Локомотив (Сф) - Любимец, 13.04;17-00ч.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Re: Локомотив (Сф) - Любимец, 13.04;17-00ч.
Резонно 0:2( да не подвежда заглавието на темата).Достатъчно е.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

-
favaca8888
- Контакти:
eelche написа:Локото ми е един от най-странните отбори,не играят нищо и половина пък са на полу-финал за купата на БългарияКолкото и заслужено да ви плюят сте си отбор с традиции в А група,но ако се издъните срещу посредствените отбори от долната седмица като Любимец,Нафтата или някой друг хич не си мислете и за спасение.А пък и Гигов е член на Изпълкома,така че или бат Ицо Стоичков ще пусне юношите или ЦСКА няма да се напряга много срещу вас или от БФС ще пратят удобен рефер.
Истината е,че вашият отбор е най-трагичният в елита,като първото място си го оспорвате с Гоцето,Любимец,та дори и "мазутите"Колкото и да ми е тъжно да го призная заради Херо,дори Черноморец са слаб отбор,а отпадането в Б група ще постави под съмнение съществуването ви.Молете се Венци Баничаря някоя сутрин да не стане с гъза нагоре,че...
Прогноза за мача:3,4-1 за Локото и евентуални удари в азиатските букмейкърски къщи
Цялото ти мнение може да си го завреш в областта,
където обикновено сядаш и се изхождаш.
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
-
favaca8888
- Контакти:
Bourgas написа:Над 2,5.
Колко пари назад, друже ?
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
Тъжна победа... но все пак хейтърите ни да го пампуркат. 

eelche написа:Локото ми е един от най-странните отбори,не играят нищо и половина пък са на полу-финал за купата на БългарияКолкото и заслужено да ви плюят сте си отбор с традиции в А група,но ако се издъните срещу посредствените отбори от долната седмица като Любимец,Нафтата или някой друг хич не си мислете и за спасение.А пък и Гигов е член на Изпълкома,така че или бат Ицо Стоичков ще пусне юношите или ЦСКА няма да се напряга много срещу вас или от БФС ще пратят удобен рефер.
Истината е,че вашият отбор е най-трагичният в елита,като първото място си го оспорвате с Гоцето,Любимец,та дори и "мазутите"Колкото и да ми е тъжно да го призная заради Херо,дори Черноморец са слаб отбор,а отпадането в Б група ще постави под съмнение съществуването ви.Молете се Венци Баничаря някоя сутрин да не стане с гъза нагоре,че...
Прогноза за мача:3,4-1 за Локото и евентуални удари в азиатските букмейкърски къщи
Ако ни сравняваш с Мадридските отбори си напълно прав , но в сравнение с БГ първенството сме си баш на място , разликата от ЦСКА , Ботев , Литекс и другите от първата седмица е само в съдииската помощ . Дори безпорния фаворит Лудогорец за три мача ни вкара само един редовен гол а ни отмениха поне три без причина. А на вас дори сме ви произвели две голови машини , на които просто трябва да им върнете формата ама вие и това не можете сигурно щото сте на 100 години и вече сте ялови
Сестричките Славия и Локомотив пак ще се спасят, то е ясно, нали играят комбина, но като намалеят още отборите, ще видят зор тогава тея гнусляци. Тогава искат-не искат, ще трябва да изиграят най-сетне един истински мач.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Сестричките Славия и Локомотив пак ще се спасят, то е ясно, нали играят комбина, но като намалеят още отборите, ще видят зор тогава тея гнусляци. Тогава искат-не искат, ще трябва да изиграят най-сетне един истински мач.
Точно така,тогава тия "гнусляци" ще се наложи, да ви шибат по- редовно!
Bourgas написа:Над 2,5.
Дано не си залагал
orlando7, не знам защо се засягаш, цяла България гледа как гнусно всеки сезон си връткате победите, според това на кого какво му е нужно.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
-
favaca8888
- Контакти:
Те пък останалите ЦВЕТЯ !
Да ги МИРИШЕШ
Да ги МИРИШЕШ