Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
ivan56 написа:Честита ви победа.Имате отбор който знае какво да прави с тази пуста топка![]()
Един въпрос имам.Този отбор с ядрото от миналият шампионат ли е или изцяло нов?
Интересно ми е,защото миналата година се борихте заедно с нас за да не изпаднете а сега правите едно страхотно представяне.
Успех.
loko1 написа:ivan56 написа:Честита ви победа.Имате отбор който знае какво да прави с тази пуста топка![]()
Интересно ми е,защото миналата година се борихте заедно с нас за да не изпаднете а сега правите едно страхотно представяне.
Успех.
Благодаря.
Ядрото е същото 65% от футболистите са още от Емил Велев. Просто Димитър Васев и щаба му направиха Отбор от тях. Привлечените през зимата Гъргоров и Старокин вдигнаха нивото допълнително.
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
loko1 написа:ivan56 написа:Честита ви победа.Имате отбор който знае какво да прави с тази пуста топка![]()
Успех.
Благодаря.
Ядрото е същото 65% от футболистите са още от Емил Велев. Просто Димитър Васев и щаба му направиха Отбор от тях. Привлечените през зимата Гъргоров и Старокин вдигнаха нивото допълнително.
loko29 написа:Чета тук там че половината ни отбор били ЦСКА ри та даже някъде прочетох ,че и Митрев е червен ама въпроса е друг.След като си приписват Гъргоров за техен защо искат Романов и особено Д.Генов които преди да дойдат в Локото никой не ги познаваше.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта