За съжаление изпуснахме парата в най-неподходящия момент,но с оглед на късата скамейка това се очакваше.Едно голямо браво заслужават момчетата за изиграния до тук сезон,както и на треньора разбира се.От тук на сетне остава само да се мобилизират и да се хвърлят в двата мача,като за последно.Трябва обаче да погледнем реално на нещата и да не бъдем максималисти,трудно ще е.
Приятно впечатление вчера ми направи юношата Велковски.За първи път го гледам за повече минути,но се вижда, че има хляб в него.
Лудогорец-Локомотив 15/5 (петък) 19:00 ч. - цена на билетите
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Re: Лудогорец-Локомотив 15/5 (петък) 19:00 ч. - цена на биле
hd29 написа:За съжаление изпуснахме парата в най-неподходящия момент,но с оглед на късата скамейка това се очакваше.Едно голямо браво заслужават момчетата за изиграния до тук сезон,както и на треньора разбира се.От тук на сетне остава само да се мобилизират и да се хвърлят в двата мача,като за последно.Трябва обаче да погледнем реално на нещата и да не бъдем максималисти,трудно ще е.
Приятно впечатление вчера ми направи юношата Велковски.За първи път го гледам за повече минути,но се вижда, че има хляб в него.
В последните два мача ще си проличи всичко.Тези момчета трябва да изцедят всичко от себе си и да се класират за евротурнирите,защото в това първенство доказаха ,че заслужават да са там.Освен ако няма други директиви.
П.П.Взе ми думите от устата за Велковски.Напълно споделям мнението ти за това момче!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

Re: Лудогорец-Локомотив 15/5 (петък) 19:00 ч. - цена на биле
Велковски, Васев, Ризов, Димитров все момчета със сериозно бъдеще стига с Васев да се наложат.