Локомотив Сф-Миньор Пк
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Re: Локомотив Сф-Миньор Пк
Мачът няма да е лесен.. дано момчетата успеят да се стегнат за мача и да бием Миньор убедително, въпреки че те се борят за 3то място и ще им трябва победа. Резултата според мен би трябвало да е нещо от сорта на 2-1, но ще видим.. За съжаление няма да мога да отида да подкрепям момчетата, тъй като мача се пада в учебен ден и по това време съм на училище, но ако го дават мога да го слушам по радиото ..
Успех на Локото още от сега.
Последна промяна от addison на 09 апр 2010 22:38, променено общо 1 път.
Локо София до гроб.

VOJDA написа:Според мен мача ще е разгром за ЛОКОМОТИВА нещо от сорта на 4-0![]()
ЛОКО ШАМПИОН АЛЕ АЛЕ !
Като нищо може да се получи такъв резултат. Миналата година ги бихме 5:0 или 5:1. Все ми едно с колко ще бием, важното е за бием, за да се доближим по-близо до титлата.
Надявам се Ловеч още този кръг да сгафят, нещо равен да извъртят, пък да паднат най-добре(е, малко вероятно е, но не невъзможно). Да са деморализирани за нашия мач там и да ги поопукаме едно хубаво.
addison написа:Мачът няма да е лесен.. дано момчетата успеят да се стегнат за мача и да бием Миньор убедително, въпреки че те се борят за 3то място и ще им трябва победа. Резултата според мен би трябвало да е нещо от сорта на 2-1, но ще видим.. маркови дрехи За съжаление няма да мога да отида да подкрепям момчетата, тъй като мача се пада в учебен ден и по това време съм на училище, но ако го дават мога да го слушам по радиото ..Успех на Локото още от сега.
![]()
Браво, мацка, ученето е най-важно. Мачове ще има още дълги години. Който учи ще сполучи
Радостно е, че подкрепяш така пламенно отбора.
- plamen etov
- Контакти:
mishkar написа:Почват да стават смешни някои с тия дузпи. Ах колко е къса човешката памет, а дето цял живот животинските отбори си имаха по една такава на кръг-два? Или в Бургас на Йовов оня ден?
П.П. няма да забравя един мач през 80-те Левски - Локо 5-3 , дето локото ги сгази, ама ония биха 3 дузпи...
2-1 за Локо,а това че някой забравя как го бутат постоянно е тяхен проблем
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.
модератор Локо Сф.
Безпроблемна победа с разлика така я чуствам , наще ще се метнат здраво мене най ме плашеше мача със Сливен той мина така че остава само да вдигнем титлата . Прогноза 4:0 и после всички в Ловеч
По добре с корем от бира , от колкото с гърбица от работа
Смятам, че мача ще е изключително тежък за нас! Последните си мачове Миньор играят с изключително сгъстена защита, така ще играят и с/у нас. Надеждата ни е в Цецко и Камбура. Мисля, че вкараме ли гол първи, техния отбор че сдаде багажа, само трябва да съумеем да го направим. САМО ЛОКО!!! Прогноза 1:0
Мисля след тази загуба срещу славия миньоро здадоха фронта вече!Като сложим и двете прецаквания срещу литекс и левски където им отнеха точки вече са извън борбата за лига Европа.Малко ми е кофти за тони велков щото момчето много се старае и накрая така да го резнат в два мача и той се отчайва.Но ако трябва да се погледне обективно миньор играе по- слабо от колкото есента и няма да може да измъкне нещо от нас.Мачът е в отвратителен ден и няма да може да се ходи на мач.Готвим се за Ловеч!!!!!
Прогноза Локо- Миньоро 3:0
Прогноза Локо- Миньоро 3:0
Бе и с половин на нула да е победа, ама да е победа! Прогноза: 2:0
- LOKO_SF_FOREVER33
- Контакти:
КЮМЮРИТЕ ПРОДАДОХА МАЧА В ЛОВЕЧ СЕГА ЩЕ ЯДАТ ПЕРДАХ ЗАРАДИ КОЕТО.МАЧКАЙ ЛОКОООООООО 
IRON FOREVER!!!
Утре за победа. Миньор са добър отбор с добър треньор, но май вече сдадоха багажа. Отпаднаха от купата, паднаха назад в класирането на шампионата и са уморени от многото мачове.