Мачове, билети, сметки, КАС(ев)И

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

favaca8888
Контакти:

Re: Мачове, билети, сметки, КАС(ев)И - ТРЕТИ път

Мнениеот favaca8888 » 10 авг 2015 15:03

Абе Цеденвист що не отидеш да сереш мозък някъде другаде , а ?

Прасета и говеда тръгнали да ме учат на акъл и морал.Нашия па ни предпазвал :lol: Лееелеее ходи си пий хапчетата и не се занимавай с нас.

Въобще от какъв зор разискваме теми в тоя смотан говежди сайт.Да даваме място да ни хранят и псуват, че някой като въпрсония смешко чак и акъл ще ни дава.
Я си еби майката !
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
loko29
Контакти:

Мнениеот loko29 » 10 авг 2015 15:06

Истината е ,че Гигов накрая беше изигран.Просто не е удобен на тая власт.Но не му прави чест начина по който напусна Локо сф.Истина е и друго ,че добър или лош трудно ще намерим като него.И един въпрос към някой ако знае отговора-Защо И.Василев не взе отбора?
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов

chiphead
Контакти:

Мнениеот chiphead » 10 авг 2015 15:24

loko29 написа:Истината е ,че Гигов накрая беше изигран.Просто не е удобен на тая власт.Но не му прави чест начина по който напусна Локо сф.Истина е и друго ,че добър или лош трудно ще намерим като него.И един въпрос към някой ако знае отговора-Защо И.Василев не взе отбора?

аз все си мисля, че това си беше ход - за да се избегне "припознаването" от някои други фенове :roll:

@ kiril.a.d : Въобще нямам намерение да споря колко сте били на стадиона, и колко пари са влезли в касата на ЦСКА - Локо СФ е съвсем различен клуб. По тая логика - аграра - да направи билетите по 60-70 лева, щото са малко феновете, ама трябва да изкара 60-80 хиляди? (въпроса е риторичен - не ми отговаряй, не мисля да влизам в оф-топик полемики, това не е чат)

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Re: Мачове, билети, сметки, КАС(ев)И

Мнениеот veselinsk » 10 авг 2015 20:09

Аз минавам само да кажа едно браво на буферите,че повече действат отколкото говорят. Никога не съм харесвал софийското Локо, но в последните години феновете им все повече ми спечелват уважението.
Изображение

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 11 авг 2015 04:09

Нямате си и бегла представа какво представлява Касе в.

Потребителски аватар
парци
Контакти:

Мнениеот парци » 11 авг 2015 07:58

На 12 август сряда от 18:30 часа нашият любим отбор играе първа квалификация от турнира за купата на България! Билетите за мача отново ще бъдат 10 лева и 30 лева!

Качва мизата. А ние го чакаме да стъпи на стадиона.
Изображение

chiphead
Контакти:

Мнениеот chiphead » 11 авг 2015 11:23

парци написа:
На 12 август сряда от 18:30 часа нашият любим отбор играе първа квалификация от турнира за купата на България! Билетите за мача отново ще бъдат 10 лева и 30 лева!

Качва мизата. А ние го чакаме да стъпи на стадиона.

За кой мач 30 лева бре??? За Локо СФ - Септември СФ ли ?????? Че то за ЛЕ мача на Черно море бяха по 10 лева ??????

Няма да питам повече, че ми свършиха питанките на клавиатурата :roll:

Потребителски аватар
парци
Контакти:

Мнениеот парци » 11 авг 2015 12:39

Никой няма да плаща за билети на Лаурел и Харди - те от нас стотинка няма да видят, НО ПРИЗОВАВАМЕ:

КОЙТО МОЖЕ ДА ДОЙДЕ НА СТАДИОНА!

Не си крийте главата в пясъка, както при Онзи, дето не ще назова - елате и заявете позицията си! Има вероятност тези двамцата повече да не им видим очите, но това не значи да спрете да идвате на стадиона. На първо време мач ще има. Затова обличайте фланелките, взимайте шалчетата, жената, тъщата, комшията и елате на мача. Никой няма да бъде върнат - все пак сме едно семейство, а кога по-добър повод да се сплоти едно семейство, освен по време на криза.
Изображение

Потребителски аватар
парци
Контакти:

Мнениеот парци » 11 авг 2015 16:02

Утре отново се очаква да е доста интересно.

КЪДЕТО И КАКВОТО И ДА ПРОЧЕТЕТЕ - БЪДЕТЕ НА СТАДИОНА!
Изображение

chiphead
Контакти:

Мнениеот chiphead » 11 авг 2015 16:52

Ден - година храни! :lol: :lol: :lol:

Нарочно го пускам в тази тема, щото имаше колеги дето обясняваха, че 10 лева за мач от В група са нищо (а в същото време те - за по 5 лева влизали по 5000 човека на техния стадион в сектор Г)

Полу-офтопик е, щото става въпрос за Стадион Локомотив :lol: :lol: :lol:

[offtopic]Ръководството на Септември София, взе решение относно цените и билетите за предстоящия двубой между Септември и ЦСКА, който ще се изиграе на 16.08.2015г. от 18:00ч. на стадион "Локомотив" в столичният квартал "Надежда".

Привържениците на Септември ще могат да си закупят билети предварително в петък (14.08.2015) от 09:30 до 18:30ч., на адрес: квартал Драгалевци, бул. Черни връх 228 ( базата на ДИТ) в администрацията. Те ще бъдат настанени в Ложа 1 и цената на билета ще бъде на цена от 5лв.

Привържениците на ЦСКА ще бъдат настанени в СЕКТОР "А" и СЕКТОР "Г" (клетка). Билетите ще се продават на място, като тяхната продажба ще започне от 16:30ч. на касите на стадион "Локомотив".

Цена на билет за СЕКТОР "А" - 15лв.

Цена на билет за СЕКТОР "Г" - 10лв.

Вратите на стадиона ще бъдат отворени час и половина преди началото на двубоя.

http://gong.bg/bg-football/v-grupa/septemvri-postavi-ceni-na-biletite-za-macha-sreshtu-cska-ot-10-i-15-leva-340543[/offtopic]

Върни се в “Локо София”