Директивата къде е ? В "Надежда".

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
bai Momchil
Контакти:

Re: Директивата къде е ? В "Надежда".

Мнениеот bai Momchil » 29 мар 2012 09:21

Аз не разбрах, кое направи стадион Локомотив, по-малко безопасен та позволиха на Локото да играе на него, след като му бяха взели лиценза?

И автора на статията е много прав - каква е разликата в риска между мачовете Локо Сф - Локо Пд и Локо - Славия, та единият можеше да се проведе, а другият не.

Потребителски аватар
Sofia 1929
Контакти:

Мнениеот Sofia 1929 » 29 мар 2012 09:24

Abbiati написа:Пичове, не знам дали съм прав, но в поведението на Гигов откривам доста неща от безумията на Селския, който докара ботев Пловдив до унижения, невиждани в историята на клуба. Така че бъдещето на Локо Сф не ми се вижда розово, освен ако не успеете да го изринете и да дойдат нови хора. Успех!

Повярвай ми Гигов е на път да надмине Христолов, това което се случи вчера го показва - безпрецедентна гавра с отбор и публика(включвам и гостите в това число). За повечето неутрални, проблемите са видими от последните месеци, но за всички нас са от години. Именно поради това, момчетата от Бригадите стартираха кампании срещу Гигов, дори в момент, в който привидно играехме в турнири и уж всичко беше 6, публиката в огромната си част беше срещу него. Миналата година ми се изтърка клавиатурата да обяснявам на всякакви търсачи на конспирации, че Гигов има 2 лева и не може да плати на никой нищо, но въпреки това феновете на Морето, опищяха света, какъв купувач на съдии и мачове е Гигов.
Вчера имаше едни кадри с един възрастен човек, служител на стадиона, който се разплака и в очите му каза, че не е получавал заплата от 11 месеца и през сълзи го попита, как да си гледа семейството и болната си съпруга?!!!
Сервилните медии, обаче решиха, че няма смисъл да направят интервю с него.
Мача с Видима, беше на път да бъде загубен служебно, поради същата причина. От доста сериозни хора, дочувам, че Гигов лично ги е помолил Видима да излязат с обещанието, че Локомотив ще падне, защото така или иначе би загубил служебно...
Трагедията е пълна и случващото се е без аналог в България. От началото на шампионата футболистите са взели между 300 и 600 лв. Няма къде да тренират, както и къде да играят мачове. А този палячо се изтъпанчва пред камерите и се обяснява като ученичка и каква е света вода ненапита :evil:
ИзображениеИзображение
Български Железничарски Спортен Клуб

СЪСИПАХТЕ ОТБОР СВЕТИЛО - ЗАСЛУЖАТЕ БЕСИЛО!

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 29 мар 2012 09:46

Sofia 1929 написа:Повярвай ми Гигов е на път да надмине Христолов, това което се случи вчера го показва - безпрецедентна гавра с отбор и публика(включвам и гостите в това число). За повечето неутрални, проблемите са видими от последните месеци, но за всички нас са от години. Именно поради това, момчетата от Бригадите стартираха кампании срещу Гигов, дори в момент, в който привидно играехме в турнири и уж всичко беше 6, публиката в огромната си част беше срещу него. Миналата година ми се изтърка клавиатурата да обяснявам на всякакви търсачи на конспирации, че Гигов има 2 лева и не може да плати на никой нищо, но въпреки това феновете на Морето, опищяха света, какъв купувач на съдии и мачове е Гигов.
Вчера имаше едни кадри с един възрастен човек, служител на стадиона, който се разплака и в очите му каза, че не е получавал заплата от 11 месеца и през сълзи го попита, как да си гледа семейството и болната си съпруга?!!!
Сервилните медии, обаче решиха, че няма смисъл да направят интервю с него.
Мача с Видима, беше на път да бъде загубен служебно, поради същата причина. От доста сериозни хора, дочувам, че Гигов лично ги е помолил Видима да излязат с обещанието, че Локомотив ще падне, защото така или иначе би загубил служебно...
Трагедията е пълна и случващото се е без аналог в България. От началото на шампионата футболистите са взели между 300 и 600 лв. Няма къде да тренират, както и къде да играят мачове. А този палячо се изтъпанчва пред камерите и се обяснява като ученичка и каква е света вода ненапита :evil:

