Локомотив Сф-Нефтохимик ,26.04,17.00ч
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Re: Локомотив Сф-Нефтохимик ,26.04,17.00ч
Шарки, дигайте перките и се изстрелвайте с триста, да си гледате многомилионния проект, с крадения стадион и пр. Тука работа да давате наклони на чужди *бибипци* нямате.

Re: Локомотив Сф-Нефтохимик ,26.04,17.00ч
subzero написа:IBUU написа:Имам уважение към отбора на Черноморец и неговите фенове,
неговите истинкси фенове, да кажем към ония 9 момчета които бяха в Надежда в мача помежду ни,ходили сме и ние 5ма, десетина, петедесетина, но истинските хора и истинските неща се познават и се уважават,
не признавам интернет фенство и всезнайковци, дребно междуметие и заяжданици...Тука хора с аватари на Черноморец много ниско го дават, не ви прави чест.
Отбора ни може да е всякакъв клоунски, идиотски, воден от малоумници които са начело, да не ни е местото в А група, и прочие и прочие
но не може да ни наричате 'курви на гигов', всъщност ще си го преместя както и да ни наречете, но ако някой въобще го чете това,
ние сме хората които подкрепяме Локомотив въпреки Гигов и компания, ние сме хората които написаха Декларацията след позорния мач със славия да се разследва тази пародия, това сме ние,
извинете, но кои бяхте Вие, тука пишещите 3ма драскачи,какво направихте да промените средата в която живеете и отбора ,който подкрепяте.?????![]()
![]()
Извинете,но да наричате точно Bourgas всезнайко,драскач и интернет фен......При положение,че вероятно е бил от ония 9 на Надежда.
А за прословутата декларация....нали знаехте,че нищо няма да последва. Аз лично не помня някога декларация да е взета на сериозно. За това и не подкрепям декларации.
А лично ти колега,вероятно не си к...ва на Гигов,но много от пишещите тук са. И по-острите ни мнения и заяждания са именно към тях.
за това пиша.
много лесно се раздават курове, храна, тоя е такъв оня онакъв
аз съм на 30 плюс,не съм от вчера по стадионите.Знам какво е Черноморец принципно,
помня като влязоха на стария стадион с нас първия кръг че имаше 15 хиляди-мисля 0:0 завърши мача '98 година
докарани сме до такова дередже да се изядеме,какво да ти кажа повече,
това не е нашия Локомотив, но ще се борим докрай,
тъжно ми е моя Локомотив-уважаван от всички до преди 20на година да е посмешище и най мразен от всички,
но няма да се откажем никога.
от декларацията последва и още как, обеснява се шефа на тая етична комисия,че не била входирана по етапния ред,че не можело така ала бала,
тва какво ви говори,гигов го води тоя генерал с кукловода Ишков на свой разноски до ФРанция когато играхме с Рен,
всички са оплетени като свински черва включае и Херо-феърплея,майка му дееба...

Локомотив за нас е всичко!!!