полицейски произвол 10-тина арестувани за димка

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Re: полицейски произвол 10-тина арестувани за димка

Мнениеот cska_90 » 01 мар 2010 00:49

cska_90 написа:
kartago написа:
cska_90 написа:

Това е стадион не е ТЕАТЪР!!! По този начин се създава атмосфера.НА който не му харесва и го е страх -има си А и В сектор-там е спокойно!!! ;)

Интересно, а ако ни бяха наказали заради димката на волейболната ви среща, какво правим? Като не е театър дай да палим сектори, да убиваме хора с бомбички, да псуваме като замаени, човек детето си не смее да закара на стадиона!.............

Петъо -дай да не преекспонираме нещата!Факли,димки,а дори и бомбички допринасят за атмосферата-стига да се използват правилно и разумно пострадали няма да има -спокойно!!А и всичко това се случва в агитката-никой не ти пречи да си заведеш детето в А(единствено може би скъпите билети)-там си е спокойно и няма такива неща!!

А и от димки и факли -незнам какво може да ти се случи.Не е толкова страшно по стадионите-и аз преди си милех ,че е така,но откакто ходя редовно гарантирам,че нещата въобщр не са такива, каквито се изкарват!!
Изображение

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 01 мар 2010 08:23

Pride написа:това и мисля да направя чрез ютуб. Така е по-лесно за гледане. Браво на ринг че бяха там и снимаха

версията на полицията преди арестите
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0Mx09r3zHlA[/youtube]

"пребиването" на полицията, момчето тръгна защото се бяха нахвърлили на баща му
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=INsyaHcCMYc[/youtube]

:mrgreen:

Ами, аз смятам, че от тези клипчета всичко е ясно ! Абсолютно безобидна ситуация, при която последва такова блъскане и дърпане, че чак събориха едно малко момиченце ! :shock:
А, репортерката ясно каза защо ще бъдат задържани фенове на "Локомотив" - за хвърлена димка ! :shock: :lol:

Ако има нещо по-отвратително от полицейска държава,
това е - бедна, полицейска държава ! 8-)
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
Vojdek
Контакти:

Мнениеот Vojdek » 01 мар 2010 18:00

Полицейщина.Абсолютна тъпотия за n-ти път."БИЛИ видени преди мача да употребяват наркотици"? И защо се изчака края на мача за да бъдат арестувани?Какво е това тъпо, недоказуемо изявление?
Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???

vesat
Контакти:

Мнениеот vesat » 01 мар 2010 19:22

Има една малка подробност, че това е втората часта от екшъна!Първата при която прибраха Насо-с изкуствения крак и още група с него изобщо липсва... :oops:
Както каза Румен Първанов тия "юнаци" били от СДВР кой знае защо докарани за подкрепление на мача...?!?А тва ,че нямало палки е СУПЕРЛЪЖА НА ОНЯ БОКЛУК говорителчето на нещастното ни министерство...АЗ лично бях с тая жена ,дето даде интервю заедно с Румен и мога да потвърдя думите и със 100% сигурност.че ченгето я е бутало и е паднала, а тя едвам ходи... :shock: :( :o Друг пък се беше развъртял с палката наблизко.Жалко ,че не успяхме да спасим момчето което се хвърли за баща си бяха много и буквално го издърпаха за дрехите ... :evil: :twisted:
Не знам но трябва да се направи нещо против тия,бандити с пагони !Феновете трябва да разберат че именно те са врагът ,а не" другата" агитка...за справка тва ако бяха в Гърция и Италия щеше да гори квартала... :x :?:

миле гърбавия

Мнениеот миле гърбавия » 01 мар 2010 21:04

Щом на този безпроблемен мач при толкова рехава публика полицията буквално се усра,какво ли ще стане по натам? Главен виновник е офицера който се вижда на клипа с четирите звезди на пагона! Невероятен мръсник и некадърник!!! Миле гърбавия.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 01 мар 2010 21:47

[offtopic]въздържайте се от обиди вече, щото и аз няма да се въздържа![/offtopic]
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
ultrasloko_sf

Мнениеот ultrasloko_sf » 02 мар 2010 18:10

да живее българия-оказах се най големия престъпник и терорист който бие полицията а скочих да защита роднините си.сега ще ме съдят евала полициьо а престъпнипниците са на свобода

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 02 мар 2010 21:03

ultrasloko_sf написа:да живее българия-оказах се най големия престъпник и терорист който бие полицията а скочих да защита роднините си.сега ще ме съдят евала полициьо а престъпнипниците са на свобода

Като ми разказа днес за случката май наистина се оказва, че явно има полицейски произвол, а реално когато стават наистина изцепки полицията я няма. Пример, на мача ЦСКА и Локо Пд, колко човека арестуваха, за много, много, много повече от една димка?!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 03 мар 2010 16:31

ultrasloko_sf написа:да живее българия-оказах се най големия престъпник и терорист който бие полицията а скочих да защита роднините си.сега ще ме съдят евала полициьо а престъпнипниците са на свобода

горе главата, трябва да се борим с идиотите и това е :evil: преди година циганите от красна полляна с брадви търчаха по улицата ама накрая 2 момчета българчета осъдиха срамна работа е държавицата ни жалко, но е факт и срам на празника :evil:
ако ти трябват свидетели пиши на лични
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Върни се в “Локо София”