kiko75 написа:Lyubaka01 написа:kiko75 написа:на тоя терен(СВОГЕ) в читава държава хората крави не пускат ние се опитваме футбол да играем още като видях цетралната линия как е начертана и ми стана ясно каква игра ще се гледа и ако аз бях на мястото на съдята никога нямаше да позволя да почне мача и ми итересно дали ще им дадават на локото да играят там нте ако не тоя стадион с тия пенсионери няма как да вземат нещо де
Ми не видях с нищо да са ви кой знае колко по-добри вашите не-пенсионери... А, да, сетих се-съдиите ви са по-добри-тука спор няма. И винаги са били...
само така си мислиш. при читав терен отивахте на три само до почивката. но живеите си в заблуда, че имате нещо. вие няма как да останете в а група, ако неви бутат. на тая селска нива нетрябва да се ходи за джогинг, не да се рита топка. а съдята второто половреме ви свиреше абсулутно всичко, дори и за неправилно дишане.
Що не свалиш червените очила... Не на 3, на 7-8 направо отивахме. Ама само в твоите мокри сънища.
П.С. Кажи на учителката си по Български език и литература да отиде и да си изяде дипломата. Правописът ти е на ниво "цигане с незавършен първи клас".