Съдийството или футбола са по-слаби?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Re: Съдийството или футбола са по-слаби?

Мнениеот ralimavridov » 31 мар 2013 18:23

Интересно,че сега се сещате за съдийството.Антон Генов ви направи мечешка услуга преди време.

orlando7
Контакти:

Мнениеот orlando7 » 31 мар 2013 18:36

ralimavridov написа:Интересно,че сега се сещате за съдийството.Антон Генов ви направи мечешка услуга преди време.

Не бързай приятелче мънинко,и вашата не е сигурна!

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 31 мар 2013 18:42

Съдиите са повече от безобразни .

effect

Мнениеот effect » 31 мар 2013 19:05

Докато съдиите ги е страх да вдигнат картон на откровенни антифутболисти като 1/2 отбор на черно море, бандаловски, гаджев, галчев, добрев и т.н. футбола ни ще продължава да пада надолу.

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 31 мар 2013 19:07

sandi74 написа:Искайте и вие чужди съдии.На вас само съдийството ако вие проблема значи нямате кахъри. ;)

То е ясно ,че не ни е само съдийството проблема,но и той вече става голям.Виждам ,че си много деен и основен защитник на тезата за''правилната евросвирка'' на съдията в 22 мин.,а как ще коментираш вдигнатата засада в 52 мин. на А.Павлов,където той излизаше сам срещу вратаря. :idea:

orlando7
Контакти:

Мнениеот orlando7 » 31 мар 2013 19:17

hd29 написа:
sandi74 написа:Искайте и вие чужди съдии.На вас само съдийството ако вие проблема значи нямате кахъри. ;)

То е ясно ,че не ни е само съдийството проблема,но и той вече става голям.Виждам ,че си много деен и основен защитник на тезата за''правилната евросвирка'' на съдията в 22 мин.,а как ще коментираш вдигнатата засада в 52 мин. на А.Павлов,където той излизаше сам срещу вратаря. :idea:

Ти пък намери кой да коментира! Не виждаш ли че момчето е бесен онанист и футболната игра му е последната грижа?

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 31 мар 2013 19:19

Изгонването на локомотивеца предреши развоя на срещата.Можеше да не се свири въобще фаул,а и да се размине със жълт,но на неутрален терен когато един реферски отбор играе,знаейки резултата на прекият конкурент няма как да е различно.Каквато ни е социалната действителност,такива са съдиите и футболистите ни.Такива сме и феновете.

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 31 мар 2013 19:28

Футболът ни е слаб,съдиите слаби,Локомотив е слаб,само националния отбор е силен :lol:

izumrud
Контакти:

Мнениеот izumrud » 31 мар 2013 19:45

На €око София просто им се връща за минали години
при бате Иво Тонев какво хващане на съдии беше, аз лично съм бил полицай на мачове, на които е влизал с шут в съдийската стая и е нареждал..дали са залагали, не знам
но при гостуването на някакви скромни отборчета беше страшно
виждал съм на Локо софия на стадиона да се дига засада, когато противник изскача от собствената половина, разбира се - срещу отБори като Видима, Несебър, такива - дето нямат право да дишат
Срещу големите - насрани
никога няма да забравя и мача им с Рилски в Самоков - Локо софия биха 3:1, а Антунович по време на мача поркаше в кръчмата и разправяше как ще свърши 3:1

има един фен с една бяла коса, който скачаше за обратни тъчове, с перчем...полицай съм, но бих му размазал главата с кеф на асфалта. Такива като него не знам как си възпитават децата с тая омраза...изобщо един селски отбор, от разкопан квартал, с дупки по кварталните улици, с разнебитен стадион, без школа...с озверели от злоба фенове, отива където го праща историята

urkoto

Мнениеот urkoto » 31 мар 2013 19:53

izumrud написа:На €око София просто им се връща за минали години
при бате Иво Тонев какво хващане на съдии беше, аз лично съм бил полицай на мачове, на които е влизал с шут в съдийската стая и е нареждал..дали са залагали, не знам
но при гостуването на някакви скромни отборчета беше страшно
виждал съм на Локо софия на стадиона да се дига засада, когато противник изскача от собствената половина, разбира се - срещу отБори като Видима, Несебър, такива - дето нямат право да дишат
Срещу големите - ******и
никога няма да забравя и мача им с Рилски в Самоков - Локо софия биха 3:1, а Антунович по време на мача поркаше в кръчмата и разправяше как ще свърши 3:1

има един фен с една бяла коса, който скачаше за обратни тъчове, с перчем...полицай съм, но бих му размазал главата с кеф на асфалта. Такива като него не знам как си възпитават децата с тая омраза...изобщо един селски отбор, от разкопан квартал, с дупки по кварталните улици, с разнебитен стадион, без школа...с озверели от злоба фенове, отива където го праща историята

Поздравления за страхотно точното мнение, това е един тотално антифутболен отбор, който колкото по-бързо се закрие нейде из селските дивизии - толкова по-добре за благото на футбола ни :idea:
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Върни се в “Локо София”