Марков бит в Перник

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Re: Марков бит в Перник

Мнениеот v.r.s. » 18 авг 2012 22:20

bilyaletdinov написа:Орките заслужават да бъдат изхвърлени от А група , ама като знам на кой са "сателит" Перучко ще клекне и наказание няма да има . Мене ми е интересно как стадиона на орките има лиценз въобще ?

Стадиона на орките е един от добрите стадиони и няма как да не получи лиценз. А колкото до изхвърлянето от групата със го желаете, защото никой не иска да играе срещу орките, но колкото и да ви се иска това да стане, по наредба наказанието е от 1 до 4 мача лишаване от домакинство и 10 000 лева глоба, така, че това е наказанието.

xadez
Контакти:

Мнениеот xadez » 18 авг 2012 22:21

Pride написа:
Спортният директор на Локо София Георги Марков говори специално за Спортно шоу Гонг, като коментира нелепия инцидент, разиграл се в самия край на срещата между Миньор Пк и Локо Сф, която завърши при резултат 0:0. Фенове на домакините нахлуха в официалната ложа на Стадиона на Мира и нападнаха ръководителя на столичните железничари. Марков обяви, че е бил ударен от немирните фенове и добави, че те са се разхождали в ложата като на пазара.

"За пъври път виждам на стадион да няма охрана и феновете да влизат спокойно в ложата, да хвърлят бутилки и т.н. Всичко си вървеше нормално, започнаха да ме псуват и така“, бяха първите думи на афектирания Марков.

„Не съм провокирал никого. Те влязоха започнаха да скачат, няма жив човек охрана. Всичко беше нормално, до последните 10 минути, когато се качиха, започнаха да хвърлят бутилки, да удрят, бяха към 200 човека“, продължи емоционалния си разказ ръководителят на Локо Сф.

„Нямаше никой в ложата, живо пиле нямаше, никакви хора на на Миньор нямаше. Имаше някакви момчета на Вангелов, които се опитаха да направят нещо, но... Тези, които нахлуха ритаха, псуваха, аз тръгнах да излизам, само двама полицаи ме извеждат. Полицията се намеси в края. Тогава дойде един полицай, който ми каза, че има един задържан за това, че ме е наплюл, а тези които ме удариха?! Но то няма охрана на стадиона. Те влязоха все едно са на пазар. И с Левски съм играл на този стадион, хвърлят камъни. И аз мога да се бия, но ако аз скоча ще ме заключат и два дни няма да мога да се оправя. Те замахваха, удариха ме в лицето. Няма ред, имаше 10 души полицаи. Такова не ми се беше случвало“, завърши изказването си емоционалния Марков.

Марков също допълни, че има доста охлузвания по тялото и ще изкара медицинско свидетелство за това в Пирогов.

http://lokosofia.gong.bg/view_article.p ... _id=291669

Марков е посрещнал първия със шут, а след това е бил бит.

Браво,ренде готов си за ММА турнир щом 200 човека не можаха да те свалят.Шегата настрана,много неприятна случка,но и Марков не един път е провокирал домакинската публика.Но дори и така е да е,това не оправдава перничани.

orlando7
Контакти:

Мнениеот orlando7 » 18 авг 2012 22:24

v.r.s. написа:Жалко, че това се случи и отбора със сигурност ще бъде наказан тежко, но и този индивид се направи на голям мъж и провокира публиката. Вместо да си седи и да си гледа мача, той започна да ги подканя махаше с ръце и викаше,- "айде качете се, елате, елате след като сте толкова смели" и т.н. и в един момент една част от феновете проби и влезна в сектора, а този мъж както се правеше на смел побягна. Дори и след мача в интервю е казал, че и той може да се бие и е щял да ги набие, но не го направил за да не го задържат. И разбира се, отново се прави на света вода ненапита, че той не бил виновен и не ги бил провокирал с нищо.

Е много сте смели, няма що! 50 души срещу един, па бил той който и да е! Стадна работа!

stefsto
Контакти:

Мнениеот stefsto » 18 авг 2012 22:29

Крайно време е в Перник да се забрани провеждането на футболни, а и други обществени мероприятия. Нека орките си живеят в своя безумен и западнал град без да посягат на хората.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 18 авг 2012 22:31

v.r.s. написа:
bilyaletdinov написа:Орките заслужават да бъдат изхвърлени от А група , ама като знам на кой са "сателит" Перучко ще клекне и наказание няма да има . Мене ми е интересно как стадиона на орките има лиценз въобще ?

