Купа на България 1/8 финал Локомотив-Славия 06.11.2013 14:45
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
-
- Контакти:
Re: Купа на България 1/8 финал Локомотив-Славия 06.11.2013 14:45
Тъй като ще съм наблизо и със свободно време, колко пари е билета? 

Слаби сме (Славия) и ще паднем. Ще паднем с разлика. И го заслужаваме след като Дебеларий взе Христо Янев и заяви, че Маркиньос не ни трябвал...
Относно статията, която излезе днес в Гонг за драсканиците Славия на вашия стадион. Ако е вярно лично аз искрено ви се извинявам. Едва ли би имало значение за вас, но за мен това е супер тъпа постъпка, дело на пубери (пък може и хулигани да са....хахахахах
)!
Само Славия!
Относно статията, която излезе днес в Гонг за драсканиците Славия на вашия стадион. Ако е вярно лично аз искрено ви се извинявам. Едва ли би имало значение за вас, но за мен това е супер тъпа постъпка, дело на пубери (пък може и хулигани да са....хахахахах

Само Славия!
stanislav89 написа:Тъй като ще съм наблизо и със свободно време, колко пари е билета?
твърде скъп за тебе , горе долу колкото майка ти взима за три свирки.
- Пловдивчанинът
- Контакти:
Интересно е кой ще продължи напред. От една страна Локо София е в много по-добра форма, но от друга Радуканов е треньор точно за Купата.
Стадиона надраскан,падаме за пореден път от Славия,каква по-голяма гавра за нас? Честито на Славия!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

Санди профил 10 няма нужда да тъжи.
Чаво пияница да ... ..... ....
Чаво пияница да ... ..... ....
FLANKER написа:Стадиона надраскан,падаме за пореден път от Славия,каква по-голяма гавра за нас? Честито на Славия!
Нали не си въобразяваш ,че мача го изгубихме на терена

james написа:FLANKER написа:Стадиона надраскан,падаме за пореден път от Славия,каква по-голяма гавра за нас? Честито на Славия!
Добре де James,докога Гиги ще се е....а с нас,особено като дойде "мач" със Славия? Писна ми вече !!!!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

- Viktor4o_Rs
- Контакти:
james написа:FLANKER написа:Стадиона надраскан,падаме за пореден път от Славия,каква по-голяма гавра за нас? Честито на Славия!
Не помня да е имало случай когато ви бием вие да не кажете, че сме купили мача или Гигов го е продал

Вярвай си щом ти харесва , но ако искаш да погледнеш реално върни си головете и трите и ще видиш как дори при нашия гол момчето се опита да искара топката навънка ама тя го изненада и влезе . Питай ги тия двамата велики голмайстори дали някой някъде ги е чакал толкова дори и на тренировка . Що ония глупак преди първия гол извършва безмислено нарушение .Що наште като стигнеха до удар падаха или се спъваха в топката да не стане грешка Иначе ти си вярвай