loko29 написа:Твоята мечта май е да видиш Локо сф в "Б"група? Е няма да стане.
Моята мечта не е да видя Локомотив в Б група. Не вярвам на някой локомотивец да му е мечта.
Обаче, виж:
Мечта ми е Гигов и цялата му клика да ги няма.
Мечта ми е децата в школата да има къде и с какво да тренират.
Мечта ми е да играем на ст. Локомотив, който не изглежда като руина, все едно война се е водила на него.
Мечта ми е да има 2 големи статуи на Котето и Начко на главния вход на стадиона.
Мечта ми е футболистите да носят гордо локомотивската фланела.
Мечта ми е стадионът да е изпълнен с хора, обичащи Локомотив.
Така като си кажа мечтите, смятам, че не са чак толкова трудно изпълними. Стига да има нормален човек начело на тоя отбор. И, моля те, не ми излизай с фразата, че няма кой да го вземе Локомотив. Смешно е.
Лошото е, че ти си от най-опасните привърженици. Убеден съм, че обичаш Локомотив, но си на мнение, че по добре на това дередже, отколкото да се случи нещо ново, което със сигурност ще е трудно. Замисляйки се, това е по-лошо от Гигов.
Друго лошо нещо е, че не можем да се обединим, така както е станало преди над 40 години, когато, въпреки властта, въпреки всичко, Локомотив е изстрадал своята свобода. И разбери, всичко е било заради привържениците. Заради хора като мен, теб и такива, по-крайни, като ултра групите ни днес.
И аз съм за шибане, спор няма, не съм близо до отбора, но се старая, ако имам възможност, да подкрепя някоя инициатива. Дадох пари за школата, бойкотирам "домакинствата", а ако имам възможност бих отишъл на гостуване.
За какво мечтаеш ти?