Нямам причини да не ти вярвам, та ми стана много тъжно като прочетох всичко това. Дано намерите някакъв добър изход от създалата се ситуазия!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

jelew73
Контакти:

Мнениеот jelew73 » 29 мар 2012 09:46

Abbiati написа:Пичове, не знам дали съм прав, но в поведението на Гигов откривам доста неща от безумията на Селския, който докара ботев Пловдив до унижения, невиждани в историята на клуба. Така че бъдещето на Локо Сф не ми се вижда розово, освен ако не успеете да го изринете и да дойдат нови хора. Успех!

И на Банефф и на Банефф :mrgreen:

madbutcher
Контакти:

Мнениеот madbutcher » 29 мар 2012 10:05

Когато Гигов копуваше, който си поиска футболист и отбора беше пълен със звезди ви беше добре. Не разбирате ли, че явно парите са му намалели и трудно се справя. Всичко започна, когато продаде евро квотота на Левски, след това загуби стадиона, да не говорим, колко фена прогони от трибуните. Локомотив е отбор с традиции и няма да загине ако се махне Гигов. Истинските отбори отцеляват, доказоха го Фиорентина. Сега Ботев се мъчат, но ще дойде момента, когато ще се върнат на мястото си. 2008г, когато взеха лиценза на ЦСКА говорих с много хора, които бяха готови да подкрепят отбора и във В група. Ето така става с истинските отбори, които имат истински фенове. Затова не се отчайвайте, Локомотим ще го бъде!

Потребителски аватар
Sofia 1929
Контакти:

Мнениеот Sofia 1929 » 29 мар 2012 10:28

Гигов купуваше звезди преди много години, в средата на 90-те, по време на юго ембаргото. След този период играчите, които се взимаха бяха взети със смешни трансферни суми, но се оказаха добри попадения, примери много. Дори тогава шумно обявяваните трансфери, например от по 1 милион дойче марки за Толята Нанков, лично за мен бяха фиктивно обявявани суми и далавери между клубовете( в случая с Мултигруп). От други трансфери като този на Горан Василевич, носител на КЕШ със Звезда, купен за 300 000 марки и продаден за милион долара в Джеф Юнайтед, след няколко мача, пък беше само на огромна печалба. Като се тегли чертата с продажбите на Пеев, Генков, Асамоа, Василевич и т.н. ще се види, че инвестициите му не са такива каквито ги прокламира.
Публична тайна е, че от много, много години(от края на 90-те), отбора се издържа от трансфери, в последните години от ТВ права и от парите от УЕФА. Личните средства дадени от Гигов са част(при това не-голяма) от бюджета. Конкретен пример ти давам, чакат се пари за Асамоа, за да се покрият дълговете.
Проблема при Гигов е, че за цялото това време, не си мръдна пръста нито за базата, говорим за евентуални условия, нито за школата, с отношението си прогони ветераните от стадиона, както и малкото останала публика. Обгради се с тунеядци и лакеи, а хората, които милеят за клуба и можеха да работят с цялото си сърце, бяха прогонени от Надежда. Лъжеше и продължава да го прави, по най-безсрамен начин. Всички медии грижливо му пригласят, изкарвайки го едва ли не "народен будител, даващ мило и драго" за този отбор. Защо не се поинтересуваха вчера от човека, който му каза в очите, не си ми плащал от 11 месеца???
ИзображениеИзображение
Български Железничарски Спортен Клуб

СЪСИПАХТЕ ОТБОР СВЕТИЛО - ЗАСЛУЖАТЕ БЕСИЛО!

Върни се в “Локо София”