Аз искам Локо Пд в А група и Локо Сф шампион

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Avirex написа:Някой отборчета не могат да стигнат до наказателното поле на противника,пак после не им свирели дуспи,ами направете вие полужения да ви свирят дуспи де!това си е част от играта виждате и в Европа че падат за дуспи,ако съдята се излъже да я даде я дава.Но повтарям,трябва да има полужения а не като някой жалки отбори който имат за 90 минути 1 удар към вратата от 35 метра.Всичките ни дуспи който ни дадоха са си съвсем реални.Със Сливен много добре се вижда че защитника държи нападателя с ръка за рамото,с Монтана защитника се опита дайе да скрие топката с РЪЦЕ под фланелката си,с Пирин ми блъснаха го Преслав в гръб но тук дури и аз си признавам беше малко пресилена,ама срещу Своге един малоуник в няколко поста по нагоре беше писал че дуспата и картона били не знам си кви,да му пропомня че сащитника игра като вратар и спаси гола с ръка.Така че драги ми злобари, лайте си колкото искате,всеки мач ще ни свирят дуспи защото няма адекватна защита да опазят нападателите ни.айде много ви здраве и Локо ШАМШИОН
slavia_forever написа:Така, първо ти обръщам внимание, че в този форум се говори с уважителен тон, както и необиден такъв. Грамотността няма и да я засягам даже.
Второ, по темата, вторият гол за Локомотив Сф, се случи в деветдесет и не знам коя минута, когато при 1:0 след гол от поредната дузпа, е нормално Сливен да се отворят и вече да не играят защитно. Не казвам, че не сте заслужавали повече победата, а за това, че това е поредната дузпа, в поредния мач на Локомотив Сф за първенството. Вие сте единствените, които не можахте да биете Ботев, където Монтана ви надигра, а вие ги бихте с дузпа. Вие сте отборът, който разгроми Своге заслужено, именно след дузпа и червен картон. Отборът, който се добра до равен с Пирин, именно след дузпа. Как така за вас дузпите винаги ги виждат, къде реални, къде като днешната. Такива ли шампиони ще станете? Не знам защо разпознавам съдийския почерк не само в този мач, с почерка на съдиите спрямо други два отбора. Май за разлика от есента, Гигов се е подсигурил, за да не се случват резултатите с Монтана или Ботев.
IBUU_FOREVER написа:Така,първо понеже си модератор,ще те помоля да си спазваш собствените принципи за уважението и необидността,въпреки че коментираш нелюбим на теб отбор.![]()
IBUU_FOREVER написа:Няколко уточнения, когато се сипят обиди срещу Локомотив.
IBUU_FOREVER написа:1.Не сме единствените непобедили Ботев-ако си спомняш им отнеха 6 точки-не знаех, че за равен с нас са им дали 7 точки![]()
2.В по-горен пост казваш-направили сме били 0:0 с тях-не 2:2 беше,не че има огромно значение/всъщност 0:0 тази година имаме на Овча купел и с Монтана само;) /
3.Понеже си един от хората, които постоянно коментират дузпите за нас-хайде да си направиш труда и да погледнеш статистиките от всичките ни мачове този сезон,като ти гарантирам,че ще установиш следното:
- В момента имаме 40 реализирани гола ,от които 7 от дузпи,ВЪПРОС-С ДУЗПИ ЛИ СИ ВЗИМАМЕ МАЧОВЕТЕ ИЛИ ГИГОВ ВКАРА ДРУГИТЕ 33 ГОЛА/СРЕДНО ПО 1,5 ГОЛА НА МАЧ БЕЗ ДУЗПИТЕ/;
- На мач имаме средно по 9-10 удара във вратата/признавам с малки изключения са мачове,като срещу Монтана/,т.е създаваме множество положения и при наличието на Камбуров,Генков,Асамоа и Димо Атанасов влизанията на наш футболист на голова позиция в наказателното поле се случва средно по 7-8 пъти на мач, което повишава шанса за непозволена игра и респективно дузпа
IBUU_FOREVER написа:ВЪПРОС-ЗАЩО НЕ СЕ ПРЕДЛОЖИ ПРОМЯНА НА ПРАВИЛНИКА-ФУТБОЛИСТИ НА ЛОКОМОТИВ НЯМАТ ПРАВО ДА ВЛИЗАТ В НАКАЗАТЕЛНОТО ПОЛЕ НА ПРОТИВНИКОВИЯ ОТБОР, ЗА ДА НЕ СЕ СВИРЯТ ДУЗПИ?
IBUU_FOREVER написа:Последно-когато правиш забележки за уважителен тон, ще те помоля да го правиш и към коментари от типа:''Локомотив е супер смешен отбор'' иначе олекваш някак си!Справка:
* Докладвай
* Отговори с цитат
Re: Локомотив Сф - Сливен
Мнениеот etgecata1 на 03 Апр 2010 15:13
Супер смешен отбор е това Локо. Гледах го срещу Монтана и днес срещу Сливен, те са пълна скръб. И в двата мача освен че съдията и помогна с две смешни дузпи( особено срещу Сливен), те имаха супер късмет. И Монтана и Сливен бяха по добри от тях.
Иначе-поздрави и успех в борбата на любимия ти отбор за евроквоти
Tук на изпит ли се явявам по правопис????? Ами не образован съм,кво да направя?А лично твоето АДЕКВАТНО мнение не ме интересува,видях през БЕЛИТЕ ти очила колко си обективен,след като посочи че и дуспата в Своге била съмнителна и червения картон!А относно ОБИДАТА ми(ЗЛОБАРИ),мисля че абсолютно точно определение давам за всички вас който обиждате моят отбор и мен лично като фен.И понеже не съм написал нито един коментар във Форума на Славия с който да плювам отбора,се чудя кога ли Славия ще се бори за титлата и други фенове ще злобеят срещу вас?slavia_forever написа:Avirex написа:Някой отборчета не могат да стигнат до наказателното поле на противника,пак после не им свирели дуспи,ами направете вие полужения да ви свирят дуспи де!това си е част от играта виждате и в Европа че падат за дуспи,ако съдята се излъже да я даде я дава.Но повтарям,трябва да има полужения а не като някой жалки отбори който имат за 90 минути 1 удар към вратата от 35 метра.Всичките ни дуспи който ни дадоха са си съвсем реални.Със Сливен много добре се вижда че защитника държи нападателя с ръка за рамото,с Монтана защитника се опита дайе да скрие топката с РЪЦЕ под фланелката си,с Пирин ми блъснаха го Преслав в гръб но тук дури и аз си признавам беше малко пресилена,ама срещу Своге един малоуник в няколко поста по нагоре беше писал че дуспата и картона били не знам си кви,да му пропомня че сащитника игра като вратар и спаси гола с ръка.Така че драги ми злобари, лайте си колкото искате,всеки мач ще ни свирят дуспи защото няма адекватна защита да опазят нападателите ни.айде много ви здраве и Локо ШАМШИОН
[offtopic]Като преминеш успешно предучилищната подготовка и първи клас, ще получиш и адекватен отговор на изписаното от теб по-горе. А ако те видя да обиждаш някого отново, ще те отстраня от форума![/offtopic]
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 13 госта