Калиакра - Локомотив първи 1/16-финал Купа на България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Re: Калиакра - Локомотив първи 1/16-финал Купа на България
Туй животно напомня да е поредната издънка на клана санди 
james написа:Туй животно напомня да е поредната издънка на клана санди
Е тука вече между Калиакра, Морето и Локо Сф. се заформи тройка в която Локото е ....е жената!!! Само аз ли видях колко зле бяха “железните“ срещу Берое!
0-2 в Каварна и 1-1 на Тича..
Изненадахте ме че поддържате форум на умрял отбор. Вие сте 2-3 човека и спокойно може темите да си ги коментирате по телефона като се чуете.Явно обичате да се бъзикат с вас и пускате теми.
Хората на Цонко ще ви разцепят и хапнат като мидички. Ако отбиват номера за купата ще ви бият само с 2:0.
Хората на Цонко ще ви разцепят и хапнат като мидички. Ако отбиват номера за купата ще ви бият само с 2:0.
- anihilator
- Контакти:
Малко ме разсмивате с надеждите си за успех на тича
, за мача в каварна трудно мога да дам прогноза но калиакра са много далеч от добрите си години , на тича резултат 2- 3 : 0 
Уф, омръзна ми от селения във форума . Съберете се по комшииски, направете си едно 69 и двамата ще сте доволни ,а и ние ще се чувствама добре без гейското ви присъствие .... не мога да разбера мерака ви ,някой да ви псува ...кво мислите ,че правите секс по тоя начин ли .....

И на мен така, но като не ни позволяват да си модерираме с втори човек форума. Те левите по душа обичат да ги пляскат затова се навъртат из всички форуми във всякакви форми и профили 
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА
Безпроблемни две победи за Локомотив,които ще дойдат добре за новите ни играчи,да понатрупат повече минути в игрова обстановка.
Впечатляващо самочувствие от страна на варненските съфорумци, в събота обаче ще видим дали няма да има приземяване(приводняване)
Впечатляващо самочувствие от страна на варненските съфорумци, в събота обаче ще видим дали няма да има приземяване(приводняване)
james написа:Туй животно напомня да е поредната издънка на клана санди
Ми ... не. Просто се изнервих от селската ви постъпка. Като взимате - ще давате, както ще дадете на "морето". Затова другия път - балтията и кой откъде е.
Леевски, оле
helemong написа:Изненадахте ме че поддържате форум на умрял отбор. Вие сте 2-3 човека и спокойно може темите да си ги коментирате по телефона като се чуете.Явно обичате да се бъзикат с вас и пускате теми.
И защо е това ежене бе човек??? Я ни изброй и тримата поименно,моля те
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.