутренски прийоми?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Re: До кога с мутренски прийоми?
Абре, четете ли въобще какво съм написал или си дращите за спорта?Темата е за Локомотив София.Попитах дали не са изкарали някой лев от мача със Славия, именно защото победиха, а коефициента беше 5.Как мислите, че се издържат тия две смешни мафиотски отборчета?
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...
- Trueplayer
- Контакти:
Гигов и онзи омашляк Марков лъжат повече от Лупи, а за това се иска много талант.
Нищо добро не очаква БГ футбола като цяло, жалко.
Нищо добро не очаква БГ футбола като цяло, жалко.
миле гърбавия написа:Ааа,той Гошето е толкова прост,че не може и да лъже!
Това са глупости. Жоро Марков е гигант и колифей на научната мисъл, професор, доктор на науките (по няколко дисциплини) и философ!
Ами като ги е страх да разтрогнат и да съдят Гигов никой не им е виновен !
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
HekakaB написа:Абре, четете ли въобще какво съм написал или си дращите за спорта?Темата е за Локомотив София.Попитах дали не са изкарали някой лев от мача със Славия, именно защото победиха, а коефициента беше 5.Как мислите, че се издържат тия две смешни мафиотски отборчета?
Ами колега,в България всички отборчета са такива-смешни,та вече и жалки.Аз също очаквах Славия да победи.Самите слависти (феновете),защото те са истинските слависти,а не Тумбака и футболистите,си казват ,че този път мач си е имало.Локо(Сф),тази година играе добре ,въпреки безпаричието.Факт!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

FLANKER написа:HekakaB написа:Абре, четете ли въобще какво съм написал или си дращите за спорта?Темата е за Локомотив София.Попитах дали не са изкарали някой лев от мача със Славия, именно защото победиха, а коефициента беше 5.Как мислите, че се издържат тия две смешни мафиотски отборчета?
Ами колега,в България всички отборчета са такива-смешни,та вече и жалки.Аз също очаквах Славия да победи.Самите слависти (феновете),защото те са истинските слависти,а не Тумбака и футболистите,си казват ,че този път мач си е имало.Локо(Сф),тази година играе добре ,въпреки безпаричието.Факт!
Това от В.Сидеров ли го научи или него го тачиш само защото е за колониалното робство от Русия
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
stefani написа:FLANKER написа:HekakaB написа:Абре, четете ли въобще какво съм написал или си дращите за спорта?Темата е за Локомотив София.Попитах дали не са изкарали някой лев от мача със Славия, именно защото победиха, а коефициента беше 5.Как мислите, че се издържат тия две смешни мафиотски отборчета?
Това от В.Сидеров ли го научи или него го тачиш само защото е за колониалното робство от Русия
От Бате ти Бойко и американското пе****че- посланиче.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

HekakaB написа:Абре, четете ли въобще какво съм написал или си дращите за спорта?Темата е за Локомотив София.Попитах дали не са изкарали някой лев от мача със Славия, именно защото победиха, а коефициента беше 5.Как мислите, че се издържат тия две смешни мафиотски отборчета?
Eй курво внимавай кого наричаш смешен да не те срещне влака.
stefani написа:Ами като ги е страх да разтрогнат и да съдят Гигов никой не им е виновен !
Това е истината. Но не може хора като Батков и Гигов(и не само те) да си правят каквото си искат, да не плащат заплати, и да си играят с чуствата на хиляди фенове. Нямат пари - хвърлят кърпата и това е, много е просто. Не да лъжат и да мажат.

drughi написа:stefani написа:Ами като ги е страх да разтрогнат и да съдят Гигов никой не им е виновен !
Това е истината. Но не може хора като Батков и Гигов(и не само те) да си правят каквото си искат, да не плащат заплати, и да си играят с чуствата на хиляди фенове. Нямат пари - хвърлят кърпата и това е, много е просто. Не да лъжат и да мажат.
Лошото е ,че тези пари които се дават на родните футболери не съответстват на качеството на живот у нас и тяхната игра.Но както каза-като нямат такива пари ,да не обещават.Бялата кърпа и вън.Играчите не са виновни.