Фенове на ЦСКА нападнаха футболисти на Локомотив

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
ham3r
Контакти:

Re: Фенове на ЦСКА нападнаха футболисти на Локомотив

Мнениеот ham3r » 24 окт 2016 11:39

парци написа:
ham3r написа:... злобни завиждачи като теб...

Единствената злоба, която се вижда наоколо е на изнасилената в "Надежда" бояджийската хунта.

Колкото до завиждането - не знам някой от пишещите тук (в частност) да завижда за нещо Тирето. Единственото, което виждам, е всички да ви се смеят на малоумието и гъзоблизството.

Измина само една година и нещо много бързо забравихте колко лошо паднахте от високо. Падане, което реално прати ~автентичния армейски клуб в миманса. На едно джудже разстояние сте да изчезнете втори път. А да ви кажа под секрет - има едни дела за една захар...

Пак си се объркал. Автентичния ЦСКА е от 1948г.Във фалит е дружество основано 1999г.от Говеждия Череп.Почти фалиралото дружество на Черепа не е правоприемник на предходното акционерно дружество.В "миманса" не е клуба ЦСКА а фирмата която управлява футболния клуб.Истинския ЦСКА е там където са феновете.

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 24 окт 2016 12:15

Истинския ЦСКА умре на 09.09.2016 г.Вие сте Хибрида,безродници такива.Те и на полуфинала за Купата 2015 ходили се правили на мъже на мангалите в Стара Загора,ама се чува че бая тупаници изяли.Полицията не може ги спаси.Повръща ми се от такива псевдофенове,Всеки рано или късно ще си получи заслуженото.
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 24 окт 2016 20:44

парци написа:

Единствената злоба, която се вижда наоколо е на изнасилената в "Надежда" бояджийската хунта.

Колкото до завиждането - не знам някой от пишещите тук (в частност) да завижда за нещо Тирето. Единственото, което виждам, е всички да ви се смеят на малоумието и гъзоблизството.

Измина само една година и нещо много бързо забравихте колко лошо паднахте от високо. Падане, което реално прати ~автентичния армейски клуб в миманса. На едно джудже разстояние сте да изчезнете втори път. А да ви кажа под секрет - има едни дела за една захар...

НИЩО не става от вас!Съжалявам,че преди 3години,пернишките боклуци наредиха да играят юношите ,за да ни биете и да се спасите от изпадане 8-) Пак ви казвам-неблагодарници сте толкова,колкото сте и незначителни :evil: Много време ви отделихме с колегите,за да раздвижиме умрелият ви подфорум-ЧАО!
п.п.Не си ти тоя ,както и дружките ти,които ще определят кой е автентичен и кой не ;) Гледайте си потъващият кораб!
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 25 окт 2016 08:56

Red joker написа:
парци написа:

НИЩО не става от вас!Съжалявам,че преди 3години,пернишките боклуци наредиха да играят юношите ,за да ни биете и да се спасите от изпадане 8-) Пак ви казвам-неблагодарници сте толкова,колкото сте и незначителни :evil: Много време ви отделихме с колегите,за да раздвижиме умрелият ви подфорум-ЧАО!
п.п.Не си ти тоя ,както и дружките ти,които ще определят кой е автентичен и кой не ;) Гледайте си потъващият кораб!
Смешник, защо нищо не казваш за това как си плю на сурата и как микренски пигмей от гробокопач на ЦСКА се превърна в месия... Микренска подлога...
Последна промяна от Lyubaka01 на 25 окт 2016 11:10, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
парци
Контакти:

Мнениеот парци » 25 окт 2016 09:39

Бояджийки, пак ви повтарям - много бързо забравихте миналата година. Ще ревете още повече и още повече ще ви се смеят на комплексарското поведение. Не съм срещнал фен на друг отбор, който да не ви взима пребоядисванията на подбив.

Бой в центъра на София, а не в някое тетевенско село потресе футболна България. Фенове на ЦСКА-София II нахлуха на пистата, в тунела и дори в съблекалнята на Локомотив София след успеха 2:1. Те ступаха играчи от "Надежда", псуваха, плашеха пред очите на безпомощната охрана. Полицаи на "Армията" липсваха. Гардовете пък са от фирма на запалянковците. "7 дни спорт" научи причината за екшъна.

