Генков съди Локо СФ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Re: Още един предател на Локо сф
Искам да попитам всички който така яростно защитават Генков и прочие Генковци.Вашия работодател всичко ли ви е дал,което заслужавате,никога ли не ви закъснява заплатата,взели ли сте и10% от това което е взел Генков,съдружници ли сте в бизнеса на шефа си,уредил ли ви е на работа в чужбина,съди ли ли сте го.Същия тоя Генков до скоро се кълнеше във вярност на Локомотив но сега подготвя почвата да ходи при тонев и за това се сети,че има да взима пари.
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов
Колко взе локото от продажбата на Генков в динамо/тая тема е безмислена/
loko29 написа:Искам да попитам всички който така яростно защитават Генков и прочие Генковци.Вашия работодател всичко ли ви е дал,което заслужавате,никога ли не ви закъснява заплатата,взели ли сте и10% от това което е взел Генков,съдружници ли сте в бизнеса на шефа си,уредил ли ви е на работа в чужбина,съди ли ли сте го.Същия тоя Генков до скоро се кълнеше във вярност на Локомотив но сега подготвя почвата да ходи при тонев и за това се сети,че има да взима пари.
при мен всичко е изплатено до стотинка на датата която обещават вече3 години откакт работя в този ресторант
иначе като цяло управителите и началниците са цербери ,но като дойде време за заплати ме викат или ми се обаждат и на минутата си получавам парите
- Sofia 1929
- Контакти:
Re: Генков съди Локо СФ
Всеки има право на мнение, но нека все пак напомня, че Генков е направил много за Локомотив. Не е нормално да го наричат предател, само защото си е позволил да заведе дело за дължима сума от АД-то на Гигов.

Български Железничарски Спортен Клуб
СЪСИПАХТЕ ОТБОР СВЕТИЛО - ЗАСЛУЖАТЕ БЕСИЛО!
Генков е взел и едал за Локо Сф .Гигов ако е обещал някакви пари редно е да му ги заплати .Толкова е елементарно . Олигарси или богаташи като Гигов рБатков ,Титаните не знам защо се правят на глухи и слепи .
loko29 написа:Искам да попитам всички който така яростно защитават Генков и прочие Генковци.Вашия работодател всичко ли ви е дал,което заслужавате,никога ли не ви закъснява заплатата,взели ли сте и10% от това което е взел Генков,съдружници ли сте в бизнеса на шефа си,уредил ли ви е на работа в чужбина,съди ли ли сте го.Същия тоя Генков до скоро се кълнеше във вярност на Локомотив но сега подготвя почвата да ходи при тонев и за това се сети,че има да взима пари.
Престани да се излагаш.
-
favaca8888
- Контакти:
нито съм адвокат на единия нито на другия.
но явно авторът на темата Е
Иначе Цецо да е жив и здрав,но от Найт Флайт какво дръвце го чака...мани,мани...
но явно авторът на темата Е
Иначе Цецо да е жив и здрав,но от Найт Флайт какво дръвце го чака...мани,мани...
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
Великия Начко бе изгонен от Локомотив след като изигра най-хубавите си мачове, а на сина му не беше даден никакъв шанс да се докаже,великия Начко в края на живота си продаваше кебабчета за да си изкара хляба но никога не чух да каже нещо срещу Локомотив.Та там е разликата между великаните и позлатените глезльовци.А защо точно сега титана Генков се сети да си търси парите.А и искам да бъда добре разбран,който какво има да взима да си го вземе,но не е това начина.
Цецо Генков е дал много за Локомотив и всяка стотинка си е заслужил,
Цецо Генков се е записал в нашата история с големи букви,всички други приказки са ала-бала.
Цеци го запалиха с едни пари за един нощен чалга клуб веднага след като взе големите кинти от Русия, за това са тея глупости,естествено че не е опрял до 7-8 хиляди лева,
ама всеки разбрал недоразбрал плюе, ей егати и народа сме.
Цецо Генков се е записал в нашата история с големи букви,всички други приказки са ала-бала.
Цеци го запалиха с едни пари за един нощен чалга клуб веднага след като взе големите кинти от Русия, за това са тея глупости,естествено че не е опрял до 7-8 хиляди лева,
ама всеки разбрал недоразбрал плюе, ей егати и народа сме.
Локомотив за нас е всичко!!!
А тоя Генков няма ли да го е срам,ако заради него Локомотив не вземе лиценз например?