Стадиона на орките е един от добрите стадиони и няма как да не получи лиценз. А колкото до изхвърлянето от групата със го желаете, защото никой не иска да играе срещу орките, но колкото и да ви се иска това да стане, по наредба наказанието е от 1 до 4 мача лишаване от домакинство и 10 000 лева глоба, така, че това е наказанието.

Ами аз не съм видял на никой друг стадион мега-ултра-феновете на отбора домакин да налагат и буквално да пребиват шефа на гостуващия отбор :!: Къде беше пернишката полицият ? За да няма такива простотии на "Герена" почнаха да слагат плексигласова преграда в ложата на по-рисковите мачове , ама в пернишко е друго ;) Не знам как може да кажеш , че "Стадиона на мира" е един от най-добрите :lol: Още помня как Фреди Бобич газеше из едни треволяци на въпросния стадион ...а вие трябва да сте си в А група , все пак някой трябва да краде точки от грандовете и да ляга на Разград ...
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 18 авг 2012 22:33

Бой над длъжносно лице от гостуващият отбор,преди това мисля че фенове на Миньор бяха стреляли с пушка по фенове на ЛЕВСКИ май ...Стадиона на мира - КЛАСИКА
въпреки че ВЛ и Ла Лига започнаха-те просто бледнеят пред цирка и забавата в българската А група
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

vkk13
Контакти:

Мнениеот vkk13 » 18 авг 2012 22:34

След тези изцепки на Марков мисля, че с малко се е отървал. Нито един истински фен не би търпял подобни изказвания срещу собствения му отбор.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Ng21hpJqmug[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=AdwOEnhJkO4&feature=channel&list=UL[/youtube]

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Мнениеот petrof » 18 авг 2012 22:35

По принцип не оправдавам подобни прояви, но Георги Марков е от тоя тип хора, които колкото и да ги биеш все ще им е малко. Викаше към публиката "Елата бе елате", отправи няколко псувни и се правеше на биктаджия. Когато обаче го подгониха бягаше по-бързо от Юсеин Болт. Е отнесе няколко тупаника, ама в крайна сметка кой каквото търси си го намира. Респект към нашите фенове!
пп.За тези, които пишат глупости за стадиона ни ще кажа, че Стадиона на мира е един от най-добрите в България.
Последна промяна от petrof на 18 авг 2012 22:43, променено общо 3 пъти.
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 18 авг 2012 22:36

orlando7 написа:
v.r.s. написа:Жалко, че това се случи и отбора със сигурност ще бъде наказан тежко, но и този индивид се направи на голям мъж и провокира публиката. Вместо да си седи и да си гледа мача, той започна да ги подканя махаше с ръце и викаше,- "айде качете се, елате, елате след като сте толкова смели" и т.н. и в един момент една част от феновете проби и влезна в сектора, а този мъж както се правеше на смел побягна. Дори и след мача в интервю е казал, че и той може да се бие и е щял да ги набие, но не го направил за да не го задържат. И разбира се, отново се прави на света вода ненапита, че той не бил виновен и не ги бил провокирал с нищо.

Е много сте смели, няма що! 50 души срещу един, па бил той който и да е! Стадна работа!

Не казвам, че сме смели, а казвам, че той провокира феновете и вината както е в тях, така е и негова. Преди това си е минал покрай публиката и се е качил в ложата и никой не го е закачал. До 80-та минута никой не не му обръщаше внимание и в един момент се случи това. То не е станало просто така, без да има провокация. Аз бях под ложата когато той стана и започна да маха с ръце и да вика елате, елате, айде качете се и т.н. и това беше причината да се стигне до инцидента. А и миналата година също обиждаше отбора и налетя да се бие със Сточо Стоев, след мача в София. Така, че Марков да не се прави, че той не е виновен за нищо.

Потребителски аватар
ivo23
Контакти:

Мнениеот ivo23 » 18 авг 2012 22:41

Перник не е град, Перник е диагноза...
Nil satis nisi optimum

Изображение

Върни се в “Локо София”