Вратарят на гостите Александър Любенов на излизане към тунела подвикнал към група псуващи го запалянковци: "Ходете си в Микре" и показала среден пръст. В този момент над 10 души прескочили оградата и обградили последните футболисти на Локо. Ритник отнесъл Любенов, който е юноша на Левски. Тупаник в корема получил бранителят Емо Виячки, който имал лошия късмет да е последен. Бранителят се забавил при агитката на Локо. Не повече от 70-80 човека имало на "Армията". Лошото е, че там не се допускат "неудобни" медии, а останалите се опитали да прикрият селския бой като "напрежение". Хора от Локо позвънили на сайтове, та историята излязла на бял свят.

Минималното наказание е лишаване от домакинство за две срещи и глоба по 10 000 лева за всяка от тях. Битите играчи обаче са повече от един, а и има допълнително утежнение като нахлуване в съблекалнята. Така че може да се стигне и до постоянно затваряне на "Армията" за мачовете на втория тим, който рита във втора дивизия.
Любопитното е, че заради изцепките на публиката на първия тим БФС затвори "Армията" за предстоящото домакинство с Локо Пловдив.

- Г-н Колев, къде бяхте по време на боя?
- В съблекалнята. Където между другото нахлу фен на ЦСКА-София.
- Сам?
- Абсолютно сам. Започна да крещи, да псува, да заплашва. Нямам думи. На толкова години станах, а такова нещо за първи път виждам.
- Обясни ли ви защо нахлува?
- Нямам никаква идея. Нито го знам, нито го познавам. Не искам и да ги чуя повече тези хора. Просто крещеше, псуваше.
- В същото време трябва да е станал боят отвън?
- Да. Чухме, че нещо става, и веднага излязох навън. Групата фенове беше вече в тунела. Последва играчите ни и в коридора. От нашите бяха останали двама - Виячки, другият не го помня, защото всичко стана толкова бързо и изненадващо. Прибрахме футболистите в съблекалнята, за да няма нови грозни сцени. Чак тогава разбрах, че има удряни играчи. Онези крещяха, псуваха. Даже един от феновете в яда си удари с все сила стената с юмрук. Чух, че я е счупил и са го откарали в "Пирогов". Но не съм сигурен. Просто бях потресен от видяното.
- Удари стената! Не е ли от мрамор?
- От нещо друго е, нямам идея. От 40 години съблекалнята за гости на "Армията" си е една и съща. То май целият стадион не е мръднал оттогава.
- Има ли провокация от вашия вратар и вярно ли са били ядосани заради загубата за купата, тъй като Локо изхвърли първия тим на ЦСКА-София?
- Честно, не знам за вратаря. Ще разбера и ако има нещо такова, ще глобя Любенов. Но това не може да бъде причина за подобни действия на феновете. Това не са фенове даже, а не знам какви. А загубата не може да е причина. Ето, сега паднахме, но какво мога да кажа. Локо беше по-слабият отбор и заслужено загуби. Честитя на треньорите и на футболистите на ЦСКА-София.
- Миналата година играхте по селата, имаше ли подобни екшъни?
- Нито един! Имаше закачки между феновете, но на футболист никой не е посягал.

Лесно е да се вменява, че Любенов е казал "Ходете си в Микре" (кой не го казва?) и това е провокирало бояджиите. Обаче съм ходил на "Армията" неведнъж и от първа ръка знам на какви селяндурски и комплексарски псувни и клетви е способна "публиката" там (независимо от цвета ѝ). Не всеки може да си държи устата затворена, когато имбецилни комплексарчета го псуват от трибуната.

Между другото, много ми е интересно дали и частната охранителна фирма също ще понесе някакви последици след ситуацията.
Изображение

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 25 окт 2016 14:35

Решението на дисциплинарната комисия се отлага за следващото и заседание...

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 26 окт 2016 09:06

Какви наказания да понесе, та тя си е тяхна фирмата.
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 26 окт 2016 13:18

Смех :)
сега на заседанието в петък очаквам глоба 75 лв и един домакински мач.
А Цска 2 трябва да бъде изваден от групата заради диващината си.
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 01 ное 2016 11:46

Вие що не бяхте да ги защитите бе,мъжлета-мишлета,с миниатюрни...опашлета :twisted:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
парци
Контакти:

Мнениеот парци » 01 ное 2016 13:34

Защото вашите чифтокопитни прасенца ги нападнат общо взето в другия край на стадиона, докато цялата "охрана" на същия стрнно е била струпана пред нашия сектор.

Слочайнос?

И вечна смърт за БФС. С такива като тях, в тая "държава" не виждам как може да има футбол някога отново.
Изображение

Върни се в “Локо София”