Запорираха приходите на ЦСКА и Локо(Сф)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Re: Запорираха приходите на ЦСКА и Локо(Сф)
Шефовете на ЦСКА и Локомотив (София) защо не си признаха простотиите и вместо да си поръсят главите с пепел, продължиха да лъжат медии и фенове?
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
rebel написа:При Берое ситуацията е много по-различна, като даваш пример се подготви. Берое си погасиха всички задължения от новото дружество.
След като Берое станаха държавен отбор, какво ги бърка да си погасят задълженията?

от snakebite на 07 Сеп 2014 12:46
Мисля че ще изостанем малко от ЦСКА преди пелйофите... Имаме шанс да станем безпроблемно шампиони чисто футболно, но вероятно ще се прибегне до "другите начини" -просто поради неадекватността на треньора....
Мисля че ще изостанем малко от ЦСКА преди пелйофите... Имаме шанс да станем безпроблемно шампиони чисто футболно, но вероятно ще се прибегне до "другите начини" -просто поради неадекватността на треньора....
- Red thunderstorm
727150 написа:Уточнявайте за кое ЦСКА става въпрос
За същия ЦСКА, който се погрижи, разбира се без много усилия, да смарангяса синьото юбилейченце.
А като питаш "кое" ЦСКА, уточнявай и "кое" Левски задава въпрос. Защото има едно Левски от Лясковец, едно от Подуене, едно от Лом, едно от Елин Пелин...все левскита, левскини и прочее

-
- Контакти:
Най-интересно за мен е да се направи паралел между Локо София и Локо Пловдив - и двата клуба дължаха на НАП малко над 1000000 лева. Едните взеха лиценз за А група-Локо Пд, другите - не.
Хайде, когато бяха преведени парите за Крачунов от ЦСКА на Локо Пд- 200000 лева, цялата сума директно влезе в НАП, остават кък 800000 лв. Говори се, че Гигов е искал да плати кеш 200000лв. и да остане същата сума да дължи, както Локо Пд. За мен е интересно как едното Локо взе лиценз, другото не.
Хайде, когато бяха преведени парите за Крачунов от ЦСКА на Локо Пд- 200000 лева, цялата сума директно влезе в НАП, остават кък 800000 лв. Говори се, че Гигов е искал да плати кеш 200000лв. и да остане същата сума да дължи, както Локо Пд. За мен е интересно как едното Локо взе лиценз, другото не.
- Avgusta 1916
- Контакти:
inivanov написа:rebel написа:При Берое ситуацията е много по-различна, като даваш пример се подготви. Берое си погасиха всички задължения от новото дружество.
След като Берое станаха държавен отбор, какво ги бърка да си погасят задълженията?
Шемет , дали през 2008 година Берое беше собственост на ТЕЦ 2?
Я почети малко и тогава коментирай , че ми писна от чули-недочули като теб!
ТЕЦ 2 става собственик на Берое през 2012 година , като при покупката тогава клубът е изряден и е без нито лев задължение към футболисти и институции.
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.
raikonen22 написа:Най-интересно за мен е да се направи паралел между Локо София и Локо Пловдив - и двата клуба дължаха на НАП малко над 1000000 лева. Едните взеха лиценз за А група-Локо Пд, другите - не.
Еми изглежда шефа на НАП Пловдив е фен ан Локо и е подписал за разсрочване.

В крайна сметка трябва да се потърси отговорност от шефовете на НАП защо се допуска частни фирми да трупат такива огромни дългове и на всичкото от горе постоянно се разсрочват и увеличават.
inivanov написа:rebel написа:При Берое ситуацията е много по-различна, като даваш пример се подготви. Берое си погасиха всички задължения от новото дружество.
Казах ти неподготвен си, а омразата ти няма край. От 2007 до 2013, тоя период нещо ти се губи. Я кажи кой е бил собственик по това време, знаеш ли? Добре че Левски видяха от Берое как се спасява клуб , та и те правиха концерти...мъка, мъка, много мъка. Ама злобей си не ми пречиш.
Avgusta 1916 написа:inivanov написа:rebel написа:При Берое ситуацията е много по-различна, като даваш пример се подготви. Берое си погасиха всички задължения от новото дружество.
Шемет , дали през 2008 година Берое беше собственост на ТЕЦ 2?
Я почети малко и тогава коментирай , че ми писна от чули-недочули като теб!
ТЕЦ 2 става собственик на Берое през 2012 година , като при покупката тогава клубът е изряден и е без нито лев задължение към футболисти и институции.
Точно това написах на тоя лаик.
Writing Essay Service
Thanks from Writing Essay Service