Номер 1 в първата част на първата шестица

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
rere

Re: Номер 1 в първата част на първата шестица

Мнениеот rere » 29 апр 2015 22:08

bobo_13 написа:Браво! Дано и след останалите 5 мача имате повод за радост. Както е модерно у нас напоследък да се казва....сега ви чакат мачовете на истината.

Те и Левски през зимната пауза се целиха в тройката...
Те и ЦСКА се кичеха с титлата "зимен първенец"...
Берое купата цяха да вземат...

Бадемчето ви донесе малко повече изобретателност в средата на терена. Все пак той е класа за българското първенство и един от малкото футболисти в момента играещи у нас, който може да спре топката, да я задържи, да се огледа, да излъже 1-2 противникови играча и да подаде точен пас.
Дано в някой светъл ден да си оправите и терена, че да гледаме по-красив футбол(както от вас, така и от противника)

Ние никъде не се целиме , на всички ни е ясно , че тимчета като ЦСКА и Левски ще бъдат избутани пред нас , ако трябва дори и със закон , точно за това се радваме ,че сме стигнали до тук.

Потребителски аватар
1913SS
Контакти:

Мнениеот 1913SS » 29 апр 2015 22:25

Радвам се за Локомотив Сф. Важно е да унижаваме Левски и ЦСКА, които ни унижаваха сумати години. Сигурен съм, че ще представите България по добре в Европа от колко големите софийски "грандове". Надявам се да не се класират за Европа, защото голям срам ни чака. Желая Ви успех на Гигов, Цветоков, Васев и т.н.

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 01 май 2015 00:36

rere написа:
boabbb написа:Аз ще съм доволен камиларите да станат шампиони 8-)

Абе Лупи бре още ли не си ги продал тия камили?

Камиларите яздат камилчета.
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Върни се в “Локо София”